transcoder וכבלם
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Transcoder אפשר לקנות בעולם הדיגיטלי ברמת השרון. אם תחפש בקישור של מבצעי האתר תמצא את המודעה המתאימה. הם גם יוכלו למכור לך כמעט כל כבל שתרצה.
בנוגע לכבלים, האמת היא שכל המושג של כבלים איכותיים הוא 99% בלוף שיווקי. עבור המרחקים המדוברים בהתקנות ביתיות, שהם פחות מ 2 מטר בד"כ, כמעט כל כבל יעשה את העבודה. התקן לקומפוננט הוא כבל קואקסיאלי עם התנגדות של 75 אוהם ותקעים RCA ואת זה אפשר לקנות בכל מקום בכמה עשרות שקלים.
בנוגע לכבלים, האמת היא שכל המושג של כבלים איכותיים הוא 99% בלוף שיווקי. עבור המרחקים המדוברים בהתקנות ביתיות, שהם פחות מ 2 מטר בד"כ, כמעט כל כבל יעשה את העבודה. התקן לקומפוננט הוא כבל קואקסיאלי עם התנגדות של 75 אוהם ותקעים RCA ואת זה אפשר לקנות בכל מקום בכמה עשרות שקלים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין לי בעיה לסייג את מה שאמרתי עם התוספת של הבעת דעה אישית. הצרה היא שבכך אני עלול לההפוך לצדיק היחיד בסדום. מכל מקום, התכוונתי במונח "בלוף שיווקי" לעובדה שבעוד המפרט לכבל קומפוננט הוא 75 אוהם אין שום כבל הנמכר בארץ שמציג התנגדות זו מקצה לקצה וזה נובע בעיקר מתקעי ה RCA שהם בעלי התנגדות הקרובה יותר ל 55 אוהם. עד כאן העובדות כפי שידועות לי (ואני מקווה שהפעם לא פספסתי את ההסתייגות הנדרשת). מה גם שהמושג "איכותי" הוא מאוד סובייקטיבי ולכן כל דיון עליו יהיה בהכרח לפי דעתם האישית של המתדיינים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
שמחברים transcoder האם עדיין צריך לחבר כבל rc ל audio . שאלה אחרת האם לפי דעתך כדאי כל ההשקעה בטלויזיה רגילה ?האם זה משפר את התמונה בהרבה?Catskinner כתב:Transcoder אפשר לקנות בעולם הדיגיטלי ברמת השרון. אם תחפש בקישור של מבצעי האתר תמצא את המודעה המתאימה. הם גם יוכלו למכור לך כמעט כל כבל שתרצה.
בנוגע לכבלים, האמת היא שכל המושג של כבלים איכותיים הוא 99% בלוף שיווקי. עבור המרחקים המדוברים בהתקנות ביתיות, שהם פחות מ 2 מטר בד"כ, כמעט כל כבל יעשה את העבודה. התקן לקומפוננט הוא כבל קואקסיאלי עם התנגדות של 75 אוהם ותקעים RCA ואת זה אפשר לקנות בכל מקום בכמה עשרות שקלים....
עדין לא קניתי.כמה אום זה צריך להיות באמת.؟ אתה מתכון לכבל הrc או ל compenent؟efib כתב:hassan,
כן, אתה עדין צריך כבל ל- אודיוץ RCA זה סוג המחבר.
Catskinner,
האם מדדת שזה לא 75 אוום ?
מכי וון שאני קניתי כבל ולא עלה בדעתי לבדוק...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אז זהו, שלצרכים הביתיים שלך זה ממש לא משנה. כבל component צריך להיות ממש גרוע (תחשוב משהו בסגנון ח10 צה"לי) כדי שתשים לב שיש לך בעיה. תקנה סט שנראה לך לא יקר מידי ומתאים לתקציב ואני בטוח שהוא יספק אותך.
סה"כ אם אתה הולך לכיוון של transcoder אתה צריך:
1 . כבל SCART-SCART לחיבור הממיר ל transcoder
2.סט כבלים component לחיבור ה transcoder למסך
3. זוג כבלים אודיו עם תקעים RCA לחיבור האודיו של הממיר למסך, או לרסיבר שלך
מי שימכור לך transcoder יכול למכור לך את כל יתר האביזרים שאתה צריך. שאל את בעל החנות בלי להתבייש כי חלק מהג'וב שלו זה לייעץ ללקוחות. בהצלחה.
סה"כ אם אתה הולך לכיוון של transcoder אתה צריך:
1 . כבל SCART-SCART לחיבור הממיר ל transcoder
2.סט כבלים component לחיבור ה transcoder למסך
3. זוג כבלים אודיו עם תקעים RCA לחיבור האודיו של הממיר למסך, או לרסיבר שלך
מי שימכור לך transcoder יכול למכור לך את כל יתר האביזרים שאתה צריך. שאל את בעל החנות בלי להתבייש כי חלק מהג'וב שלו זה לייעץ ללקוחות. בהצלחה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: