צריך ייעוץ לגבי Synology DS215j

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #1 

בימים האחרונים התעניינתי במוצר הזה של חברת סינולוג'י. בכוונתי לשדך לו 2 דיסקים קשיחים WD 3GB RED, שירכשו בנפרד בארץ.

המטרה (הזמנית, עד לרכישה עתידית של אחד ה"אחים" הגדולים יותר, עם 8 מפרצי דיסקים) היא לרכז לפחות חלק מהמדיה שכרגע מפוזרת על פני מספר מחשבים ודיסקים חיצוניים, למקום אחד, נגיש ונוח.

-עוד לא החלטתי לגבי רייד, ויתכן שבסופו של דבר אשתמש במלוא נפח האחסון ללא גיבוי/יתירות.
-עקרונית, כרגע אין לי צורך בשלל פונקציות מתקדמות שמכשירים מסוג זה מציעים ונכון לעכשיו גם לא נדרשת עבודה מול יותר מקליינט אחד.

1. האם למישהו יש את המכשיר מהדגם הנ"ל ויכול לחוות עליו דעה?
2. עם זכרון 512MB ומעבד Dual Core 800 MHz- הוא לא יהיה חלש מדי (בהתאם לצרכים שהגדרתי למעלה)?
3. המחיר ב- Amazon.com לאחר מיסים (כפי שמופיע בשלב של רגע לפני אישור העסקה) יוצא כ- 1126 ש"ח, מה שמוביל לשאלה הבאה: האם ישנו מקום מומלץ בארץ לרכישת מוצרי Synology שלפחות אפשר יהיה להשוות בו מחירים, כדי לראות אם רכישת המוצר הספציפי בחו"ל בכלל משתלמת?
אם יש משהו נוסף שאני צריך לדעת ולא שאלתי, אשמח לשמוע.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46354
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5074 פעמים

שליחה #2 

כמו בכל חברות ה- NAS הגדולות והמוכרות, התוכנה אשר קיימת בדגמים הנמוכים, זהה פחות או יותר לזאת הקיימת בדגמים הבכירים, ההבדלים נעים בתוכנה רק בביצועים, כלומר ביצועי IOPS שונים, תמיכה שונה במספר מצלמות אבטחה ועוד. כאשר הצורך הוא רק עבור הזרמה לקליינט אחד כפי שרשמת (ואפילו יותר), לא צפויה בעיה.

ראיתי את המודעה הזו אשר פורסמה היום בלוחות, שווה לשקול.

Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #3 

(Y) תודה זיו על ההתייחסות המהירה.
את מודעת המכירה יצא לי לראות עוד לפני שפרסמתי את ההודעה שלי.
אם אני זוכר נכון משלב השוואת המוצרים שעשיתי, הדגם המוצע במודעה חלש יותר מבחינת זכרון מהדגם עליו שאלתי (מקווה שאיני טועה).
היות והמחיר הנדרש עליו כמשומש זהה למחיר של המוצר החדש דרך אמזון, כמובן שהעדיפות תהיה לחדש (בהנחה ששני המוצרים זהים כמעט לחלוטין מבחינת המפרט).
בכל מקרה זה לא רלוונטי עבורי, עקב באג מובנה (בי :lol: ) המונע ממני זה שנים רכישת מוצרים משומשים/יד שנייה, גם במחיר של הוצאה גדולה מעט יותר, עבור מוצר חדש.

אשמח לשמוע דעות נוספות, מכאלה שהתנסו עם הדגם הנ"ל.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”