TRAKT ו- Genesis - עדכוני פרקים וסדרות שנצפו
שלום לכולם,
אני משתמש ב- TRAKT למעקב אחרי סדרות וסרטים והוספתי את נתוני החשבון לתוסף Genesis. ייבאתי הכל והכל נראה תקין.
אני רואה את כל תפריטי TRAKT תחת Genesis ואת הפרקים שיש עוד לצפות ומה שצפיתי מתעדכנים מצוין ברגע שראיתי את הפרק, באופן אוטומטי - בתפריטי TRAKT->Episodes ו- TRAKT->Progress.
מה שלא מתעדכן באופן אוטומטי הוא רשימת הסדרות תחת התפריט הראשי של KODI - "סדרות", בוא אני רואה את כל הסדרות שאני צופה אך הפרק שראיתי לא מסומן באופן אוטומטי לאחר שצפיתי בו.
דבר נוסף הוא שתחת TRAKT-רשימת צפיה סדרות, משום מה אני לא רואה את כל רשימת הסדרות שאני עוקב ב- TRAKT, אך תחת התפריט הראשי של סדרות אני כן רואה (ייבא דרך TRAKT הכל תקין חוץ מהבעיה של עדכון הפרקים שנצפו כפי שרשמתי קודם).
מישהו יכול להסביר אם יש צורך להגדיר דבר נוסף?
אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון ואשמח לעזרה מהחברים שמשתמשים בשירות זה .
תודה לעוזרים.
אני משתמש ב- TRAKT למעקב אחרי סדרות וסרטים והוספתי את נתוני החשבון לתוסף Genesis. ייבאתי הכל והכל נראה תקין.
אני רואה את כל תפריטי TRAKT תחת Genesis ואת הפרקים שיש עוד לצפות ומה שצפיתי מתעדכנים מצוין ברגע שראיתי את הפרק, באופן אוטומטי - בתפריטי TRAKT->Episodes ו- TRAKT->Progress.
מה שלא מתעדכן באופן אוטומטי הוא רשימת הסדרות תחת התפריט הראשי של KODI - "סדרות", בוא אני רואה את כל הסדרות שאני צופה אך הפרק שראיתי לא מסומן באופן אוטומטי לאחר שצפיתי בו.
דבר נוסף הוא שתחת TRAKT-רשימת צפיה סדרות, משום מה אני לא רואה את כל רשימת הסדרות שאני עוקב ב- TRAKT, אך תחת התפריט הראשי של סדרות אני כן רואה (ייבא דרך TRAKT הכל תקין חוץ מהבעיה של עדכון הפרקים שנצפו כפי שרשמתי קודם).
מישהו יכול להסביר אם יש צורך להגדיר דבר נוסף?
אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון ואשמח לעזרה מהחברים שמשתמשים בשירות זה .
תודה לעוזרים.
לגבי הבעיה השניה אין קשר בין ספריית הסדרות שיצרת שאני מניח שהיא מתבססת על הספרייה של ג'נסיס לבין הרשימה ב-trakt.
כביכול ג'נסיס אמור לעשות לך את העבודה ולעדכן במקביל גם את הספרייה שאצלך במחשב וגם את החשבון שלך ב-trakt.
לפעמים יש פאשלות עם זה.
בכל אופן יש גם תוסף trakt-tv או משהו כזה, כשזה לא מעדכן לי את האתר אני לוחץ עליו ואז הוא מבצע סריקה ומעדכן שוב. אולי יעזור.
לגבי הבעיה של הסימון זה מוזר, ועוד מישהו שאל על זה כאן.
זה נראה לי בעיה בקודי עצמו.
באתר של trakt זה מסומן שצפית בפרק?
כביכול ג'נסיס אמור לעשות לך את העבודה ולעדכן במקביל גם את הספרייה שאצלך במחשב וגם את החשבון שלך ב-trakt.
לפעמים יש פאשלות עם זה.
בכל אופן יש גם תוסף trakt-tv או משהו כזה, כשזה לא מעדכן לי את האתר אני לוחץ עליו ואז הוא מבצע סריקה ומעדכן שוב. אולי יעזור.
לגבי הבעיה של הסימון זה מוזר, ועוד מישהו שאל על זה כאן.
זה נראה לי בעיה בקודי עצמו.
באתר של trakt זה מסומן שצפית בפרק?
@burekas7
·תודה על התשובה.
- העניין הוא שדווקא הספריה של genesis עודכנה לפי חשבון trakt והכל מוצג אבל דווקא תחת התפריט של trakt הוא לא מציג את כל הסדרות שיש בחשבון, מוזר.
- כן, באתר ובאפליקציה של trakt הכל מתעדכן מצוין.
