אכזבה קשה ממכונת כביסה AEG

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
liqnit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
ב 8.9.2013 רכשנו מכונת כביסה של AEG .
היום כשנה וחצי לאחר הקניה בעקבות רעש שנשמע בסחיטה הגיע טכנאי (רכשנו אחריות מורחבת) בדק וקבע שיש להחליף את התוף במעבדה תהליך של מספר ימים
והעלות החל מ 1100 ש"ח .
אנו השתמשנו במכונה לפי הוראות היצרן השתמשנו במגן ברקים וכל החומרים לניקוי שהטכנאים תמיד מוכרים בזמן ההתקנה...
כל מה שיש לי להגיד זו אכזבה עצומה מהמוצר ומהאחריות שמסתבר שאחריות מורחבת היא ללוח החשמלי בלבד דבר שלא צוין בפנינו בזמן קנית האחריות .
בנוסף לכך בעת הזמנת הטכנאי הוהר לי שאני חייב לקנות חומר מיוחד לניקוי אבנית ולשלם עליו מראש 160ש"ח
לאחר שהגיע הטכנאי והבהרנו לו שאנו מעדיפים לקנות מכונה חדשה ולא לתקן נאלצנו לריב עם השרות הטלפוני על מנת שיאשרו זיכוי על החיוב הנ"ל.
לסיכום אכזבה עצומה מהמותג

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #2 

מקומם ומרתיח

מי היבואן?
מי ספק השירות?
שחר

liqnit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

spacedude כתב:מקומם ומרתיח

מי היבואן?
מי ספק השירות?
...
·יבואן : תדיראן
שרות : קריסטל

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #4 

liqnit כתב:שלום לכולם
ב 8.9.2013 רכשנו מכונת כביסה של AEG .
היום כשנה וחצי לאחר הקניה בעקבות רעש שנשמע בסחיטה הגיע טכנאי (רכשנו אחריות מורחבת) בדק וקבע שיש להחליף את התוף במעבדה תהליך של מספר ימים
והעלות החל מ 1100 ש"ח .
אנו השתמשנו במכונה לפי הוראות היצרן השתמשנו במגן ברקים וכל החומרים לניקוי שהטכנאים תמיד מוכרים בזמן ההתקנה...
כל מה שיש לי להגיד זו אכזבה עצומה מהמוצר ומהאחריות שמסתבר שאחריות מורחבת היא ללוח החשמלי בלבד דבר שלא צוין בפנינו בזמן קנית האחריות .
בנוסף לכך בעת הזמנת הטכנאי הוהר לי שאני חייב לקנות חומר מיוחד לניקוי אבנית ולשלם עליו מראש 160ש"ח
לאחר שהגיע הטכנאי והבהרנו לו שאנו מעדיפים לקנות מכונה חדשה ולא לתקן נאלצנו לריב עם השרות הטלפוני על מנת שיאשרו זיכוי על החיוב הנ"ל.
לסיכום אכזבה עצומה מהמותג
...
·

מה כתוב בתעודת האחריות?

liqnit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אני לא ליד המסמך כרגע אוכל לסרוק בערב
אבל כאשר שילמנו על האחריות הובהר לנו שמה שהיא לא כוללת זה חלקי גומי וזכוכית ולא דובר שהיא רק למערכת החשמל

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

אם לא כתוב בתעודת האחריות + הסכם ההארכה שום דבר לגבי התוף, אני בהחלט הייתי מתעקש.

liqnit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

Nemesis כתב:אם לא כתוב בתעודת האחריות + הסכם ההארכה שום דבר לגבי התוף, אני בהחלט הייתי מתעקש.
...
·לפי מה שהטכנאי הוסיף כיוון שהתוף לא עשוי מתכת אז בכל מקרה הוא לא באחריות...:(

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

עזוב מה אמר הטכנאי, חשוב מה כתוב בתעודת האחריות.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #9 

