זה רשמי, המסך שלי לא מסוגל להציג תמונת תלת מימד אשר יוצאת מגבולות המסך

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
radra פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום!

זה רשמי, בדקתי את העניין, לקחתי את המסך שרק קניתי ׁ(UE55H6400), נסעתי לבית של חבר של אבא שלי, והצבתי אותו לצד מסך (UE50H6400), שמתי את הקובץ הבא:
Gravity.3D.2013.1080p.BluRay.Half-SBS.DTS.x264-PublicHD

על שני המסכים הרצתי בדיוק את אותה הסצינה, במסך ה- 50 זה הציג עומק תמונה + התמונה יצאה מגבולות המסך (מצידו השמאלי של המסך), במסך שלי זה הציג אך ורק עומק תמונה, הגדרות מסך זהות, הכל זהה.

מה עושים? האם ניתן בכלל לעשות משהו? מסך אחר, כסף חזרה? או שכפי שאני חושב, פשוט נדפקתי ונגמר הסיפור.

none77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 604
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

הכי טוב לבדוק עם טלוויזיה זהה או לפחות תגובות של אנשים, לי עם 48 אין בעיה.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5172
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #3 

הסתכלת מאותה זווית בכל אחד מהמסכים? ניסית להסתכל ממרחק אחר? שינית הגדרות בהירות/עיבוד תמונה/מה שלא יהיה (לא בטוח שהגדרות זהות במסכים שונים נראות בדיוק אותו דבר)? אני לא רואה איך זו יכולה להיות בעיה במסך, כי הוא פשוט מציג את התמונות שקיימות בסרט לכל אחת מהעיניים שלך בנפרד. אם אין בעיות crosstalk, ואתה רואה 3D, נראה לי שהמסך עשה את כל מה שהוא אמור/יכול לעשות.
נערך לאחרונה על ידי jtk ב 05/04/2015 2:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

שליחה #4 

אין בעיה תתקרב למסך

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #5 

@radra
מתי בדיוק מתרחשת הסצנה?
אני אבדוק אצלי על 55H6400 עם BD של GRAVITY

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

3D ב - 55H6400 - לא צריך יותר מזה

שליחה #6 

יש לי את UA55H6400

וגם מחזיק כמה בלוי רי 3D הוגו צולם ב3D סיפורו של צב גם 3D
ועוד סרטי טבע צולמו I MAX 3D
וקבצים כח משיכה /חיים של פוי/אווטר /ועוד סרטים

ראיתי אותם לפי הסדר כמובן לפי סדר טלויזיות ב 4 חושדים אחרונים ET 60 / AS670 / H6400 וגם מקרן סוני זה לא נחשב בגלל הגודל

ET 60 התלת מימד שלה מעולה בלי כמעט בכלל צל פסיבי
AS670 די טוב אך לא כמו אחות הבוגרת

כדי לקבל תמונה טובה יותר הגבירו את החלקת תמונה למקסימום והעומק משתפר פלאים זה היה מדהים עם ET60

לעניין שלנו

ממש לפני יומיים ראיתי את כח הכבידה עם קובץ גדול אחד מעל השני - בסמסונג צריך לקבוע מה אתה רוצה לראות הפנסוניק מזהה לבד

התמונה היתה עם עומק מרשים
זה מאד חשוב לתקרב למסך טיפה יותר ולהיות בגובהה העניים - הגברו את המנגנון החלקת תמונה - לא לשנות את עומק התמונה הניתן
לשינוי עי כניסה לתפריט להשאיר על 0 כי יש מצב של גוסטינג למי שרגיש העומק מספיק טוב גם במצב 0 ב55H6400

שעברתי לשידור משני מכשרים שיש לי הרגיל סוני S490 מאד יפה אבל שעברתי לאופו 105 אואו איזה עומק
ובסרט סיפרו של צב

התלת מימד היה כזה שהסוסונים הגיעו אלי עד לאף בסרט הוגו סצנת הרכבת שמצלמה מצלמת מעל פריז ולאט לאט נכנסת לתחנת רכבת
שילוב הצבעים המדהים שיש לסמסונג + 3D של האופו ויכולת הטלויזיה - לא צריך יותר עומק מדהים וגם יוצאים לך מידי פעם פתיתי שלג אלייך מסביב \ העומק של הרציף וכו מדהים

חשוב לראות בחדר חשוך לחלוטין +כוון נכון של המסך +קובץ טוב ממליץ על כוון דינאמי /רגיל יוצא מצויין בתמונה

בסרט חיים של פוי סצנת הדגים העפים אליך מהים מדהים או סצנת הליויתן היוצא בלילה מהמים והורס לו את כל המלאי שהוציא מהסירה

בלילה נראה מושלם בקיצור תלת מימד מרשים יש לסמסונג
וזה רק התחלה שלהם בסדרות

אני מקווה שזה עוזר לכם במשהו

radra פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

vic1234 כתב:@radra
מתי בדיוק מתרחשת הסצנה?
אני אבדוק אצלי על 55H6400 עם BD של GRAVITY
...

בין תחילת הדקה הרביעית לסוף הדקה השישית.

הסצינה שבו סנדרה בולוק מתעסקת עם מדפים נשלפים ממתכת, מתקנת כרטיס רשת או משהו כזה.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #8 

שימו לב שבכל סרט שאיננו אנימציה יש בעיקר עומק כי כדי שמשהו יצא מהמסך זה חייב להיות מלאכותי (מושתל ע״י מחשב). כלומר מצלמת תחת מימד מספקת עומק כי המשמעות של משהו יוצא מהמסך זה שזה עבר דרך העדשה פנימה (וזה כמובן בלתי אפשרי)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”