הסטרימר הכי טוב בשוק היום?
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
ללא הגבלת מחיר - יש קונצנזוס מה הסטרימר הכי טוב היום בשוק? לא HTPC קטן, אלא סטרימר.
תודה!
תודה!
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

לקנות.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אין שום חידושים בעולם הסטרימרים כבר שנתיים. ב 2013 DUNE הוציאו את סידרת ה BASE ופופקורן הוציאו את סדרת ה 400, אשר תומכים בתלת מימד מלא. מאז אין חידושים וגם כנראה לא יהיה, אלא כאשר ישתלם לפתח גם תמיכה ב 4K. השוק הזה גוסס ולכן אין בו השקעה.
אם אתה רוצה לקנות, הכל שאלה של צרכים ולא 'מה הכי טוב'. כי מבחינת שפע אפשרויות ותמיכה בכל הפורמטים, HTPC לוקח כל סטרימר שיש.
אם אתה רוצה לקנות, הכל שאלה של צרכים ולא 'מה הכי טוב'. כי מבחינת שפע אפשרויות ותמיכה בכל הפורמטים, HTPC לוקח כל סטרימר שיש.
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

אני צריך 5 סטרימרים - שימשכו סרטים מ-NAS גדול. מעדיף סטרימר ולא HTPC, כי רוצה אפס התעסקות וכי חלקם לחדרי ילדים ואני רוצה שלט רחוק מאוד פשוט, שהילדים ידליקו ושזה תמיד יעבוד. לפחות בעבר, HTPC היה התעסקות בלתי פוסקת בדיוורים, עדכונים, שליטה וכדומה. אבל פעם אחרונה שבדקתי זה היה לפני הרבה שנים.
הציעו לי mede8er med1000x3d, ולא הצלחתי להבין בינתיים האם הוא סטרימר מוצלח ויציב דיו.
הציעו לי mede8er med1000x3d, ולא הצלחתי להבין בינתיים האם הוא סטרימר מוצלח ויציב דיו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
רוצה מכשיר של פלאג אנד פלי? דיון 303 ואתה מסודר.
רוצה שהכל יבוצע אוטומטית יענו קיר סרטים ? תרגומים? ........ לך על הקודי המפורסם רק תתכונן לבלבולי מוח בלי סוף . (אני מדבר מנסיון. ניסיתי ושמתי בצד. אין כמו סטרימר פשוט קל ונוח שעושה את העבודה נאמנה.).
רוצה שהכל יבוצע אוטומטית יענו קיר סרטים ? תרגומים? ........ לך על הקודי המפורסם רק תתכונן לבלבולי מוח בלי סוף . (אני מדבר מנסיון. ניסיתי ושמתי בצד. אין כמו סטרימר פשוט קל ונוח שעושה את העבודה נאמנה.).
חשוב לומר שהגבול בין סטרימר ל- HTPC התשתש והוא כמעט אינו קיים עוד.
היום "סטרימר" הוא למעשה מחשב זעיר עם מעבד זול (בד"כ מעבד מבוסס ארכיטקטורה של ARM כשהיצרניות הנפוצות הן AMLOGIC ו- ROCKCHIP ולאחרונה גם מעבדי אטום של אינטל) SOC (כלומר צ'יפ שכולל את כל המודולים מובנים - מעבד, WIFI, GPU וכיו"ב) שמריץ מערכת הפעלה כלשהי (אנדרואיד ולינוקס הכי נפוצות כי אין להן עלות רישוי).
על מערכת ההפעלה מותקנת תוכנת ניהול מדיה כשזו בד"כ KODI.
היות וזה מחשב עם מערכת הפעלה, ניתן להתקין כל תוכנה אחרת שרצה על מערכת ההפעלה כך שזה כבר לא סטרימר סגור אלא HTPC.
יש אנשים שלא מעוניינים שהסטרימר ישמש לשימושים נוספים מעבר ל- KODI ולכן הם מחפשים מערכת הפעלה כמו OPENELEC (הפצת לינוקס) שהיא OPTIMIZED ל- KODI ומכניסה את המשתמש ל-KODI ישר בעליית המכשיר. (נותן אשליה של סטרימר "סגור").
היום "סטרימר" הוא למעשה מחשב זעיר עם מעבד זול (בד"כ מעבד מבוסס ארכיטקטורה של ARM כשהיצרניות הנפוצות הן AMLOGIC ו- ROCKCHIP ולאחרונה גם מעבדי אטום של אינטל) SOC (כלומר צ'יפ שכולל את כל המודולים מובנים - מעבד, WIFI, GPU וכיו"ב) שמריץ מערכת הפעלה כלשהי (אנדרואיד ולינוקס הכי נפוצות כי אין להן עלות רישוי).
