הוט או בזק
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בזק
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
בזק היו שווים משהו בשנות ה1.5מגהביט. עכשיו התשתית שלהם לא מספקת את הסחורה.
אני עם הוט ולא יכול להיתלונן. מקבל מהירויות מאוד טובות אפילו בשעות העומס:
[img2=300x135]http://www.speedtest.net/result/4253129226.png[/img2]
אני עם הוט ולא יכול להיתלונן. מקבל מהירויות מאוד טובות אפילו בשעות העומס:
[img2=300x135]http://www.speedtest.net/result/4253129226.png[/img2]
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אין בכלל מה להשוות בזק = טכנולוגיה ישנה בטירוף... הוט טכנולוגיה הרבה יותר עדכנית (עד כמה שניתן לומר) ומספקת את המהירות כמו שצריך...
אנשים בזק לא פחות נוראית מהוט צריך להבין בסופו של דבר מי שיכול לספק את המהירות מבחינת תשתית הוא זה שנבחר ... ובזק פשוט לא עונה על הצרכים ביחס להוט
אנשים בזק לא פחות נוראית מהוט צריך להבין בסופו של דבר מי שיכול לספק את המהירות מבחינת תשתית הוא זה שנבחר ... ובזק פשוט לא עונה על הצרכים ביחס להוט
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
@theman958
אם אתה רוצה יותר מ40 מגה האופציה היחידה זה הוט (או לחכות לאנלימיטד). אם אין איזו בעייה נקודתית בתשתית באיזור שלך תקבל את ה100 בלי בעיות. קח בחשבון שבהוט 100 האפלואד הוא 2 ולא 3 כמו בבזק. לא יודע אם זה חשוב לך או לא.
אם אתה רוצה יותר מ40 מגה האופציה היחידה זה הוט (או לחכות לאנלימיטד). אם אין איזו בעייה נקודתית בתשתית באיזור שלך תקבל את ה100 בלי בעיות. קח בחשבון שבהוט 100 האפלואד הוא 2 ולא 3 כמו בבזק. לא יודע אם זה חשוב לך או לא.
אני רואה שידורים ישירים באינטרנט וחשוב לי שיהיה חלק לגמרי ללא תקיעות רואה סרטים לפעמים ומוריד
התקשרתי להוט אמרו לי שזה 3 מגה העלאה
דרך אגב מה זה בלוריי?
התקשרתי להוט אמרו לי שזה 3 מגה העלאה
דרך אגב מה זה בלוריי?
נערך לאחרונה על ידי theman958 ב 31/03/2015 14:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
@vic
אני לא חושב שרוב האנשים מורידים עשרות GB ליום, אבל ניקח 40GB כממוצע, והנחה שאתה מגיע בד"כ למהירות מקסימלית (אני לא מתקרב לזה בד"כ בגלל חסימות/ניהול תעבורה של הספקיות). בסרט אחד ליום זה אומר הבדל בין קצת יותר משעתיים הורדה לפחות משעה. זה משנה?
אגב, איפה אתה שומר את כל זה?
@theman
פעם ראשונה שאני שומע על 3Mb העלאה בהוט. באתר שלהם, ובאתרי השוואת מחירים, זה מופיע כ-100/2, מה שתמיד היה. אם זה משנה לך, בדוק את הנושא.
לשידורים ישירים גם 12Mb הורדה יספיק, וכנראה גם פחות.
בלוריי/Bluray הוא הפורמט המודרני שמחליף את DVD.
אני לא חושב שרוב האנשים מורידים עשרות GB ליום, אבל ניקח 40GB כממוצע, והנחה שאתה מגיע בד"כ למהירות מקסימלית (אני לא מתקרב לזה בד"כ בגלל חסימות/ניהול תעבורה של הספקיות). בסרט אחד ליום זה אומר הבדל בין קצת יותר משעתיים הורדה לפחות משעה. זה משנה?
אגב, איפה אתה שומר את כל זה?
@theman
פעם ראשונה שאני שומע על 3Mb העלאה בהוט. באתר שלהם, ובאתרי השוואת מחירים, זה מופיע כ-100/2, מה שתמיד היה. אם זה משנה לך, בדוק את הנושא.
לשידורים ישירים גם 12Mb הורדה יספיק, וכנראה גם פחות.
בלוריי/Bluray הוא הפורמט המודרני שמחליף את DVD.
נערך לאחרונה על ידי jtk ב 31/03/2015 14:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני עכשיו בחבילה של 40
ויש לי 15 בפועל בגלל מודם לא תומך (צריך להחליף אותו)ונתקע לי לפעמים השידורים משלם הרבה יחסית מעל 100 שקל באותו מחיר אני יכול לקבל בהוט 100 מגה אז תאכלס כדאי לא?
תלוי מה סיבת התקיעות. יכול להיות שהבעיה תישאר.
אם אתה רוצה לעבור כי בזק לא נותנים יותר מ-40Mb, אבל המודם שלך לא תומך ביותר מ-15Mb, לא כדאי לתחיל בהחלפת המודם?
אם אתה בבזק, זה לא אמור לעלות לך. לגבי מחיר, תוכניות ה-40/3 החדשות ("השוק הסיטונאי") עולות 89 ש"ח תשתית+ספק. אפשר גם 80 ש"ח ל-25/3 אצל CCC, אבל יש כמה נקודות לא ברורות אצלם, וייתכן שצריך לשלם עוד קצת כדי לקבל IP חיצוני.
אם אתה רוצה לעבור כי בזק לא נותנים יותר מ-40Mb, אבל המודם שלך לא תומך ביותר מ-15Mb, לא כדאי לתחיל בהחלפת המודם?
@jtk למי יש זמן לחכות יותר משעתיים כדי לצפות בסרט על הטלויזיה בסלון? ועוד אחרי שחזרת הביתה מאוחר?
עזוב, שטיות. אני מעדיף להוריד במהירות ובאיכות. ובבזק כרגע לא תגיע למהירויות כאלו:
[img2=800x47]http://i.imgur.com/n6IokW3.png[/img2]
וגם עם מהירות כזאת אתה אפילו לא צריך להוריד את הסרט. עם תוכנות כמו Ace Stream פשוט יכול להזרים את הבלוריי ישר מהאינטרנט ללא קושי. עם 12מגהביט הזרמה של בלוריי מהאינטרנט (למי שצריך) פשוט בלתי אפשרית.
עזוב, שטיות. אני מעדיף להוריד במהירות ובאיכות. ובבזק כרגע לא תגיע למהירויות כאלו:
[img2=800x47]http://i.imgur.com/n6IokW3.png[/img2]
וגם עם מהירות כזאת אתה אפילו לא צריך להוריד את הסרט. עם תוכנות כמו Ace Stream פשוט יכול להזרים את הבלוריי ישר מהאינטרנט ללא קושי. עם 12מגהביט הזרמה של בלוריי מהאינטרנט (למי שצריך) פשוט בלתי אפשרית.
אנשים כמוני שמחוברים להוט רק בישביל האינטרנט? ניתקתי את שירות הטלויזיה שלהם ועברתי לIPTV+טורנטים. חוסף המון כסף ובגלל שמקבל מהוט את מה שאני משלם להם על, יכול גם להנות מהרבה יותר תוכן בשניה שאני רוצה בלי לחשוב מראש.