מראה לי שהפורטים סגורים

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #21 

UPnP מאפשר למכשירים לתת הוראה לנתב לפתוח פורטים כרצונם. זה פתח לבעיות סקיוריטי. אני כיביתי אל האפשרות הזאת לגמרי בנתב ואני פותח פורטים ידנית לפי הצורך.
רעיון ה- DMZ שהעלו פה יגרום, אוטומטית, להפניית כל התקשורת שבאה מבחוץ ל- Xbox. בעצם המכשיר חשוף לגמרי, אין firewall שהוא נמצא מאחוריו, נאדה.

בעיני שתי ההצעות האלה הן יותר כמו בדיחות 1 באפריל מרושעת מאשר פתרונות או עזרה.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

שלגון כתב:UPnP מאפשר למכשירים לתת הוראה לנתב לפתוח פורטים כרצונם. זה פתח לבעיות סקיוריטי. אני כיביתי אל האפשרות הזאת לגמרי בנתב ואני פותח פורטים ידנית לפי הצורך.
רעיון ה- DMZ שהעלו פה יגרום, אוטומטית, להפניית כל התקשורת שבאה מבחוץ ל- Xbox. בעצם המכשיר חשוף לגמרי, אין firewall שהוא נמצא מאחוריו, נאדה.

בעיני שתי ההצעות האלה הן יותר כמו בדיחות 1 באפריל מרושעת מאשר פתרונות או עזרה.
...
אוקיי...אבל תראה...במשחק של קול אוף דיוטי תמיד ספציפית בו יש לי nat type moderate ואז כשהפעלתי את ה upnp אז נהפך לי ל open...אז עדיף בכל זאת להישאר בקול אוף דיוטי על moderate עם פתיחת פורטים ידנית ולבטל את upnp?...כי גם ככה יכולתי לשחק באונליין עם moderate

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #23 

תקרא פה מה המשמעות של זה: http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/ ... r-solution
ואם זאת בעיה מבחינתך תראה פה איזה פורטים לפתוח: http://portforward.com/cports.htm
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #24 

שלגון כתב:תקרא פה מה המשמעות של זה: http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/ ... r-solution
ואם זאת בעיה מבחינתך תראה פה איזה פורטים לפתוח: http://portforward.com/cports.htm
...
·תגיד, יש פורטים שרשום שהם גם ב tcp וגם ב udp...ובראוטר יש לי אפשרות לרשום את פורט מסויים גם ב both שזה עושה לי שהוא גם udp וגם tcp...אז נניח למשל את פורט 53 לרשום both או שפעמיים לרשום אותו שזה פעם כ udp ופעם tcp???

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #25 

טוב הראוטר לא נותן לי גם ככה חח...הוא נותן רק לרשום both...אבל בכל מקרה אם ה upnp מבוטל אז הנט טייפ שלי בקול אוף דיוטי על מודרייט ...מוזר כי הנט טייפ באקס בוקס עצמו תמיד open אבל שיהיה

eyal8a
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 484
שם מלא: אייל
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #26 

סליחה על העיכוב
למי שמעוניין לרשום כתובת קבועה ל PS4/XBOX דרך הראוטר ,פשוט מאד
לאחר הדלקת המכשיר לתת לו להתחבר אוטומטית לרשת ולקבל כתובת אי פי.
ברגע שהמכשיר קיבל את הכתובת ,לגשת לראוטר ולבדוק בסטטוס את המכשירים שמחוברים לראוטר ולוודא שמספר ה MAC זהה למכשיר
ברגע שוידאת ,לגשת ללשונית בראוטר LOCAL NETWORK לגלול למטה ולהוסיף את כתובת האי פי שקיבל המכשיר ואת מספר ה MAC של המכשיר (ניתן להעתיק ישירות משורת הסטטוס). לאשר, לעשות ריפרש לראוטר וסה טו.

בוצע על ראוטר מסוג D-LINK 6850 של בזק

בהצלחה

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #27 

לא תהליך פשוט כל כך, וזה בהנחה וכולם עם נתב כמו שלך..
לטעמי יותר נוח ופשוט לבצע בקונסולה.

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #28 

אז בעצם חלק אומרים לי ש dmz ו upnp עדיפים...וחלק אומרים שעדיף שיהיו לא פעילים כי זה קצת מסוכן חח...האמת שגם קראתי באינטרנט ובכל מיני פורומים בעולם חלק רושמים שזה טוב וחלק לא...

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #29 

אגב לגבי מה ששאלתי על הפורטים...יכול להיות שאני אראה שהפורטים פתוחים רק מתי שאני נכנס ל party ומדבר עם אנשים ב אונליין?...או שמספיק שהאקס בוקס יהיה רק דלוק?..כי כבר ניסיתי לבדוק כשהאקס בוקס דלוק ועדיין הראה שהפורטים סגורים בבדיקה שעשיתי גם מהדפדפן באקס בוקס

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”