על מערכת ההפעלה מותקנת תוכנת ניהול מדיה כשזו בד"כ KODI.
היות וזה מחשב עם מערכת הפעלה, ניתן להתקין כל תוכנה אחרת שרצה על מערכת ההפעלה כך שזה כבר לא סטרימר סגור אלא HTPC.
יש אנשים שלא מעוניינים שהסטרימר ישמש לשימושים נוספים מעבר ל- KODI ולכן הם מחפשים מערכת הפעלה כמו OPENELEC (הפצת לינוקס) שהיא OPTIMIZED ל- KODI ומכניסה את המשתמש ל-KODI ישר בעליית המכשיר. (נותן אשליה של סטרימר "סגור").
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·Highendman כתב:אני צריך 5 סטרימרים - שימשכו סרטים מ-NAS גדול. מעדיף סטרימר ולא HTPC, כי רוצה אפס התעסקות וכי חלקם לחדרי ילדים ואני רוצה שלט רחוק מאוד פשוט, שהילדים ידליקו ושזה תמיד יעבוד. לפחות בעבר, HTPC היה התעסקות בלתי פוסקת בדיוורים, עדכונים, שליטה וכדומה. אבל פעם אחרונה שבדקתי זה היה לפני הרבה שנים.
הציעו לי mede8er med1000x3d, ולא הצלחתי להבין בינתיים האם הוא סטרימר מוצלח ויציב דיו....
ה MED לסוגיו כולל מעבד של ריילטק שלעיתים מתקשה בהזרמת תכנים תובעניים ברשת. במידה ואתה עושה שימוש בתכני בלוריי מלאים הייתי הולך על DUNE שמכיל מעבד של סיגמא, שמתמודד בקלות עם הזרמת תכני בלוריי מלאים ותובעניים ברשת. במידה והתכנים שלך הם לא בלו ריי מלא אז גם ה MED מומלץ.
ה DUNE לא כולל JB מובנה אבל יש תוכנה חיצונית עבורו שמכינה לך את קיר הסרטים בשניות וקלה מאוד לתפעול.
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
·איזה תוכנה חיצונית?istarmini כתב:·......
ה MED לסוגיו כולל מעבד של ריילטק שלעיתים מתקשה בהזרמת תכנים תובעניים ברשת. במידה ואתה עושה שימוש בתכני בלוריי מלאים הייתי הולך על DUNE שמכיל מעבד של סיגמא, שמתמודד בקלות עם הזרמת תכני בלוריי מלאים ותובעניים ברשת. במידה והתכנים שלך הם לא בלו ריי מלא אז גם ה MED מומלץ.
ה DUNE לא כולל JB מובנה אבל יש תוכנה חיצונית עבורו שמכינה לך את קיר הסרטים בשניות וקלה מאוד...
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·hipoo כתב:·איזה תוכנה חיצונית?.........
yaDIS
אין אבל אין ואין על פופקורן a410
מכשיר איכותי שנותן תמונה מדהימה
ומשפר את התמונה גם בסרטים webrip לא לדבר על קבצי izo מלאים וניסיתי הכל
לגבי קודי זה סיפור אחר לא קשור בכלל לסטרימר http://www.popcornhour.com.ph/pages/products.php
מכשיר איכותי שנותן תמונה מדהימה
ומשפר את התמונה גם בסרטים webrip לא לדבר על קבצי izo מלאים וניסיתי הכל
לגבי קודי זה סיפור אחר לא קשור בכלל לסטרימר http://www.popcornhour.com.ph/pages/products.php
קניתי לא מזמן לחדר ילדים קופסת אנדרואיד עם עידן פלוס ושלט בכ-60$ מאליאקספרס.
קונפיגורציה מינימלית (הגדרת חשבון גוגל והורדת 3 אפליקציות) והמכשיר מנגן לי את כל התכנים משרת הקבצים הביתי.
אם ארצה להתפנק עוד יותר אתקין לו פלקס, אבל היות וספריית המדיה שלי מסודרת טוב מספיק לי סייר קבצים ונגן.
קונפיגורציה מינימלית (הגדרת חשבון גוגל והורדת 3 אפליקציות) והמכשיר מנגן לי את כל התכנים משרת הקבצים הביתי.
אם ארצה להתפנק עוד יותר אתקין לו פלקס, אבל היות וספריית המדיה שלי מסודרת טוב מספיק לי סייר קבצים ונגן.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
לmed8er 1000 יש kodi?
כיף חיים.