הספריה של genesis יובאה ועודכנה בהתחלה עם trakt כך שאני הסקתי שהיא גם תעדכן את הפרקים שנצפו... אולי צריך לסנכרן שוב אבל לא ראיתי אופציה כזו.
·תודה על התשובה.
- העניין הוא שדווקא הספריה של genesis עודכנה לפי חשבון trakt והכל מוצג אבל דווקא תחת התפריט של trakt הוא לא מציג את כל הסדרות שיש בחשבון, מוזר.
- כן, באתר ובאפליקציה של trakt הכל מתעדכן מצוין.
הספריה של genesis יובאה ועודכנה בהתחלה עם trakt כך שאני הסקתי שהיא גם תעדכן את הפרקים שנצפו... אולי צריך לסנכרן שוב אבל לא ראיתי אופציה כזו.
באתר TRAKTV אני מסמן סרטים וסדרות תחת WATCHLIST או תחת LIST שאני הגדרתי ושאני ניגש ל GENESIS תחת WATCHLIST זה לא מראה לי בכלל את כל הסדרות שסימנתי באתר וגם לא סרטים , זה קרה מאז ששינו את האתר ועיצבו אותו אחרת , אצלך זה מתנכרן באופן שאני תיארתי ?
תודה .
תודה .
@burekas7
·אני לא משתמש בתוסף ל- trakt, פשוט הוספתי את החשבון דרך ההגדרות של genesis.
@moshebit
זה בדיוק למה שהתכוונתי - אני באמת לא רואה את כל הסדרות שסימנתי.
אבל מה שכן הוא שלספריה של genesis הוא כן ייבא את כל הסדרות שסימנתי בחשבון trakt - היה איזה עדכון/סנכרון ראשוני שעשיתי, כבר לא זוכר איך זה הופיע, לא מוצא דרך לסנכרן/לייבא שוב... אבל הבעיה היא שבספריה הזו הוא לא מעדכן את הפרקים שנצפו באופן אוטומטי, בניגוד לתיקיות TRAKT->Episodes ו- TRAKT->Progress שכן מתעדכנות.
@moshebit
אבל מה שכן הוא שלספריה של genesis הוא כן ייבא את כל הסדרות שסימנתי בחשבון trakt - היה איזה עדכון/סנכרון ראשוני שעשיתי, כבר לא זוכר איך זה הופיע, לא מוצא דרך לסנכרן/לייבא שוב... אבל הבעיה היא שבספריה הזו הוא לא מעדכן את הפרקים שנצפו באופן אוטומטי, בניגוד לתיקיות TRAKT->Episodes ו- TRAKT->Progress שכן מתעדכנות.
זהו שאני לא מצליח לייבא אותו בפעם הראשונה ואז שישאר ככה , אני בטוח שאותה בעיה שלך נעוצה באותה בעיה שלי , שאין יותר עידכון דרכם ... אם עידכנת פעם ראשונית אחרי שעיצבו את האתר כמו שהוא מופיע היום אשמח שאם תיזכר תגיד לי איך עשית את זה ...DeNiro כתב:@burekas7
@moshebit
אבל מה שכן הוא שלספריה של genesis הוא כן ייבא את כל הסדרות שסימנתי בחשבון trakt - היה איזה עדכון/סנכרון ראשוני שעשיתי, כבר לא זוכר איך זה הופיע, לא מוצא דרך לסנכרן/לייבא שוב... אבל הבעיה היא שבספריה הזו הוא לא מעדכן את הפרקים שנצפו באופן אוטומטי, בניגוד לתיקיות TRAKT->Episodes ו- TRAKT->Progress שכן מתעדכנות....
תודה רבה.
·נכנסתי לGENESIS ושמה נכנסתי ל "GENESIS שלי " ושמה יש לי סדרות וסרטים , עכשיו תחת מסך הצד נכנסתי למסך צדדי ורשום לי " עדכן ספרייה " רק שזה לא מסומן לי כאפשר אלה דהוי כזה שאי אפשר ללחוץ עליו , ניסיתי גם תחתי "GENESIS שלי" וגם תחת סדרות , וסרטים ולא הלך, אתה התכוונתי לתקייה "סדרות" תחת : "סדרות - שלי GENESIS - GENESIS " ?DeNiro כתב:@moshebit
·תנסה אולי מהתפריט הצדדי שנפתח מצד שמאל (הממשק הדיפולטי של קודי), יש לך אופציה של עדכון ספריה ברגע שאתה נכנס לתפריט "סדרות"......
דר"כ ניסית את התוסף TRAKTV הוא עובד לך לבעיה שלך ?
תודה רבה וחג שמח
@moshebit
·התכוונתי לתפריט "סדרות" מהמסך הראשי של קודי.
