שאלה-רכשתי MINIX X8H והוא מעוקב במכס כמה אני אמור לשלם בכדי לשחרר את החבילה
זה הקטע,שהחבילה הגיע לארץ ב23 לחודש והבחורה במכס טוענת שזה עדיין בבדיקת מכס ויקח כמה ימיםן,עכשיו גם הם לא עובדים בחול המועד ,בקיצור סיפור ארוך ולך תדע כמה עוד אני אשלם על המכשיר,כבר היה עדיך לרכוש אותו בארץ ב900 ש"ח
מקווה בשבילך שלא יהיו לך "הפתעות"...tomernoy כתב:זה הקטע,שהחבילה הגיע לארץ ב23 לחודש והבחורה במכס טוענת שזה עדיין בבדיקת מכס ויקח כמה ימיםן,עכשיו גם הם לא עובדים בחול המועד ,בקיצור סיפור ארוך ולך תדע כמה עוד אני אשלם על המכשיר,כבר היה עדיך לרכוש אותו בארץ ב900 ש"ח...
אבל בכל מקרה תשתדל לעדכן בכמה נסגר הסיפור בסופו של דבר אחרי המכס, כדי שלפחות אנשים אחרים שעוקבים אחר שרשורים מסוג זה, ידעו אם שווה להם להזמין מוצר מסויים בחו"ל, או שהפער כלל אינו מצדיק זאת.
לצערינו - אף אחד לא יוכל לעזור יותר מדי בתחום הדיור ובתחום המכס והסיבה היא: המדינה תפסיד כסף - לכן הסיכוי שיהיה שינוי דרמתי
קטן עד לא קים.
אני מעריך שניתן לבצע שינוייים אך לבמהירות ולא כ"כ דרמתיים (אלא אם המדינה תתעשר פתאום) .
ולא משנה כמה שר כזה או אחר מעוניינים לעזור ולשפר את המחייה - זה תמיד ייתקע באיזה משרד כלשהו או גוף כלשהו .
לגבי פותח השרשור:
על מחשבים אין מיסוי בארץ אך יש מע"מ ומן הסתם עוד כמה שטויות (תשלום עבור פבדיקת מכס וכו'..)
אני מעריך כי אם זה נפתח ע"י המכס - תצטרך לשלם עוד כ- 120-200 ש"ח .
קטן עד לא קים.
אני מעריך שניתן לבצע שינוייים אך לבמהירות ולא כ"כ דרמתיים (אלא אם המדינה תתעשר פתאום) .
ולא משנה כמה שר כזה או אחר מעוניינים לעזור ולשפר את המחייה - זה תמיד ייתקע באיזה משרד כלשהו או גוף כלשהו .
לגבי פותח השרשור:
על מחשבים אין מיסוי בארץ אך יש מע"מ ומן הסתם עוד כמה שטויות (תשלום עבור פבדיקת מכס וכו'..)
אני מעריך כי אם זה נפתח ע"י המכס - תצטרך לשלם עוד כ- 120-200 ש"ח .
גם שלי הגיע לארץ בתחילת פברואר והוא מעוכב במכס. הבעיה היא שדואר ישראל כבר מזמן לא מתפקד והחבילות פשוט הולכות לאיבוד. כנראה מישהו עושה קופה. עד היום לא קיבלתי הודעה לתשלום במכס. וגם אצלך אם לא קיבלת הודעה תוך שבוע שבועיים אז זה אבוד. תבקש החזר מהמוכר . הדואר אחראי רק לטובת הצד השולח
בהצלחה
בהצלחה
אי אפשר לדעת כמה תשלם כי זה תלוי בהצהרת הערך שהמוכר רשם על החבילה. אם הוא רשם משהו הגיוני כמו 75 דולר הם יעבירו לך את החבילה. אם לא עשוייים להיות קנסות. אתה יכול לפתוח בירור מסודר בדואר מרכזי והם מחוייבים לתת לך תשובה רשמית לגורל החבילה. אל תזכיר כמה שילמת ותברר עם המוכר מה הצהרת הערך שהדביק.
אגב, זה סטרימר מצוין.
אגב, זה סטרימר מצוין.