מראה לי שהפורטים סגורים
היי יש לי אקס בוקס one ופתחתי בו את הפורטים שצריך והכל טוב וה nat type על open ואני יודע לפתוח את הפורטים כמו שצריך...כבר פתחתי אותם ממזמן ואין לי שום בעיות במשחקים אונליין אבל אתמול רציתי לבדוק אם באמת רואים שהפורטים פתוחים אז נכנסתי לכלמיני אתרים שבודקים את זה על ידי זה שאני מקיש בהם את הפורט ואז רשום אם הוא סגור או פתוח...אז בקיצור כל פורט שאני רושם לבדיקה אז זה רושם לי שהוא סגור!!!...אוסיף ואומר שכשאני בודק אם הפורטים פתוחים אז האקס בוקס דלוק ולא סגור ועדיין זה מראה לי שהפורטים סגורים כשאני בודק...אני יודע שהגדרתי את הפורטים נכון בראוטר כי את הפורט של היו טורנט שלי גם פתחתי בראוטר וכשאני בודק אותו אז זה מראה לי שהוא פתוח...אז למה דווקא על האקס בוקס לא?...אשמח אם מי שיודע יעזור לי...תודה
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
האם מוגדרת כתובת קבועה לאקס בוקס ( בראוטר או באקס בוקס)?
אני משחק ב ps4 אבל בגדול ההגדרות רשת דומות
הצעתי לך היא כזו
ראשית תגדיר כתובת קבועה בראוטר או באקס בוקס למכשיר
לאחר מכן חפש בראוטר של לשונית או רובריקת DMZ
תקיש בה את כתובת ה ip שהגדרת למכשיר מקודם וסמן וי בריבוע ליד.
כבה והדלק את המכשיר ונסה שוב
בהצלחה
אייל
הצעתי לך היא כזו
בהצלחה
אייל
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
צודק, רק מחדד ומתקן קלות:eyal8a כתב:האם מוגדרת כתובת קבועה לאקס בוקס ( בראוטר או באקס בוקס)?
הצעתי לך היא כזו
בהצלחה
אייל...
את הכתובת הקבועה יש להזין באקס בוקס - לא בראוטר.
כלומר -
גש לראוטר, תראה על איזו כתובת IP הגדרת את פתיחת הפורטים, נניח 10.0.0.11
אתה ניגש להגדרות הרשת בבוקס, ומשנה להגדרות ידניות, ומזין את הכתובת הנ"ל.
כך שכל פעם שהבוקס יידלק, הוא יקבל את הכתובת הזו, ולא משהו רנדומלי.
·
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

גל ידידי, ניתן לעשות זאת גם דרך הראוטר
יש פשוט כאלו שיותר נוח להם להתעסק עם הראוטר ויש כאלו שיותר נוח להם עם הממשק של המכשיר
לכן כתבתי שיעשה איפה שיותר נוח
אצלי לדוגמא
מוגדר גם בראוטר וגם בפלייסטיישן.
אם צריך בכיף אעדכן כיצד

יש פשוט כאלו שיותר נוח להם להתעסק עם הראוטר ויש כאלו שיותר נוח להם עם הממשק של המכשיר
אצלי לדוגמא
אם צריך בכיף אעדכן כיצד
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

בטח שאשמח אם תעדכן כיצד לבצע בראוטר - תמיד נחמד ללמוד עוד משהו חדש, אני לא מכיר.eyal8a כתב:גל ידידי, ניתן לעשות זאת גם דרך הראוטר
אצלי לדוגמא
אם צריך בכיף אעדכן כיצד
...
כיצד אתה מבצע אצלך בראוטר IP סטאטי מבלי שהבוקס או ה PS4 יקבלו כתובת אחרת?
·
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

·ביקשת עזרה, זה נראה לי הדבר הטוב ביותר להציע לך מבחינתי אחיcobrabomb כתב:למה אבל לעשות את כל זה אם ה nat type שלי על open ואין לי בעיות במשחקים?...פשוט רוצה שיראה לי שהפורטים פתוחים חח...
אם למישהו אחר יש דרך אחרת טובה יותר בשבילך
אשמח גם ללמוד
·תגיד אחרי שאני עושה איי פי קבוע ושם ב dmz אז לכבות את הראוטר גם מחדש וגם את האקס בוקס?...והאם גם לפתוח פורטים?...כי אתמול סגרתי אותם ובמקומם הפעלתי את ה upnp בראוטר כי כשהפעלתי אותו אז היה לי nat type open בקול אוף דיוטיeyal8a כתב:·ביקשת עזרה, זה נראה לי הדבר הטוב ביותר להציע לך מבחינתי אחי......
אם למישהו אחר יש דרך אחרת טובה יותר בשבילך
אשמח גם ללמוד...
·זהו עשיתי אייפי קבוע ופתחתי פורטים ואת ה upnp ביטלתי כי לא טוב שהוא מסומן ביחד עם פתיחת פורטים לפי מה שרושמים תמיד...אבל זה לא שינה כלום מבחינת זה שאם אני רוצה לבדוק אם הפורטים פתוחים בתוכנה שבודקת...עדיין רושמת שהם סגורים...שיהיה כבר השתגעתי מכל זה...גם ככה לא הייתה בעיה עד עכשיוeyal8a כתב:כן וימשיך להיות לך nat type open , ואל תתקמפר !!:D...
זה בסדר גמור ואף צפוי ש- port שפתחת מראה שהוא סגור, ואני אנסה להסביר. יש שלושה מצבים בהם port יכול להראות כאשר מנסים לתקשר איתו:
1. פתוח - המצב בו מקבלים תשובה שהכל תקין.
2. סגור - המצב בו מקבלים תשובה שאין עם מי לדבר או לא מעוניינים לדבר.
3. Stealthed - לא הגיעה תשובה בכלל. נראה כאילו אין שם בצד השני אף אחד - דבר ללמפה.
המקרה של סגור אומר בסך הכל שאולי אין עם מי לדבר (המכשיר כבוי/מנותק) או שהוא מסרב לתקשר עם הצד השני (לדוגמא אולי ה- Xbox מוכן לדבר רק עם השרתים של מייקרוסופט).
3. Stealthed - לא הגיעה תשובה בכלל. נראה כאילו אין שם בצד השני אף אחד - דבר ללמפה.
המקרה של סגור אומר בסך הכל שאולי אין עם מי לדבר (המכשיר כבוי/מנותק) או שהוא מסרב לתקשר עם הצד השני (לדוגמא אולי ה- Xbox מוכן לדבר רק עם השרתים של מייקרוסופט).
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
רצוי להכניס קונסולות ל DMZ ובנוסף לאפשר מצב של UPNP בראוטר
לירניקס - כל מה שחם בגיימינג https://www.facebook.com/Liranics
·מה שעשיתי זה ביטלתי את הפורטים שפתחתי ואיפשרתי upnp ואז בגלל שסימנתי את ה upnp אז נהיה לי בקול אוף דיוטי nat type open מה שלפני זה היה moderate( בקונסולה עצמה תמיד יש לי nat type open...רק במשחק קול אוף דיוטי התכוונתי שבו רק היה לי moderate)...הבנתי שלא טוב גם לפתוח פורטים וגם להפעיל את ה upnp ביחד...וכרגע אני במצב שפתחתי פורטים ועשיתי אייפי קבוע למרות שגם אותו אני לא צריך כי האייפי שלי לא משתנה כל פעם שמנתקים ראוטר ומתחילים כי אני בחיבור של הוט ללא חייגן והאייפי משתנה כל כמה חודשים...בקיצור סמטוחה שלמה ואני כבר לא יודע מה לעשות ומה לא לעשות...יש פורטים יש אייפי קבוע יש upnp ועכשיו גם dmz...אם אני מפעיל את האחד אז אסור שהשני יהיה מופעל ועכשיו כבר התבלבלתי חח...liranics כתב:רצוי להכניס קונסולות ל DMZ ובנוסף לאפשר מצב של UPNP בראוטר...
נערך לאחרונה על ידי cobrabomb ב 01/04/2015 14:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
אה אוקיי אז זה בסדר אתה אומר שזה מראה לי אותם כסגורים?...כי כמו שרשמתי ה nat type שלי על open תמיד ואין לי בעיות לשמוע או לשחק עם אנשים באונליין או בעיה אחרת...אז זה אומר שפתחתי את הפורטים בצורה נכונה ופשוט זה מראה לי שהם סגורים כי אולי האקס בוקס מוכן לדבר רק עם שרתים של מייקרוסופט?...גם דיברתי בתמיכה של הצ'אט אתמול עם אקס בוקס ואמרו לי שאם זה מראה לי שה nat type של open ואין לי בעיה במשחקים אז הכל בסדר ושהאתרים בהם בדקתי אם הפורטים שלי פתוחים לא תמיד מדוייקים...אז כנראה מה שרשמת לי נכון חח...מה גם שכשבדקתי אם הפורטים פתוחים אז זה היה שהאקס בוקס פועל...שלגון כתב:זה בסדר גמור ואף צפוי ש- port שפתחת מראה שהוא סגור, ואני אנסה להסביר. יש שלושה מצבים בהם port יכול להראות כאשר מנסים לתקשר איתו:
המקרה של סגור אומר בסך הכל שאולי אין עם מי לדבר (המכשיר כבוי/מנותק) או שהוא מסרב לתקשר עם הצד השני (לדוגמא אולי ה- Xbox מוכן לדבר רק עם השרתים של מייקרוסופט)....
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

IF IT AIN'T BROKEN, DON'T TRY TO FIX ITcobrabomb כתב:אה אוקיי אז זה בסדר אתה אומר שזה מראה לי אותם כסגורים?...כי כמו שרשמתי ה nat type שלי על open תמיד ואין לי בעיות לשמוע או לשחק עם אנשים באונליין או בעיה אחרת...אז זה אומר שפתחתי את הפורטים בצורה נכונה ופשוט זה מראה לי שהם סגורים כי אולי האקס בוקס מוכן לדבר רק עם שרתים של מייקרוסופט?...גם דיברתי בתמיכה של הצ'אט אתמול עם אקס בוקס ואמרו לי שאם זה מראה לי שה nat type של open ואין לי בעיה במשחקים אז הכל בסדר ושהאתרים בהם בדקתי אם הפורטים שלי פתוחים לא תמיד מדוייקים...אז כנראה מה שרשמת לי נכון חח...מה גם שכשבדקתי אם הפורטים פתוחים אז זה היה שהאקס בוקס פועל............
·
·חח אוקיי מזה ירדתי...אבל הכנסתם אותי לדילמה אחרת...אני כרגע עם אייפי קבוע למרות שלא צריך כי גם ככה האייפי שלי לא משתנה ואני פתחתי פורטים...הבנתי שעדיף לא לסמן upnp במידה ורוצים לפתוח פורטים?...וזה תקף גם ל dmz?gal-cohen כתב:IF IT AIN'T BROKEN, DON'T TRY TO FIX IT......
·...
·אוקיי ומה זה upnp?...הבנתי שגם זה פותח את הפורטים באופן אוטומטי לא?...מה ההבדל אז בינו ל dmz?...gal-cohen כתב:שום דילמה - מה שיש לך עכשיו, תקין.
DMZ זו פשוט דרך עצלנית לחסוך דקה של פתיחת פורטים ספציפיים - ופותח את כולם באופן גורף, בלשון לא טכנית.
תשאיר כמו שזה, תהנה....