שאלה לגבי דואר ישראל
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
הזמנתי לפני שבועיים משהו מGEEKBUYING, שנשלח עם NL POST (אני חושב שהסינים שולחים כל דבר שיש בו סוללה איתם). בבדיקה של הtracking number, אני רואה גם באתר ההולנדי וגם באתר הישראלי שהפריט נשלח מהולנד ב 23/03/15.
יש לי דרך כלשהי לברר איפה זה תקוע? אני מניח שזה לא מגיע על גמל, ולכן הפריט הגיע לנתב"ג לפני שבוע. איך אפשר לדעת אם זה תקוע במכס? בדואר? עושה רושם שפה אף אחד לא טורח לסרוק אותו...
ובלי קשר לזה, לפני יומיים הזמנתי משהו מאיביי, והמוכר הסיני חוזר אלי אחרי שעה להגיד לי שלישראל זה לא מגיע תוך 30 יום אלא 45-60, וביקש שאאשר לו את זה או שיחזיר לי את הכסף. מסתבר שהם הבינו כמה הדואר שלנו מסריח
יש לי דרך כלשהי לברר איפה זה תקוע? אני מניח שזה לא מגיע על גמל, ולכן הפריט הגיע לנתב"ג לפני שבוע. איך אפשר לדעת אם זה תקוע במכס? בדואר? עושה רושם שפה אף אחד לא טורח לסרוק אותו...
ובלי קשר לזה, לפני יומיים הזמנתי משהו מאיביי, והמוכר הסיני חוזר אלי אחרי שעה להגיד לי שלישראל זה לא מגיע תוך 30 יום אלא 45-60, וביקש שאאשר לו את זה או שיחזיר לי את הכסף. מסתבר שהם הבינו כמה הדואר שלנו מסריח
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
למשלוחים מאירופה לוקח בד"כ שבוע עד שבועיים להגיע.
לגבי ההזמנה מסין, אני הייתי נותן הארכה של חודש אם לא יגיע תוך 40 יום, למרות שבד"כ זה מגיע לאחר 3-4 שבועות בתקופה שקטה של השנה (כלומר, לא בבלאק פריידיי, כריסטמס וכו).
לגבי ההזמנה מסין, אני הייתי נותן הארכה של חודש אם לא יגיע תוך 40 יום, למרות שבד"כ זה מגיע לאחר 3-4 שבועות בתקופה שקטה של השנה (כלומר, לא בבלאק פריידיי, כריסטמס וכו).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
מניסיון עבר, הדואר ההולנדי לוקח זמן. לפחות 3 שבועות. שבוע הבא גם פסח, בטח יעכב עוד.
אני לא חושב שזה קשור דווקא לעניין הסוללה, אלא למלאים שיש לאתרים הללו באירופה.
אתה יכול לנסות ב 171*, בדר"כ יש להם יות רמידע ממה שמופיע באתר שלהם.
ד"א, כאשר מופיע נשלח, זה לא בהכרח עלה על המטוס פיזית.
אני לא חושב שזה קשור דווקא לעניין הסוללה, אלא למלאים שיש לאתרים הללו באירופה.
אתה יכול לנסות ב 171*, בדר"כ יש להם יות רמידע ממה שמופיע באתר שלהם.
ד"א, כאשר מופיע נשלח, זה לא בהכרח עלה על המטוס פיזית.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

זה שזה לוקח המון זמן זה ברור לי, כבר עשיתי די הרבה הזמנות. אני פשוט חשבתי שכשכתוב נשלח זה בהחלט נשלח 
תודה על ההסבר, אני אנסה באמת עם הדואר בטלפון. דווקא יצאו לי כמה משלוחים די זריזים (יחסית) מסין, קיוויתי שזה יגיע לפני פסח.
תודה על ההסבר, אני אנסה באמת עם הדואר בטלפון. דווקא יצאו לי כמה משלוחים די זריזים (יחסית) מסין, קיוויתי שזה יגיע לפני פסח.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

הבנתי. פשוט מתסכל העסק. וגם אני חסר סבלנות