שאלה לגבי דואר ישראל

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

הזמנתי לפני שבועיים משהו מGEEKBUYING, שנשלח עם NL POST (אני חושב שהסינים שולחים כל דבר שיש בו סוללה איתם). בבדיקה של הtracking number, אני רואה גם באתר ההולנדי וגם באתר הישראלי שהפריט נשלח מהולנד ב 23/03/15.
יש לי דרך כלשהי לברר איפה זה תקוע? אני מניח שזה לא מגיע על גמל, ולכן הפריט הגיע לנתב"ג לפני שבוע. איך אפשר לדעת אם זה תקוע במכס? בדואר? עושה רושם שפה אף אחד לא טורח לסרוק אותו...

ובלי קשר לזה, לפני יומיים הזמנתי משהו מאיביי, והמוכר הסיני חוזר אלי אחרי שעה להגיד לי שלישראל זה לא מגיע תוך 30 יום אלא 45-60, וביקש שאאשר לו את זה או שיחזיר לי את הכסף. מסתבר שהם הבינו כמה הדואר שלנו מסריח

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

למשלוחים מאירופה לוקח בד"כ שבוע עד שבועיים להגיע.
לגבי ההזמנה מסין, אני הייתי נותן הארכה של חודש אם לא יגיע תוך 40 יום, למרות שבד"כ זה מגיע לאחר 3-4 שבועות בתקופה שקטה של השנה (כלומר, לא בבלאק פריידיי, כריסטמס וכו).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #3 

מניסיון עבר, הדואר ההולנדי לוקח זמן. לפחות 3 שבועות. שבוע הבא גם פסח, בטח יעכב עוד.
אני לא חושב שזה קשור דווקא לעניין הסוללה, אלא למלאים שיש לאתרים הללו באירופה.
אתה יכול לנסות ב 171*, בדר"כ יש להם יות רמידע ממה שמופיע באתר שלהם.
ד"א, כאשר מופיע נשלח, זה לא בהכרח עלה על המטוס פיזית.

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

זה שזה לוקח המון זמן זה ברור לי, כבר עשיתי די הרבה הזמנות. אני פשוט חשבתי שכשכתוב נשלח זה בהחלט נשלח :)
תודה על ההסבר, אני אנסה באמת עם הדואר בטלפון. דווקא יצאו לי כמה משלוחים די זריזים (יחסית) מסין, קיוויתי שזה יגיע לפני פסח.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #5 

הנסיון העגום אומר שהעיקוב תמיד בארץ

d30DK
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #6 

לי היתה גם חבילה מהולנד (סין), אותו סטאטוס. אחרי בערך 10-12 ימים קיבלתי את החבילה.
כשכתוב 'נשלח מ...' זה אומר שהחבילה נקלטה בארץ. זה לא יתעדכן עד שיהיה כתוב 'הפריט הועבר אל.... למסירה לנמען...'.

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

הבנתי. פשוט מתסכל העסק. וגם אני חסר סבלנות :)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”