התקנתי את התוסף traktv ואין לי מושג מה הוא עושה או אם עשה משהו (הגדרתי סנכרון והכל). הכל נראה ועובד אותו דבר בדיוק כמו שרשמתי בפוסט הראשון כך ששום דבר לא השתנה.
·התכוונתי לתפריט "סדרות" מהמסך הראשי של קודי.
התקנתי את התוסף traktv ואין לי מושג מה הוא עושה או אם עשה משהו (הגדרתי סנכרון והכל). הכל נראה ועובד אותו דבר בדיוק כמו שרשמתי בפוסט הראשון כך ששום דבר לא השתנה.
·זהו שבחלון הראשי מראה לי קטגוריה סרטים , אך קטגוריה סדרות אני לא רואה . ושאני נכנס להגדרות ותצוגה , רשום שמה לסמן מה להציג וזה לא נותן לי לסמן תקייה סדרות , איך עושים שתקייה סדרות של GENESIS כפי שתקיית סרטים תופיע בחלון הראשי ?GuyHof כתב:קודם כל תוודא בהגדרות ג'נסיס איפה ממוקמת הספרייה של הסדרות, לג'נסיס יש ספרייה משלו...
אם התקנת חבילה של the wiz או נינבורה יש לך ספריית סדרות נוספת, וזאת הספרייה בעמוד הראשי של קודי....
וניסיתי להגיע לתקייה של GENESIS שמצאתי דרך הגדרות התוסף איפה היא נוצרה דרך מנהל קבצים , ושמה הגעתי ולתקייה אבל אין שמה איזה כפתור שאומר לעדכן תקייה בחלון צדדי , מה עושים ?
ושנית ,איך ניתן לראות את watchlist דרך אתר TRAKTV בתקייה XBMC של GENESIS , אני לוחץ וזה מטעין שניה ולא נכנס , למה זה ככה ? זה קרה לי מאז ששינו את העיצוב של האתר וזה דפק את הכל , גם לכם זה ככה ?
תודה רבה וחג שמח .
לי קרה למשל מקרה אחר,
הוא כל הזמן סימן לי שצפיתי בסרט מסוים למרות שכל פעם ניסיתי להסיר את הסימון אבל הוא היה מחזיר לי אותו.
הסתבר שבאתר trakt הסרט סומן כנצפה ובגלל זה כנראה היה חוזר הסימון בכל הפעלה מחדש של קודי.
יש לפעמים משחק ביניהם
הוא כל הזמן סימן לי שצפיתי בסרט מסוים למרות שכל פעם ניסיתי להסיר את הסימון אבל הוא היה מחזיר לי אותו.
הסתבר שבאתר trakt הסרט סומן כנצפה ובגלל זה כנראה היה חוזר הסימון בכל הפעלה מחדש של קודי.
יש לפעמים משחק ביניהם
moshebit אני לא מצליח להבין למה אתה מתכוון...
בכל מקרה אתה רוצה לראות סדרות בעמוד הראשי?
לך לוידאו - קבצים , אמור להיות שם תיקייה של סדרות (נינבורה למשל, זה כאילו תיקייה מקומית על המחשב שלך). לחץ C במקלדת או כפתור ימני על העכבר, תלחץ עריכת מקור (בשורה למעלה רשום הנתיב בו ממוקמת הספרייה - חשוב) לחץ אישור תגדיר את התיקייה כתיקיית סדרות , תוסיף סקראפר של סדרות מה שבא לך וזהו. זה יכול להיות תיקייה שיש לך על המחשב או משהו מוכן מראש כמו נינבורה.
צא מהתוכנה תפעיל מחדש ותן לזה זמן, יותר מכמה דקות...
רוצה להוסיף סדרות מGENESIS לתוך הספרייה בעמוד הראשי?
לך להגדרות GENESIS תחת לשונית "ספרייה" יש נתיב מסוים שצריך להיות זהה לספריית הסדרות "המקומית" שלך
TRAKT עובד עם GENESIS בלבד לפי מה שאני יודע והסדרות שתסמן באתר האינטרנט לא יופיעו בעמוד הראשי של קודי אלא בתוך GENESIS, לדעתי זה סתם מיותר
בכל מקרה אתה רוצה לראות סדרות בעמוד הראשי?
לך לוידאו - קבצים , אמור להיות שם תיקייה של סדרות (נינבורה למשל, זה כאילו תיקייה מקומית על המחשב שלך). לחץ C במקלדת או כפתור ימני על העכבר, תלחץ עריכת מקור (בשורה למעלה רשום הנתיב בו ממוקמת הספרייה - חשוב) לחץ אישור תגדיר את התיקייה כתיקיית סדרות , תוסיף סקראפר של סדרות מה שבא לך וזהו. זה יכול להיות תיקייה שיש לך על המחשב או משהו מוכן מראש כמו נינבורה.
