Bezzera bz35
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מרכך מסחרי 8 ליטר, חוצמזה זאת מכונה ששורדת בפיצוציות אז אין מה לדאוג
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אם יש מיכל אז זה פתרון טוב. מרכך 8 הוא פשוט פילטר שרף גדול יותר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
תתחדש.
יש ברשותי כזאת עם חיבור ישיר כמה שנים ואני מאד מרוצה, סוס עבודה.
כמה טיפים לגבי המכונה:
אם יש לך את הדגם עם החיבור הישיר הסלחנות של המכונה לא מיטבית עם בניית לחץ מהירה ולן צריך להיות מאד מדויקים בכמות הקפה, טחינה וכו'...
יש כאן באגף הכתבות הסבר על מוד מאד מומלץ למכונה שמוסיף פרי אינפיוזן חשמלי למכונה בעלות מאד נמוכה.
שסתום הבטיחות ושובר הואקום המשולב מעט בעייתי, אם הוא עושה בעיות (מכונה לא מתחממת עד ה סוף ללא פריקת לחץ הקיטור בדוד) ניתן להחליף לשובר ואקום מודרני ושסתום בטיחות חדש, מוזמן לפנות אם תרצה פרטים נוספים.
ההקצפה של המוכנה הזאת מאד חזקה, אםפ אתה מקציף לשני כוסות ומטה בשגרה אני ממליץ להשתמש בפיית הקצפה עם שני חרירים, מקלה מאד על העבודה בשגרה.
ריכוך, רק מסחרי 8 ליטר - פיתרון מצוין ודל אחזקה.
המוכנה דורשת חימום ארוך יחסית (עדיף כ40 דק' ומעלה) עקב שיטת העבודה שלה עם פלטת פליז ענקית המקשרת בים הדוד לראש ושומרת על טמפ' הראש יציבה יותר.
יש ברשותי כזאת עם חיבור ישיר כמה שנים ואני מאד מרוצה, סוס עבודה.
כמה טיפים לגבי המכונה:
אם יש לך את הדגם עם החיבור הישיר הסלחנות של המכונה לא מיטבית עם בניית לחץ מהירה ולן צריך להיות מאד מדויקים בכמות הקפה, טחינה וכו'...
יש כאן באגף הכתבות הסבר על מוד מאד מומלץ למכונה שמוסיף פרי אינפיוזן חשמלי למכונה בעלות מאד נמוכה.
שסתום הבטיחות ושובר הואקום המשולב מעט בעייתי, אם הוא עושה בעיות (מכונה לא מתחממת עד ה סוף ללא פריקת לחץ הקיטור בדוד) ניתן להחליף לשובר ואקום מודרני ושסתום בטיחות חדש, מוזמן לפנות אם תרצה פרטים נוספים.
ההקצפה של המוכנה הזאת מאד חזקה, אםפ אתה מקציף לשני כוסות ומטה בשגרה אני ממליץ להשתמש בפיית הקצפה עם שני חרירים, מקלה מאד על העבודה בשגרה.
ריכוך, רק מסחרי 8 ליטר - פיתרון מצוין ודל אחזקה.
המוכנה דורשת חימום ארוך יחסית (עדיף כ40 דק' ומעלה) עקב שיטת העבודה שלה עם פלטת פליז ענקית המקשרת בים הדוד לראש ושומרת על טמפ' הראש יציבה יותר.
onadler, המכונה היא עם מיכל מים, אני גר במעונות סטודנטים אז מרכך וחיבור ישיר הם לא ממש אופציה. קראתי את אופצית ההחלפה של השובר ואקום והמוד של הפרהאינפיוזן, אבל פרה פרה, אני מנסה ללמוד אותה לאט לאט...
ארז, קניתי אותה יד שניה ממישהי בגבעת שמואל שנמאס לה מהלכלוך של מכונה ומטחנה ועברה לפודים, ב1500 ש"ח, שמורה ומטופלת.
בינתיים השדרוג משמעותי מאוד, רק צריך ללמוד אותה לאט לאט...
ארז, קניתי אותה יד שניה ממישהי בגבעת שמואל שנמאס לה מהלכלוך של מכונה ומטחנה ועברה לפודים, ב1500 ש"ח, שמורה ומטופלת.
בינתיים השדרוג משמעותי מאוד, רק צריך ללמוד אותה לאט לאט...