חוויית קניה חיובית והמלצה על חנות "חי מחשבים"

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
clip99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1036
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #1 

ברצוני לחלוק עם הפורום חוויית קנייה חיובית שהיתה לי עם החנות "חי מחשבים" שמקום מושבה ביוקנעם.

לפני חודשיים הלך לי מסך מחשב ישן . לאחר בדיקה באינטרנט וסקירת דגמים שונים הגעתי למסקנה שמסך
תוצרת "דל" דגם S2440L יענה על דרישותי הצנועות באופן הכי משביע רצון . המסך מופיע באתרי חנויות
אינטרנטיות אך לא ניתן להשיגו מעכשיו לעכשיו - צריך להזמין מראש , ואמרו שאין אותו כרגע בכל החנויות שבדקתי . לאחר חודש חיפושים הגעתי ל"חי" , שם נאמר שהמסך קיים במלאי . אני מהמרכז והחנות בצפון אך החלטתי לקנות שם כי כאמור זה היה המקום היחיד שהחזיק את המסך לקנייה מידיית , נכון לאותו זמן בכל אופן .
אני לא מתמצא בקניות באינטרנט, אך הבנתי שיש קטע כזה בחנויות אינטרנט שהעסקה צריכה להתבצע באשראי בלבד . לי אין כזה , אך למרות זאת שלומי בעל החנות נתן בי אמונו והזמין עבורי מסך מהחברה על דברתי שאשלם לו במזומן בעת ביצוע העסקה . חשבתי בהתחלה להגיע עד אליו אך הוא אמר שהוא מגיע לפ"ת למחרת והציע להביא את המסך לשם .
למחרת אכן המזומן והמסך החליפו ידיים ושמח וטוב לבב נסעתי הביתה בציפיה לחבר אותו למחשב . אך לצערי גיליתי פגם במסך - החלק העליון בתצוגה היה עכור מעט . התקשרתי לשלומי שאמר שלא אצטרך להגיע עד אליו ושאדבר עם שירות הלקוחות ב"דל" , לצורך החלפת המסך בחדש. עשיתי כך והתבקשתי למסור את המסך למעבדת שירות חיצונית העובדת עם החברה . המסך שהה שם כשבוע ולאחר מכן נאמר לי שיש אישור להחלפה מ"דל" , ושאבוא לאסוף את המסך . שלומי אירגן שאמסור את המסך לחברת הפצה אחרת שעובדת עם "דל" ושיושבת בת"א , שוב בכדי לחסוך לי את ההגעה ליוקנעם . כבר למחרת על הבוקר הגיע אלי שליח עם מסך חדש נוסף , אך התברר שגם בו יש את אותה תקלה . שוב טלפון לשלומי שביקש שהפעם לא אזוז מהבית והוא יטפל בזה . למחרת שוב שליח מגיע עם מסך חדש (השני עדיין אצלי) . למוד ניסיון , כבר לפני פתיחת הקרטון אני כבר מתייעץ עם שלומי מה עושים במידה וגם השלישי תקול אך הוא מרגיע אותי ומבקש שאחבר אותו .
לא התבדיתי , גם זה תקול . כבר הבנתי שנפלתי על סידרה פגומה , והחלטתי לעבור למסך אחר . הודעתי על כוונתי לשלומי והוא אמר שהוא מזמין עבורי את המסך החדש , ושאחזיר את השניים שנמצאים אצלי למעבדת השירות . אמרתי לו שהפעם אני מגיע אליו כדי לוודא שהחדש תקין , כי כבר לא היה לי נעים לטרטר אותו עם כל המסכים הפגומים . כבר למחרת , מצוייד באישור המעבדה על החזרת המסכים , נסעתי צפונה . שלומי לא היה באותה עת בחנות אך שותפו (תומר?) קיבל את פניי . פתחנו את האריזה וחיברנו את המסך החדש למחשב , ואכן החדש היה חף מאותה עכירות של הדגם הקודם.

אז מה היה לנו . 2 החלפות של מסך , מעבר לדגם אחר, ביקורים במעבדת שירות ומרכז הפצה , שליחים ואינספור טלפונים . אך למרות כל הבלאגן , הכל הסתדר לטובה בזכות הטיפול של מנהל החנות ב"חי" . יש לציין שהוא ליווה מקרוב את כל תהליך ההתנהלות מול דל ומעבדת השירות בכדי לחסוך ממני את הנסיעה ליוקנעם , וששני המסכים הנוספים הגיעו אלי עם שליח תוך יום אחד בלבד מרגע שהודעתי לו שהתקלה חוזרת על עצמה . תמיד ענה באדיבות וסבלנות ונתן הרגשה שהוא דואג לטפל בעניין אישית , ערך שיחות ברקע עם מנהל המכירות של דל כדי לדווח לו על התקלה ועם גורמים נוספים על מנת לוודא שהחלפת המסכים מתבצעת באופן המיטבי - דבר שאינו מובן מאליו משתי סיבות - המרחק , והעובדה שדל עובדת עם מרכז שירות חיצוני . כמו כן , דאג להחזיר לי דרך אדם נוסף שקית מסמכים ששכחתי אצלו בחנות , ובאותה הזדמנות צירף את הזיכוי על ההפרש במחירי הדגמים , במקום שאחכה שיגיע בדואר. לי ברור שאת הקניה הבאה בתחום המחשבים אבצע בחנות זו , ואני ממליץ עליה בחום לכל מי שמעוניין בחוויית קנייה מוצלחת עם שירות אישי ובראש שקט.

זה המקום גם לציין את נציג השירות של "דל" - פאדי ספדי שטיפל בפניותיי באופן יעיל , ואת מעבדת השירות של החברה על אופן הטיפול שלה במסכים התקולים . למרות שנראה היה לעיתים כי 2 הגורמים לא מתואמים ביניהם כהלכה וקיימת השהייה עד שקריאת השירות נקלטת במעבדה , הכל הסתדר בסוף ללא טרטורים מיותרים האופייניים למצבים כאלה.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #2 

יפה. מפתיע לטובה ביחס לרוב החנויות, ונשמע גם הרבה יותר אישי.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”