אז הנה ההבדל הקטן: קרה לי אותו מקרה עם מכונה של קונסטרוקטה - למזלי גם הרחבתי אחריות ל 5 שנים. התיקון (שלמעשה החלפת תוף זה כמו לקבל מכונה חדשה) עלה 400 ויכולתי לקבל מכונה חלופית בינתיים.

liqnit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

שוב אני מצטער שקניתי AEG:cry:

liqnit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

באחריות כתוב לרכיבים חשמליים בלבד
זו פשוט הטעייה כאשר מכרו לנו את ההרחבה אף אחד לא ציין זאת!
מסכים הייתי צריך לקרוא את האותיות הקטנות:קיבינימט:
לפחות הוספתי בזאפ חוות דעת להזהיר אחרים

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #12 

קריסטל זה לא השירות שהיה פעם - מניסיון .

דבר שני:
אם אתה יכול - לך על מכונת כביסה של LG או סמסונג - מהסדרות הגבוהות ואל תתפתה אף פעם לזול .
מכונת כביסה לא קונים כל שנה וזה מכשיר שמתאמץ מאוד ו"זולל חשמל"

אני עברתי כבר 3 מכונות LG (אוטוטו הרביעית) והסיבה היחידה שהחלפתי אותם זה כי עברתי דירה או שרציתי קיבולת גדולה יותר.
יש את ה-9 ק"ג של LG שהיא חסכונית במים ובחשמל יותר מאשר הרבה מכונות של 5 ק"ג. ומבחינת אמינות הרבה יותר טובה מהם.

המכונות הללו (LG וסמסונג) הן עולות כ-3K אבל הן שוות את המחיר ואתה תקבל את ה"החזרים" בדמות חיסכון בחשמל ומים (שלא נדבר על זה שהם סופר שקטות - עד כדי כך שאשתי מפעילה אותם לפעמים ב10 בלילה .

AEG ו-BOSCH זה לא המכונות שהיו פעם . (כל תיקון ב-BOSCH עולה המון כסף - אני שאלתי גם טכנאים של מכונות כביסה) .

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #13 

אני חולק עליך. המלצה שלי היא בוש / סימנס / קוסטרוקטה ולקחת מכונות פשוטות בלי גימיקים אלקטרונים

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1884
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #14 

oris74 כתב:אני חולק עליך. המלצה שלי היא בוש / סימנס / קוסטרוקטה ולקחת מכונות פשוטות בלי גימיקים אלקטרונים
...
ההמלצה שלי זהה לשלך, אבל אין היום מכונה של היצרנים הגדולים שאינה מנוהלת מחשב.
כמה אנלוגי שיראה מבחוץ - אלקטרוניקה עילית בפנים.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #15 

ממרום גילי אני הבנתי שמכונת כביסה זה הרבה עניין של מזל.

לפעמים נופלים על מכונה "מקוללת" שלא חשוב מה תעשה היא תעשה בעיות ...... רק להחליף!

אני (אשתי היקרה) היום עם מכונה של BOSCH כבר 15 שנה ופרט למעט רעש מהלאגר היא עובדת מעולה (טפו טפו טפו)

לעומת זאת הייתה לנו די מזמן מכונה של MILE שעשתה בעיות ונאלצתי להחליף אותה.

liqnit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

תודה לכולם
אתמול עשיתי סבב בחנויות וגם באינטרנט
כרגע מבחינת תמחור בחלק היקר יותר ה LG נראית מבטיחה .
ובחלק הזול BEKO בעיקר בגלל האחריות
ברוב המקומות אכן לא המליצו על AEG אמרו שהמוצר לא מה שהיה פעם:?

UriM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 746
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #17 

בהחלט סיפור מעצבן.

