True cinema 65st50
שלום לכולם
לאחרונה התחלתי לראות סרטים במצב של true cinema
אני מאד נהנה מאיכות התמונה למעט העובדה שביחס למצבים אחרים התמונה נראית קצת צהובה מה שמונע מהצבעים להראות אמיתיים.
האם משהו הבחין בתופעה? מה היתרונות של מצב זה על מצב normal?
האם מומלץ להוריד את הניגודיות לרמה 30? ואת החדות לרמה 0 כמומלץ בפורומים מקצועיים בחול?
תודה רבה וחג שמח לכולם
לאחרונה התחלתי לראות סרטים במצב של true cinema
אני מאד נהנה מאיכות התמונה למעט העובדה שביחס למצבים אחרים התמונה נראית קצת צהובה מה שמונע מהצבעים להראות אמיתיים.
האם משהו הבחין בתופעה? מה היתרונות של מצב זה על מצב normal?
האם מומלץ להוריד את הניגודיות לרמה 30? ואת החדות לרמה 0 כמומלץ בפורומים מקצועיים בחול?
תודה רבה וחג שמח לכולם
שלום
כנס טמפרטורת צבע מתחת לחדות -אצלך זה באנגלית
שנה מWREM 2 הכוונה חם 1/2 לטמפרטורה רגילה או קר והכל יראה אחרת
יש כיולים יותר מתקדמים אך התחל עם זה קודם
השאר הכל אותו הדבר אומנם תוכל להוריד ל 30 לחדר חשוך לגמרי 30-50 כוון ככה שלא יעלמו פרטים בצל בתוך השחור/חושך
חג שמח
כנס טמפרטורת צבע מתחת לחדות -אצלך זה באנגלית
שנה מWREM 2 הכוונה חם 1/2 לטמפרטורה רגילה או קר והכל יראה אחרת
יש כיולים יותר מתקדמים אך התחל עם זה קודם
השאר הכל אותו הדבר אומנם תוכל להוריד ל 30 לחדר חשוך לגמרי 30-50 כוון ככה שלא יעלמו פרטים בצל בתוך השחור/חושך
חג שמח
tint שייך לגוון בשיטות שידור NTSC או 3.58/4.43 או לסרטים עם כוון אדמדם ירקרק ניתןן לכוון היום הכל מגיע כמעט על 00 ככה לא צריך לכוון
אני התכוונתי לטמפרטורת צבע יש אצלך זה אנגלית
או חם 1/2 רגיל או קר
COOL /NORMAL
בחר בנורמל או קול
אני התכוונתי לטמפרטורת צבע יש אצלך זה אנגלית
או חם 1/2 רגיל או קר
COOL /NORMAL
בחר בנורמל או קול
·אין לי את אותו הדגם יש דגם אחר 58V10ניריטו כתב:יש לי את זה רק במצב cinema זה נקרא color balance אבל ברגע שעוברים ל true cinema זה נעלם ובמקום זה יש לי פרמטר שנקרא vivid שזה על off כמובן
מוזר יש לך אותו דגם מיורוקום ?...
תראה סרטים במצב רגיל גם אצלי THX תמונה חשוכה עם צבעים לא יפים עברתי מהתחלה לנורמל וכיף בלתי רגיל
·יש כוון מקצועי לפי מכשירים זה טוב לדיוק תמונה וכוניריטו כתב:או קיי תודה
האמת מקריאות בפורומים רבים הסקתי כי אין כזה דבר כיוון אופטימלי. הכל תלוי במתבונן. יש כאלו שיעדיפו בהירות חדות וכו ויש כאלו שעומק וצבעים חמים יותר.
תודה רבה על העצה...
יש כיול עם עזרים אבל לפי העין שלך
ויש לפי מה אתה הכי הרבה מתחבר