צפיית משחקי מחשב דרך המקרן
יש לי מקרן מסוג פוגיטסו 601.
אני מעונין לקנות קונסולת משחקים - פלייסטשין או אקס בוקס
האם יראו טוב ואם כן, איזו קונסולה מומלצת
למקרן מחובר כיום הממיר של הוט (דרך טרנסקורדר) והדו וי די דרך S VIDEO כיצד לחבר את קונסולת המשחקים ?
אני מעונין לקנות קונסולת משחקים - פלייסטשין או אקס בוקס
האם יראו טוב ואם כן, איזו קונסולה מומלצת
למקרן מחובר כיום הממיר של הוט (דרך טרנסקורדר) והדו וי די דרך S VIDEO כיצד לחבר את קונסולת המשחקים ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חיבור בקומפוזיט נותן תוצאות בינוניות בלבד
אני מחובר דרך כבל SVID של מונסטר, יעודי לפליסטישן 2 והתוצאה טובה מאד.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני יכול להעיד ממקור ראשון, שהוואווו של משחק טוב דרך מסך מקרן >100" הוא משמעותי.
אנחנו מחכים בבית שירד הערב כדי להפעיל את המקרן, והילדים (6, 7 ואפילו בן ה-3) טוחנים Dead or alive 4 לפני השינה, למזלי אני עדין קורע אותם בלי בעיות, לא יודע איזה משבר אני אעבור כשזה ישתנה
אנחנו מחכים בבית שירד הערב כדי להפעיל את המקרן, והילדים (6, 7 ואפילו בן ה-3) טוחנים Dead or alive 4 לפני השינה, למזלי אני עדין קורע אותם בלי בעיות, לא יודע איזה משבר אני אעבור כשזה ישתנה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Highendman כתב:אני יכול להעיד ממקור ראשון, שהוואווו של משחק טוב דרך מסך מקרן >100" הוא משמעותי.
אנחנו מחכים בבית שירד הערב כדי להפעיל את המקרן, והילדים (6, 7 ואפילו בן ה-3) טוחנים Dead or alive 4 לפני השינה, למזלי אני עדין קורע אותם בלי בעיות, לא יודע איזה משבר אני אעבור כשזה ישתנה...
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
מציע לכולם לתת לילדים לנסות את משחקי משטח הריקוד/פעולה מול מקרן... אצלי בבית יש לשני הבנים משחק בשם אינויאשה שזה משהו די דבילי לטעמי עם גרפיקה מלפני עשור. אבל הילדים לוקחים חרבות אמיתיות (מפלסטיק) וקופצים על השטיחון מול המקרן כמו משוגעים במשך שעות... משחק מחשב שגם מפעיל אותם גופנית! האפקט של המקרן מאד משפיע כאן כי אותו משחק על מסך מחשב 19" לא עושה להם חשק להמשיך יותר מכמה דקות.
Enjoy the Silence
Fifa 2007 לא נראה מעולם טוב יותר כאשר הגרסה תומכת ב 720pHighendman כתב:אני יכול להעיד ממקור ראשון, שהוואווו של משחק טוב דרך מסך מקרן >100" הוא משמעותי.
אנחנו מחכים בבית שירד הערב כדי להפעיל את המקרן, והילדים (6, 7 ואפילו בן ה-3) טוחנים Dead or alive 4 לפני השינה, למזלי אני עדין קורע אותם בלי בעיות, לא יודע איזה משבר אני אעבור כשזה ישתנה...
highendman, איזה כרטיס מסך יש לך?
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
Nvidia 7900GTX
כן efib יש למונסטר גם חיבור SVID וגם קומפוננט לי בזמנו לא
היה צורך בקומפוננט שכן לא היה לי מקרן אלא רק סוני 34. ולכן קניתי את ה SVID.
איכות התמונה היתה ב 20 אחוז טובה יותר מחיבור בכבל המקורי הן בחדות הן בבהירות והן ב הפרדת הצבעים.
כשמכרתי את הPS2 נתתי לקונה המאושר גם את הכבל שהבאתי מארה"ב.
להלן קישור לכל סוגי הכבלים ל PS2 :
http://www.monstercable.com/monstergame/ps2_cables.asp
איכות התמונה היתה ב 20 אחוז טובה יותר מחיבור בכבל המקורי הן בחדות הן בבהירות והן ב הפרדת הצבעים.
כשמכרתי את הPS2 נתתי לקונה המאושר גם את הכבל שהבאתי מארה"ב.
להלן קישור לכל סוגי הכבלים ל PS2 :
http://www.monstercable.com/monstergame/ps2_cables.asp