H6400. או פיליפס 6609
שלום. אני מחפש מסך 55" בתקציב של 6000, מצאתי 2:
סמסונג h6400 ופיליפס 6609.
בשלוש חנויות שונות הפיליפס הייתה הרבה יותר חדה וראו הרבה יותר פרטים מהסמסונג.
לפי ביקורות לפיליפס יש direct led, שאמור להיות הרבה יותר טוב מ edge led וגם הרבה יותר יקר.
השאלה היא למה רוב ההמלצות הם על סמסונג? עניין של כיול? כאמור הם אותו מחיר.
סמסונג h6400 ופיליפס 6609.
בשלוש חנויות שונות הפיליפס הייתה הרבה יותר חדה וראו הרבה יותר פרטים מהסמסונג.
לפי ביקורות לפיליפס יש direct led, שאמור להיות הרבה יותר טוב מ edge led וגם הרבה יותר יקר.
השאלה היא למה רוב ההמלצות הם על סמסונג? עניין של כיול? כאמור הם אותו מחיר.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
הפיליפס 6609 מסך בעל תמונה טובה יותר מהסמסונג והבעיה הגדולה היא אלקטרה.כאן באתר מאוד מפרגנים לסמסונג הזאת למרות שלדעתי גם דגמי ה lg מסדרה 500 ומעלה יתנו תמונה טובה יותר מהסמסונג.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
אני בדרך כלל לא מתייחס לנתונים יבשים.
יצא לי לראותפעמים רבות את 2 המסכים ותמיד הפיליפס נתנה תמונה טובה יותר
יצא לי לראותפעמים רבות את 2 המסכים ותמיד הפיליפס נתנה תמונה טובה יותר
לפי סקירות ב-TrustedReviews, ובמקומות אחרים, היא עם תאורה אחורית ישירה אבל בלי איזורי תאורה נפרדים (FALD). זה לא עוזר לשחורים/קונטרסט, אבל אמור לעזור לאחידות תמונה. אבל לפי סקירה ב-AVForums האחידות בצבעים בהירים גרועה. הם קיבלו מסך שני מהיצרן (כבר חשוד) עם ביצועים טובים יותר, אבל עם קצת clouding בשחור. גם הסקירה הקודמת מזכירה בעיות אחידות בשחור, אם כי היא אומרת שהן נעלמות בהגדרות מסוימות (נשמע מוזר). בכל מקרה, לא נשמע שיש בשורה מבחינת אחידות תמונה.lenso כתב:באמת אפשר להשוות בינהם?
רואים את ההבדל בבירור לטובת הפיליפס, היא באמת Direct Led?
כי לא מפרסמים את זה באתרים...מוזר....
המסך לא טוב למשחקים. לפי הסקירה השניה, ואחת ב-DigitalVersus, ה-input lag באזור 55ms. הראשונה טוענת שזה קרוב ל-100ms במצב "משחק". אני לא יודע איך הם מודדים, אבל כל הסקירות לא התרשמו.
התאורה האחורית לא אמורה לשפיע לחיוב על פרטים בתמונה. הסקירה השלישית אומרת שיש עיבודי תמונה, בלתי ניתנים לביטול, שמוסיפים חדות מלאכותית. אולי זה מה שראית. כנראה אפשר להגיע לתוצאה דומה במסכים אחרים ע"י שינוי הגדרות החדות, אם זה רצוי בכלל.
לגבי משחקים אני לא יודע כי לא משחק עם 55H6400jtk כתב:לפי סקירות ב-TrustedReviews , ובמקומות אחרים, היא עם תאורה אחורית ישירה אבל בלי איזורי תאורה נפרדים (FALD). זה לא עוזר לשחורים/קונטרסט, אבל אמור לעזור לאחידות תמונה. אבל לפי סקירה ב-AVForums האחידות בצבעים בהירים גרועה. הם קיבלו מסך שני מהיצרן (כבר חשוד) עם ביצועים טובים יותר, אבל עם קצת clouding בשחור. גם הסקירה הקודמת מזכירה בעיות אחידות בשחור, אם כי היא אומרת שהן נעלמות בהגדרות מסוימות (נשמע מוזר). בכל מקרה, לא נשמע שיש בשורה מבחינת אחידות תמונה.......
המסך לא טוב למשחקים. לפי הסקירה השניה, ואחת ב-DigitalVersus , ה-input lag באזור 55ms. הראשונה טוענת שזה קרוב ל-100ms במצב "משחק". אני לא יודע איך הם מודדים, אבל כל הסקירות לא התרשמו.
התאורה האחורית לא אמורה לשפיע לחיוב על פרטים בתמונה. הסקירה השלישית אומרת שיש עיבודי תמונה, בלתי ניתנים לביטול, שמוסיפים חדות מלאכותית. אולי זה מה שראית. כנראה אפשר להגיע לתוצאה דומה במסכים אחרים ע"י שינוי הגדרות החדות, אם זה רצוי בכלל....
רק יש לי לומר איכות התמונה וחדות מדהימים וגם שחור זה שחור התמונה מזמינה אותך פשוט תענוג פתחתי שרשור בנושא
תראה תמונות מה היה לי לפני ומה יש לי עכשו
תקנה לפי ההרגשה שלך ולא לפי ביקורות
כאן מקבלת H6400 ציון 9 אומנם קצת קטנה יותר אז מה הכל מדוייק אז לא פעם אומרים ככה ופעם אומרים אחרת ובדיקות לפי פרמטרים שאפילו אני קשה לי להבין .
http://www.trustedreviews.com/samsung-ue48h6400-review
אצל אחד זה מעולה אצל אחר זה ככה ככה
תקנה לפי המלצות מאנשים שיש להם בבית ולא סוקרים שפירסומת של החברה הנסקרת מופיע בדף הבא .
אישית העדפתי את הסמסונג -אבל כן ראיתי לפחות בחניות שזה ממש לא דוגמה לכלום במיוחד שאתה נכנס לשקם /מחסני חשמל או ביג בוקס יבואני פילפס ברור שתראה יותר טוב ליד כל הטלויזיות תלוי מי כיון ואיך הבחינה זה בבית
תתתחדש בכל מה שתבחר
חג שמח
·
סיכוי גדול שכן - לא רוצה להתחייב
גם ה6203 וגם הסדרה 5 (5200\5500) קיבלו ביקורות מעולות בהקשר לאיכות התמונה
החסרונות בד"כ:
מעמד נחות\מכוער+בלי אפשרות לסובב
אין 3D
פחות כניסות HDMI
ללא שלט airmouse
מסגרת עבה יותר
מעבד חלש יותר - משמע סמארט שעובד לאט יותר...
הייתי בודק בחנויות איך הן נראות
גם ה6203 וגם הסדרה 5 (5200\5500) קיבלו ביקורות מעולות בהקשר לאיכות התמונה
החסרונות בד"כ:
מעמד נחות\מכוער+בלי אפשרות לסובב
אין 3D
פחות כניסות HDMI
ללא שלט airmouse
מסגרת עבה יותר
מעבד חלש יותר - משמע סמארט שעובד לאט יותר...
הייתי בודק בחנויות איך הן נראות