נתקבל אישור מהאישה תקציב 3000-4000
שלום לכולם
בשעה טובה אשתי התחילה לעכל כי מכונת קפה תצטרף לציוד האופריטבי במטבח והיא גם תהנה ממנה.
תקציב עד 4000 ש"ח ואין לי כלום אולי כוסות כך שבתקציב צריך להכניס גם מטחנה
עיקר השימוש לאספרסו לפעמים שצריך לפנק גם קפוצ'נו או משהו דומה עם חלב מוקצף
אני מחפש מכונה יציבה ותחזור על אותה תוצאה פעם אחר פעם ,.
גילוי נאות מעבר לזה שקראתי דיי הרבה בפורום הזה וביקורת בחו"ל אני לא מבין כלום ומעולם לא הכנתי אספרסו לבד
למעט נספרסו עם קפסולות
יד שנייה בהחלט בה בחשבון
תודה מראש
בשעה טובה אשתי התחילה לעכל כי מכונת קפה תצטרף לציוד האופריטבי במטבח והיא גם תהנה ממנה.
תקציב עד 4000 ש"ח ואין לי כלום אולי כוסות כך שבתקציב צריך להכניס גם מטחנה
עיקר השימוש לאספרסו לפעמים שצריך לפנק גם קפוצ'נו או משהו דומה עם חלב מוקצף
אני מחפש מכונה יציבה ותחזור על אותה תוצאה פעם אחר פעם ,.
גילוי נאות מעבר לזה שקראתי דיי הרבה בפורום הזה וביקורת בחו"ל אני לא מבין כלום ומעולם לא הכנתי אספרסו לבד
למעט נספרסו עם קפסולות
יד שנייה בהחלט בה בחשבון
תודה מראש
ראשית - גילוי נאות. אני הבעלים של האוסקר האדומה שמפורסמת בלוח יד שניה של האתר.
אם התקציב שלך הוא 3000-4000 להכל כולל הכל (מטחנה, כד הקצפה ראוי, דוחסן טוב), לדעתי האופציות שלך הן:
1. מכונה חדשה מדגם "כניסה" - לאחרונה פורסמה באתר סקירה של מכונה בשם "פסקל" שנכנסת לתקציב. אני מאמין שיש עוד
2. מכונה משומשת מליגה "יותר גבוהה" - אוסקר או סילביה (גם למכונות הללו היתה סקירה באתר, ואפילו השוואת "ראש בראש"). שתי המכונות נחשבות "דרגת הכניסה" ברמת המקצועית
אחד החברים מעלי המליץ על יד 2 של e61. למיטב ידיעתי אין מכונות מהסוג הנ"ל, בשימוש ביתי (לא הייתי מתקרב לכאלו שהיו בבתי קפה) ברמת המחירים של 2000-3000 ש"ח (זה התקציב שיש לך למכונה מכיוון שאתה צריך להשאיר כסף גם למטחנה ושאר הדברים). את זה אני אומר מניסיון מכיוון שבחודש וחצי האחרון חיפשתי אחת כזו, ואפילו בתקציב יותר גבוה. יתקנו אותי החברים בפורום אם הם מכירים מישהו שמוכר מכונה ביתית מסוג זה במחיר זה.
אל מול שתי האופציות שרשומות מעלה - זו כבר העדפה אישית שלך
רשמתי את זה בצורה הכי אובייקטיבית שאני יכול, ובכל זאת אני מדגיש שוב פעם את הגילוי הנאות מלמעלה
אם התקציב שלך הוא 3000-4000 להכל כולל הכל (מטחנה, כד הקצפה ראוי, דוחסן טוב), לדעתי האופציות שלך הן:
1. מכונה חדשה מדגם "כניסה" - לאחרונה פורסמה באתר סקירה של מכונה בשם "פסקל" שנכנסת לתקציב. אני מאמין שיש עוד
2. מכונה משומשת מליגה "יותר גבוהה" - אוסקר או סילביה (גם למכונות הללו היתה סקירה באתר, ואפילו השוואת "ראש בראש"). שתי המכונות נחשבות "דרגת הכניסה" ברמת המקצועית
אחד החברים מעלי המליץ על יד 2 של e61. למיטב ידיעתי אין מכונות מהסוג הנ"ל, בשימוש ביתי (לא הייתי מתקרב לכאלו שהיו בבתי קפה) ברמת המחירים של 2000-3000 ש"ח (זה התקציב שיש לך למכונה מכיוון שאתה צריך להשאיר כסף גם למטחנה ושאר הדברים). את זה אני אומר מניסיון מכיוון שבחודש וחצי האחרון חיפשתי אחת כזו, ואפילו בתקציב יותר גבוה. יתקנו אותי החברים בפורום אם הם מכירים מישהו שמוכר מכונה ביתית מסוג זה במחיר זה.
אל מול שתי האופציות שרשומות מעלה - זו כבר העדפה אישית שלך
רשמתי את זה בצורה הכי אובייקטיבית שאני יכול, ובכל זאת אני מדגיש שוב פעם את הגילוי הנאות מלמעלה
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני ממש לפני רגע וחצי בניתי לי סט מאותו תקציב , אוסר יד שניה שהוספתי לה OPV ( חובה לחזרתיות ).
מטחנת K3 חדשה ( המטחנה לא פחות חשובה מהמכונה ולכן לא הייתי מצמצם לה את התקציב כדי לשדרג לe61 )
מרכך מים 8 ליטר ועוד קצת תוספות כמו כדי הקצפה סלסלות ועוד קצת שטויות קטנות...
הכל ביחד הגיע לי ממש לגבול ה4000 שח.
כרגע אני לא יודע להגיד אם אני מרוצה כי אני עדיין לומד את הציוד , אבל אחרי הרבה מאוד קריאה וסקירת שוק זה מה שהחלטתי ( וכמובן ממליץ ) לקנות.
בהצלחה.
מטחנת K3 חדשה ( המטחנה לא פחות חשובה מהמכונה ולכן לא הייתי מצמצם לה את התקציב כדי לשדרג לe61 )
מרכך מים 8 ליטר ועוד קצת תוספות כמו כדי הקצפה סלסלות ועוד קצת שטויות קטנות...
הכל ביחד הגיע לי ממש לגבול ה4000 שח.
כרגע אני לא יודע להגיד אם אני מרוצה כי אני עדיין לומד את הציוד , אבל אחרי הרבה מאוד קריאה וסקירת שוק זה מה שהחלטתי ( וכמובן ממליץ ) לקנות.
בהצלחה.
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
בתקציב שלך שווה לנסות לחפש e61 או משהו אחר דומה ביד 2 במחיר של 3000 ש"ח. אני מוכר bezzera bz99 ב 2400 ש"ח שלדעתי נותנת תמורה טובה יותר מן האוסקר.
נערך לאחרונה על ידי danimili ב 01/04/2015 22:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

@danimili
·
בלי לפגוע לך בנסיון מכירה אני חייב לחלוק עליך,
עם 1000 שח שישארו לו הוא לא יוכל לקנות ציוד הקפי ומטחנה ראויים.
אין טעם לקנות מכונה טובה בלי מטחנה תואמת ברמה...
·
בלי לפגוע לך בנסיון מכירה אני חייב לחלוק עליך,
עם 1000 שח שישארו לו הוא לא יוכל לקנות ציוד הקפי ומטחנה ראויים.
אין טעם לקנות מכונה טובה בלי מטחנה תואמת ברמה...
תודות לכולם על התגובות המימדים של המכונה גם חשובים
בהנחה ש התכונות של המכונות שהזכרתם דומות הייתי מעדיף את המוצר הקטן יותר
בתור אחד שקפץ כמה רמות ממכונת טרמובלוק ללא מטחנה ,לrocket cellini e61 + k3 אני יכול להגיד שאני שמח על ״הדילוג״ שעשיתי על מכונות הכניסה - כמו אוסקר וסילביה , הן מצויינות כשמם לכניסה לתחום ובטוח נותנות ביצועים טובים בהשוואה למחירן , אך לדעתי הן לא טובות כשידרוג או כמכונה ראשונה למי שמעוניין בין הייתר להקציף חלב באיכות טובה והתקציב מאפשר לו יותר , אין ספק שניתן להפיק מיקרו פואום לא רע משתיהן אך אין להשוות ללחץ של hx או db לסינגל , לכן אני ממליץ לחכות עוד קצת ולהגדיל את התקציב לאזור ה5500 ש״ח במידה ואפשר כמובן .
כך תוכל להשיג e61 משומשת במצב טוב באזור ה4000 ש״ח, ולרכוש מטחנה מומלצת כמו ה k3 באזור ה1300-1200 משומשת , ולקנות בשאר טמפר נחמד וקנקן הקצפה .
כך תוכל להשיג e61 משומשת במצב טוב באזור ה4000 ש״ח, ולרכוש מטחנה מומלצת כמו ה k3 באזור ה1300-1200 משומשת , ולקנות בשאר טמפר נחמד וקנקן הקצפה .
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

כמו כל דבר בחיים וכמו כל ריב עם האישה....יופי ויעילות לא הולכים ביחד...או שזה יפה או שזה פרקטי...ולמי שרוצה גם גם צריך לשלם הרבה...
Bazzera Uniqa.קטנה יפה ומעולה האספרסו. קפוצ'ינו דורש זמן מה במעברים בין חליטת הקפה להקצפה .
תוסיף לך מטחנה מיד שניה אתה בסביבות 6 אלף.קבל אישור חריג מהאשה או הזמן מחו"ל
תוסיף לך מטחנה מיד שניה אתה בסביבות 6 אלף.קבל אישור חריג מהאשה או הזמן מחו"ל
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)