|יצירת שתי נקודות WIFI בבית|
שלום לכולם , אני ממש לא מתמצא באינטרנט ולכן אני אשמח לקבל עצות לפתרון הבעיה שלי
אני גר בבית בעל שתי קומות (הכל בנוי מבטון) בקומה למטה נמצא המודם והאות של האינטרנט ישומי רק לקומה התחתונה.
רציתי לדעת איזה דרכים יש כדי ליצור אות נוסף בקומה העליונה (יש לנו כבר תשתית של בזק כי האינטרנט היה פעם שם).
ניסתי להשתמש במגבר אך האות לא היה מספיק חזק ,
אז לסיכום אני רוצה שתי נקודות של אינטרנט בבית .
בין אם זה ליצור אות חדש או להצתרף לאות שכבר קיים - אני באמת לא יודע אם זה אפשרי ואם כן אז איך
תודה רבה לעוזרים
אני גר בבית בעל שתי קומות (הכל בנוי מבטון) בקומה למטה נמצא המודם והאות של האינטרנט ישומי רק לקומה התחתונה.
רציתי לדעת איזה דרכים יש כדי ליצור אות נוסף בקומה העליונה (יש לנו כבר תשתית של בזק כי האינטרנט היה פעם שם).
ניסתי להשתמש במגבר אך האות לא היה מספיק חזק ,
אז לסיכום אני רוצה שתי נקודות של אינטרנט בבית .
בין אם זה ליצור אות חדש או להצתרף לאות שכבר קיים - אני באמת לא יודע אם זה אפשרי ואם כן אז איך
תודה רבה לעוזרים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
קודם אתה צריך לדאוג לכבל רשת שיגיע מהקומה הראשונה לשניה.
זה שיש שם אותו קו טלפון לא רלוונטי.
ואז לחבר Access Point או נתב נוסף שישמש כ-Access Point.
זה שיש שם אותו קו טלפון לא רלוונטי.
ואז לחבר Access Point או נתב נוסף שישמש כ-Access Point.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כן. לא ניתן לעשות שימוש כפול בתשתית של בזק, יכול להיות בבית רק מודם פעיל אחד.Appleseed כתב:כלומר כדי לעשות את זה אני צריך להעביר כבל רשת מהמודם הנוכחי לקומה העליונה ?...
כדי להקים נקודה נוספת חייבים להעביר קו רשת מהנתב הקיים למקום שבו אתה מעוניין שהנקודה הנוספת תהיה ולחבר לשם נתב נוסף שמוגדר כנקודת רשת בלבד (כבה בו את ה-DHCP וחבר אותו לרשת באמצעות אחת מכניסות ה-LAN ולא כניסת ה-WAN).
רצוי להגדיר את שני הנתבים עם אותו שם רשת ואותה סיסמה ואז המכשירים האלחוטיים שלך יבחרו באופן אוטומטי את הנתב שנקלט טוב יותר.