שלום לכולם...
לפני כשבוע קניתי פלזמה PX4.
ראשית רציתי לברך על הפורום הנכבד ולאמר שמאוד עזרו לי הדברים שנרשמו בנוגע ל-PX4.
שנית, קראתי בנושא הזמזום הטורדני שיש גם לאחרים ב-PX4 ורציתי לדעת מה בכל זאת נגמר בנושא שלהם, (הוחלפה הפלזמה, תוקנה?).
דבר לפני אחרון, הזמנתי את YES להחליף לי ממיר דיגיטלי כי קראתי פה שהכי טוב יהיה לחבר את הפלזמה ל21 ובממיר שלי אין 21 האם יש דרך לא לשלם על כך ל-YES???
דבר אחרון, כשאני מחבר ל-21 השני(AV2) את הממיר או את ה-DVD ולוחץ על הINPUT זה מגיע ל AV2 ןרואים טוב אבל אם אני לוחץ שוב על ה-INPUT וזה מגיע ל-SVIDEO2 אז אני כביכולל לא אמור לראות כלום אבל אני רואה את מה שמחובר ל-AV2 אבל במטושטש ושחור לבן, האם זה נורמאלי?
תודה...
px4
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תתחדש וברוך הבא !
1. אני לא יודע לגבי מה נגמר עם הזמזום, אז אני לא יכול לעזור בנושא.
2. תנסה להתעקש. תגיד להם שקנית פלזמה והממיר שברשותך הוא לא אופטימלי. לאחרים זה עבד, תלוי כמה אסרטיבי אתה.....
3. היציאה השניה של הממיר כוללת רק קומפוזיט ואם הכניסה במסך הועברה ל-SVIDEO הקומפוזיט נכנס רק לאות ה-Y של ה-SVIDEO , כלומר, המסך מציג רק את המידע של השחור/לבן ממנו.
1. אני לא יודע לגבי מה נגמר עם הזמזום, אז אני לא יכול לעזור בנושא.
2. תנסה להתעקש. תגיד להם שקנית פלזמה והממיר שברשותך הוא לא אופטימלי. לאחרים זה עבד, תלוי כמה אסרטיבי אתה.....
3. היציאה השניה של הממיר כוללת רק קומפוזיט ואם הכניסה במסך הועברה ל-SVIDEO הקומפוזיט נכנס רק לאות ה-Y של ה-SVIDEO , כלומר, המסך מציג רק את המידע של השחור/לבן ממנו.