אנחנו החלפנו לפני חודשים ספורים מכונת כביסה של AEG שהחזיקה כ-20 שנה עד ששבקה חיים השנה. בזמנו, כשרכשנו אותה, השירות ל-AEG היה של אוויס והוא היה פשוט מעולה. השירות הטוב ביותר שנתקלתי בו עד היום.
כשהמכונה הגיעה שמנו לב, כבר בכביסות הראשונות, שהמכונה מאוד רועדת בסחיטה. הזמנו טכנאי מאוויס ונאמר שהוא יגיע ב-8:00 בבוקר. למחרת ב-8:00 התייצב הטכנאי ובדיקה קצרה העלתה שהמשקולת של התוף נשברה ולכן המכונה רועדת (המשקולת עשויה בטון). הוא אמר שההחלפה דורשת שני אנשים כי זה חלק כבד ולכן הוא יצור איתי קשר על מנת לקבוע מועד. מכיוון שהיינו אז זוג צעיר, עדין בלי ילדים, לא הצטברה הרבה כביסה ויכולנו להחזיק מעמד כמה ימים, בלי לעשות כביסה. במשך השבוע הוא דיבר איתי מספר פעמים, בנסיון לקבוע מועד אך לנו זה לא כל כך התאים (שניינו היינו סטודנטים באוניברסיטה, באמצע שנת לימודים). ההרגשה הייתה שהוא רוצה להגיע לתקן יותר ממה שאנחנו רוצים.
לבסוף נקבע מועד. שוב ההגעה הייתה על הדקה שנקבעה. הוא והטכנאי הנוסף היו יעילים מאוד ומכיוון שהמשקולת שהוחלפה עשויה בטון התפוררו חלקים סביב המכונה ועל הרצפה. בתום העבודה הם ביקשו שואב אבק לנקות הכל והשאירו בית נקי למופת.
כמה ימים אחרי כל הסיפור שמנו לב שלפעמים המכונה שורקת בסחיטה. שוב הוזמן טכנאי והוא מייד זיהה את הבעיה. בהחלפת המשקולת הוחלפה גם הרצועה בין התוף למנוע. לאחר מספר הפעלות ירד מעט "גרד" מהרצועה לחריצים שעל הפולי של המנוע ומשם נבעה השריקה. ניקוי זריז פתר את הבעיה ומאז המכונה עבדה ללא דופי כ-20 שנה.

liqnit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

אין ספק שלא בונים את המכונות כמו פעם
נקווה שעם הבאה בתור יהיה לנו יותר מזל
כרגע הוזמנה LG .:)
מקווה שלא עשינו טעות
כמו כן פניתי לתדיראן ואף אחד לא התייחס :(

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #19 

מציע לך לא לגעת במוצרים של BEKO - הייתה לי איתם התנסות זוועה !!
לסבתי היה מקרר שלהם ועוד מוצר (לא זוכר מה) ופשוט אחרי שנה -שנתיים התחילו תקלות (בעיקר במקרר) שחזרו על עצמם על 7-8 חודש.

אני באופן אישי לא מציע להתעסק עם מוצרים של FUJICOM ו-BEKO (ויש עוד כמה)

לגבי מכונת הכביסה של LG להלן מה שהתכוונתי אליו:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=828234

אין מצב שאתה תתאכזב ממנה - מכונה אמינה , סופר שקטה ולא פחות חשוב: חסכונית במים וחשמל ,
כמובן שנה אחריות מלאה (ממליץ להוסיף 150 ולשדרג ל-3 שנים לכל מקרה שלא יקרה ) + 9 על המדחס/מנוע.

אל תסתכל על ה-9 ק"ג , המכונה "שוקלת" את הכביסה ולפי זה היא משתמשת בכמות מים מתאימה וכו'..

UriM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 746
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #20 

@movieman

אתה מאוד נחרץ בהמלצות שלך אבל עושה הרושם שהנסיון שלך הוא על סמך מוצר בודד מכל סוג. אני מניח שאתה מבין שזאת לא כמות סבירה בשביל לחוות עליה חוות דעת כל כך נחרצת.
אין חברה בעולם שלא יוצא לה, שמוצר כזה או אחר הוא "לימון" זאת אומרת שיש לו יחסית הרבה תקלות בגלל פגם/ים ביצור/הובלה/אחסנה וכד'.

לי למשל יש מקרר של BEKO כבר כ-10 שנים ומעולם לא הייתה לו תקלה. האם זה מכשיר אותי להגיד שלמוצרי BEKO לעולם אין תקלות? ברור שלא.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”