אספתי היום חבילה בפעם הראשונה דרך BOXIT
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מה היתרון בלקבל משלוח ללוקר ברחבי העיר במקום ישירות לבית?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הגיע אלי משלוח מאמזון ארה"ב דרך DHL כשלא הייתי בבית. השליח התקשר ושאל אם הוא יכול להשאיר לי את החבילה בחנות מנטה בתחנת דלק הקרובה למק'ום מגורי. אמרתי כן, ואספתי אותה למחרת על הבוקר בדרך לעבודה. סידור ממש נוח, ומקבלים את החבילה מבנאדם כך שהסיכוי לטעות באיסוף מלוקר אנונימי לא קיים.
- yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
זה לא הולך להיות מיותר בעתיד הקרוב? שמעתי לא מזמן שבגלל כל העומסים על חברות הדואר יעבירו את כל החבילות לכל מיני רשתות (שופרסל/מגה ועוד..)
יש למישהו מושג לגבי זה?
יש למישהו מושג לגבי זה?
איסוף החבילות של אזור המגורים שלי בנס ציונה עבור לסניף שופרסל דיל. זה מאד נוח. הם פתוחים עד 23:00 24:00 בלילה כמו הסופר ואין עומס.yakir_dayan כתב:זה לא הולך להיות מיותר בעתיד הקרוב? שמעתי לא מזמן שבגלל כל העומסים על חברות הדואר יעבירו את כל החבילות לכל מיני רשתות (שופרסל/מגה ועוד..)
יש למישהו מושג לגבי זה?...
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
כמה זה עולה? האתר שלהם מחסיר הרבה מידע בסיסי.
כשאני מזמין מ-AMAZON או EBAY
אז אני בעצם מכניס את הכתובת של הלוקר שאני בוחר?
כשאני מזמין מ-AMAZON או EBAY
אז אני בעצם מכניס את הכתובת של הלוקר שאני בוחר?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@vivi
זה לא עובד ככה. ניתן להשתמש בשירותים שלהם רק בקניות מעסקים/חנויות שעובדים איתם.
כשאתה קונה מעסק שעובד עם בוקסיט אתה יכול לבחור שהמשלוח יהיה ללוקר ואז תעבור לאתר בוקסיט כדי להירשם ולבחור לוקר קרוב אליך.
קראתי לא מזמן שהם בוחנים כרגע שירות שייקרא MyBoxit שבו לקוח פרטי יוכל להשכיר לוקר ולשלוח אליו מכל אתר קניות. ממה שקראתי, הם עדיין לא יודעים איך לתמחר שירות כזה.
עדכון:
מסתבר שכנראה הם כבר השיקו את השירות, אפשר לראות פרטים ב myboxit.co.il.
המחיר שמופיע באתר הוא 18 ש"ח לאחסון 24 שעות ו- 24 ש"ח לאחסון של 48 שעות.
זה לא עובד ככה. ניתן להשתמש בשירותים שלהם רק בקניות מעסקים/חנויות שעובדים איתם.
כשאתה קונה מעסק שעובד עם בוקסיט אתה יכול לבחור שהמשלוח יהיה ללוקר ואז תעבור לאתר בוקסיט כדי להירשם ולבחור לוקר קרוב אליך.
קראתי לא מזמן שהם בוחנים כרגע שירות שייקרא MyBoxit שבו לקוח פרטי יוכל להשכיר לוקר ולשלוח אליו מכל אתר קניות. ממה שקראתי, הם עדיין לא יודעים איך לתמחר שירות כזה.
עדכון:
מסתבר שכנראה הם כבר השיקו את השירות, אפשר לראות פרטים ב myboxit.co.il.
המחיר שמופיע באתר הוא 18 ש"ח לאחסון 24 שעות ו- 24 ש"ח לאחסון של 48 שעות.
פעם אחת השתמשתי בזה כשהזמנתי משלוח אקספרס עם פדקס (דרך שיפיטו) וקיבלתי סמס שמאפשר לי להחליט אם אני רוצה שהחבילה תישמר בלוקר פרטי בתחנת דלק ואם כן לסמס תשובה ומיקום (נותנים לך מספר אפשרויות לפי איזור מגוריך).
האיסוף מהיר וקל. ממש תענוג.
האיסוף מהיר וקל. ממש תענוג.