צא מהתוכנה תפעיל מחדש ותן לזה זמן, יותר מכמה דקות...
רוצה להוסיף סדרות מGENESIS לתוך הספרייה בעמוד הראשי?
לך להגדרות GENESIS תחת לשונית "ספרייה" יש נתיב מסוים שצריך להיות זהה לספריית הסדרות "המקומית" שלך
TRAKT עובד עם GENESIS בלבד לפי מה שאני יודע והסדרות שתסמן באתר האינטרנט לא יופיעו בעמוד הראשי של קודי אלא בתוך GENESIS, לדעתי זה סתם מיותר
לא מדוייקGuyHof כתב:
TRAKT עובד עם GENESIS בלבד לפי מה שאני יודע והסדרות שתסמן באתר האינטרנט לא יופיעו בעמוד הראשי של קודי אלא בתוך GENESIS, לדעתי זה סתם מיותר...
ג'נסיס מושך מtrakt את רשימת הסדרות לתוך הספרייה שלו. את הספרייה אפשר להציג בעמוד הראשי של קודי
חברים, אחרי מספר ניסויים בתוספים מצאתי ש:
1. החשבון המובנה ל- trakt בתוך genesis יודע למשוך את הסדרות והסרטים ולעדכן את הספריה המקומית של genesis.
2. התוסף של trakt הנפרד יודע לעדכן את חשבון ה- trakt בסרטים ופרקים שנצפו ב- genesis.
כך שיש להשתמש בשתיהם כדי לקבל את המירב ולעדכן "לשתי הכיוונים".
הסבר קצר לייבוא הסדרות למי שהסתבך - לאחר הגדרת התיקייה והחשבון של trakt בתוך genesis (כמו ש- @GuyHof הסביר), יש לגשת לעמוד הסדרות (מעמוד הבית), לפתוח את התפריט הנפתח משמאל ולבחור "עדכן ספריה".
לפעמים יכולים להיות "גליצ'ים" וייבוא חלקי - תנסו זאת מספר פעמים.
1. החשבון המובנה ל- trakt בתוך genesis יודע למשוך את הסדרות והסרטים ולעדכן את הספריה המקומית של genesis.
2. התוסף של trakt הנפרד יודע לעדכן את חשבון ה- trakt בסרטים ופרקים שנצפו ב- genesis.
הסבר קצר לייבוא הסדרות למי שהסתבך - לאחר הגדרת התיקייה והחשבון של trakt בתוך genesis (כמו ש- @GuyHof הסביר), יש לגשת לעמוד הסדרות (מעמוד הבית), לפתוח את התפריט הנפתח משמאל ולבחור "עדכן ספריה".
לפעמים יכולים להיות "גליצ'ים" וייבוא חלקי - תנסו זאת מספר פעמים.
·זהו שלי לא מצליח .DeNiro כתב:חברים, אחרי מספר ניסויים בתוספים מצאתי ש:
לפעמים יכולים להיות "גליצ'ים" וייבוא חלקי - תנסו זאת מספר פעמים....
תנסה להיכנס ל GENESIS , ולאחר מכן לGENESIS שלי ולאחר מכן WATCHLIST MOVIES / WATCHLIST SERIES , זה נכנס לך ?
אצלי לא נכנס אם התוכנה TRAKTV פועל או בלי .
@moshebit
·זה עובד אצלי.
- תוודא שהגדרת את כל ההגדרות נכון בתוסף.
- תוודא שבחשבון trakt שלך (באתר) באמת הוספת את הסדרות שלך ל- watchlist.
- תוודא שהתיקיות שהגדרת בג'נסיס לסדרות וסרטים נכונות, עם הסקרפר הנכון והנתיב הנכון - ...appdata/roaming/kodi/userdata/addon_data/plugin.video.genesis/Movies לסרטים וכנ"ל לסדרות.
לאחר שכל זה מוגדר, תייבא ע"י "עדכון ספריה" מהתפריט הרלוונטי.
·זה עובד אצלי.
- תוודא שהגדרת את כל ההגדרות נכון בתוסף.
- תוודא שבחשבון trakt שלך (באתר) באמת הוספת את הסדרות שלך ל- watchlist.
- תוודא שהתיקיות שהגדרת בג'נסיס לסדרות וסרטים נכונות, עם הסקרפר הנכון והנתיב הנכון - ...appdata/roaming/kodi/userdata/addon_data/plugin.video.genesis/Movies לסרטים וכנ"ל לסדרות.
לאחר שכל זה מוגדר, תייבא ע"י "עדכון ספריה" מהתפריט הרלוונטי.