אז יש לי מדיח חצי אינטגרלי אלקטרה צר מקרטע ואני רוצה להחליף אותו.
השאלה היא האם הדלת עץ שהתקנתי בו שתואמת למטבח היא סטנדרטית ותתאים לכל חצי אינטגרלי? או שבכל מדיח המידות שונות ואז כבר עדיף לקחת מדיח עם דלת רגילה?
החלפת מדיח חצי אינטגרלי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
קיימות מספר מידות שונות של לוח הבקרה במדיח חצי אינטגרלי. יש לבדוק את מדריכי ההתקנה של מספר מדיחים פוטנציאלים לרכישה בנוגע למידות הנחוצות.
למיטב ידיעתי מדובר בגודל סטנדרטי.DANBR22 כתב:אז יש לי מדיח חצי אינטגרלי אלקטרה צר מקרטע ואני רוצה להחליף אותו.
השאלה היא האם הדלת עץ שהתקנתי בו שתואמת למטבח היא סטנדרטית ותתאים לכל חצי אינטגרלי? או שבכל מדיח המידות שונות ואז כבר עדיף לקחת מדיח עם דלת רגילה?...
לפני כשנה וחצי החלפתי מדיח חצי אינטגרלי ולמרות שמדובר בחברה אחרת המשטח מעץ התאים בגודל. המוכרים אמרו לי בזמנו שזה גודל סטנדרטי אם לא מצויין אחרת. אבל מדובר במדיח רחב (רגיל) לא צר.
החיבורים לדלת המדיח נמצאים במקומות שונים אבל ממילא לא רואים את זה אחרי החיבור כי זה בצד האחורי של העץ.
יש עוד הבדל שכדאי לתת עליו את הדעת לחלק מהאנשים: המסלול שהדלת עוברת בזמן הפתיחה יכול להשתנות בחלק התחתון.
במקרה שלי הדלת של המדיח החדש צריכה מקום רב יותר מתחת למדיח בשביל להיפתח ואם מתחת למדיח יש פאנל באותו קו של חזית המדיח עלולה להיות בעיה. מקווה שההסבר האחרון ברור.