רמקולים של Canton מ- אמאזון
צפרא טבא
כחלק מה"החפירות" שלי ברחבי אמזון על מנת להשוות מחירים ומשלוחים לארץ הקודש.
נתקלתי ברמקולים של Canton מדגם Chrono 509 DC.
2 החברה היפיפים האלו מסתבר נשלחים לארץ.
מה שעוד יותר יפה זה המחיר!!!
הוספתי לעגלה 2 יחידות כלומר זוג. המחיר שקבלתי כולל הכל עומד על כ -5200 ש"ח.
כמובן ההשוואה המתבקשת היא למחיר בארץ אשר תחזיקו חזק 12,400 זוזים.
מה אני מפספס כאן .
יותר זול מהארץ ב-50% למוצר מייבוא .
אגב במחיר הנל שווה קניה.
כחלק מה"החפירות" שלי ברחבי אמזון על מנת להשוות מחירים ומשלוחים לארץ הקודש.
נתקלתי ברמקולים של Canton מדגם Chrono 509 DC.
2 החברה היפיפים האלו מסתבר נשלחים לארץ.
מה שעוד יותר יפה זה המחיר!!!
הוספתי לעגלה 2 יחידות כלומר זוג. המחיר שקבלתי כולל הכל עומד על כ -5200 ש"ח.
כמובן ההשוואה המתבקשת היא למחיר בארץ אשר תחזיקו חזק 12,400 זוזים.
מה אני מפספס כאן .
יותר זול מהארץ ב-50% למוצר מייבוא .
אגב במחיר הנל שווה קניה.
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
אתה לא מפספס כלום, היבואנים בארץ התרגלו לתמחור חזירי והזוי ובטוחים שכולנו צרכנים שבויים.
לקראת הסוף אמאזון יורידו את המע"מ ויוסיפו משלוח והערכת מכס, אתה יכול לקנות משם ללא חשש (אני הזמנתי רסיבר של פיוניר 924 ב-2000 שקל עד הבית כשהיבואן בארץ מוכר ב-5200....לך תבין)
תתחדש.
לקראת הסוף אמאזון יורידו את המע"מ ויוסיפו משלוח והערכת מכס, אתה יכול לקנות משם ללא חשש (אני הזמנתי רסיבר של פיוניר 924 ב-2000 שקל עד הבית כשהיבואן בארץ מוכר ב-5200....לך תבין)
תתחדש.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כרגיל, ההשוואה חוטאת למציאות בכך שמשווים מחיר אמזון למחיר מחירון - תרצו או לא, אפקטיבי או לא, בישראל המחיר בפועל שונה משמעותית ממחיר המחירון של המוצר... למעשה, הדבר נכון גם באמזון גרמניה, והשוואה נכונה יותר הייתה בין המחיר הרשמי שם - 650 יורו ליחידה - למחירון בארץ. כשעושים את התרגיל הקטן הזה, עדיין מקבלים הפרש לא מבוטל, אבל בסדר גודל של 3,000 ש"ח, לא 7,000 ש"ח. 
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
@epony
·
אתה צודק שהמחיר של זאפ הוא לא הזול ביותר ,מצד שני אמזון רחוקה מלהיות החנות הזולה ביותר
·
אתה צודק שהמחיר של זאפ הוא לא הזול ביותר ,מצד שני אמזון רחוקה מלהיות החנות הזולה ביותר
גם אני התלבטתי אם לקנות את הנ"ל (509) שדרך אגב דרך amazon.uk יוצאים זול בהרבה (אין על אמזון ארביטרג'
)
דרך UK יוצא זוג 735 פאונד כולל מיסים ומשלוח = 4300 ש"ח. מפתה והביקורות טובות אך - אין איפה לשמוע ,ובנוסף אני חושש ממה שעלול לקרות להם בהובלה.
דרך UK יוצא זוג 735 פאונד כולל מיסים ומשלוח = 4300 ש"ח. מפתה והביקורות טובות אך - אין איפה לשמוע ,ובנוסף אני חושש ממה שעלול לקרות להם בהובלה.