מה יש לעשות עם מסך LCD עם שבר בפאנל?
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
קיבלתי את המסך והפאנל שלו שבור, כאשר מבחוץ לא רואים שום נזק. רציתי לדעת מה האפשרויות. האם יש אפשרות להשיג בכלל פאנל ישן? אם לא, יש למי למכור את המסך בכלל?
תודה על תשובות/רעיונות
תודה על תשובות/רעיונות
נערך לאחרונה על ידי DonkeyKong ב 30/03/2015 18:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
אין טעם לנסות בכלל להשקיע בזה. צריך להחליף פאנל וזה ממש ממש לא עסק כדאי כלכלית - בהנחה שמצליחים בכלל למצוא פאנל מתאים.
מה שנותר לך לעשות איתה זה לתרום/למכור אותה לרכיבים לחילוף למסך אחר (אני בספק אם מישהו יסכים לשלם על זה כסף) או פשוט לזרוק את המסך. (רצוי במקום שמקבל פסולת אלקטרונית ולא סתם בפח למטה).
בהצלחה.
מה שנותר לך לעשות איתה זה לתרום/למכור אותה לרכיבים לחילוף למסך אחר (אני בספק אם מישהו יסכים לשלם על זה כסף) או פשוט לזרוק את המסך. (רצוי במקום שמקבל פסולת אלקטרונית ולא סתם בפח למטה).
בהצלחה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי תודה. אין לי בעיה גם למכור את המסך ב-100 שקלים, השאלה מי יכול להיות מעוניין ברכישה שלו?
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
@DonkeyKong
·
אין לי מושג. אולי טכנאים/מעבדות. אבל הסיכוי שמישהו צריך חלק מסויים (ספק, כרטיס ראשי וכו') דווקא למסך כזה שואפת לאפס. נסה את מזלך ביד2 / פשפשוק וכאלה, מקסימום לא יתקדם אז תזרוק..
·
אין לי מושג. אולי טכנאים/מעבדות. אבל הסיכוי שמישהו צריך חלק מסויים (ספק, כרטיס ראשי וכו') דווקא למסך כזה שואפת לאפס. נסה את מזלך ביד2 / פשפשוק וכאלה, מקסימום לא יתקדם אז תזרוק..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3055
·(Y)jacko-il כתב:@DonkeyKong
·
אין לי מושג. אולי טכנאים/מעבדות. אבל הסיכוי שמישהו צריך חלק מסויים (ספק, כרטיס ראשי וכו') דווקא למסך כזה שואפת לאפס. נסה את מזלך ביד2 / פשפשוק וכאלה, מקסימום לא יתקדם אז תזרוק.....
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

יאללה ננסה, נראה מה יהיה. תודה לכולם!
- tascam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2426
לפרסם את הכרטיסים והספק ב EBAY
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
הזבל של אחד הוא הזהב של האחר,
EBAY.... אין לי ספק שמשהו מחפש או יחפש חלקים.
שם המשחק הוא סבלנות.
שם המשחק הוא סבלנות.
- פורטאל
-
- טרול

- תגובות: 30
·ahersko כתב:הזבל של אחד הוא הזהב של האחר,
שם המשחק הוא סבלנות....
אף אחד היום לא מחפש חלפים במסכים שבורים , יש מלא חלפים בגרושים ב- EBAY או יבואן
התפיסה שלך של שנות ה- 60/70 שמתקן טלויזיות היה מחזיק מסך לא תקין ומפרק ממנו חלקים כדי לתקן דגמים דומים .
זה היה טוב בשנות 60/70 שהיה מספר דגמים מצומצם החלקים היו דומים בכל המסכים
היום בדור LED לא מתקנים ,פשוט זורקים .
כל שנה יוצא דגמים חדשים שעשויים מחלפים שונים , במדינות שונות .
אף אחד לא ישלם לך על המסך השבור ובטח לא כדי להוביל אותו למדינה אחרת במחירי עתק
,שיש חלפים בגרושים בכל מקום בעולם .
התיקונים נעשים היום אצל היבואן שמחזיק חלפים ואנשי מקצוע ולא אצל במעבדות של אדם אחד .
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

ספק כוח וכרטיס וידאו משומשים תקינים בהחלט מבוקשים ואפשר לקבל עבורם מחיר לא רע, כמובן תלוי בדגם ובביקוש.
אף אחד לא דיבר על לשלוח את המסך בשלמותו.
אף אחד לא דיבר על לשלוח את המסך בשלמותו.
- פורטאל
-
- טרול

- תגובות: 30
·ממש לא , מי יקנה ספק כוח לדגם ספציפי , משומש ?ahersko כתב:ספק כוח וכרטיס וידאו משומשים תקינים בהחלט מבוקשים ואפשר לקבל עבורם מחיר לא רע, כמובן תלוי בדגם ובביקוש.
אף אחד לא דיבר על לשלוח את המסך בשלמותו....
מי ילך ויפרק לך LCD ?
הדגמים בישראל מגיעים מהודו או אירופה , או אסיה
אף אחד לא מחפש כרטיס וידאו של מסך או ספק של מסך משומש באתרים בעולם , חבל על הזמן
זה לא מוסטנג 1969 ב-100,000$
מדובר ב- LED זולה וחלפים חדשים זולים
יותר מזה דגם מסויים מיוצר בכמה מפעלים בעולם ויש לו לוח אם שונה , ספק או כרטיס וידאו שונה
לך תתחיל לחפש מה שם לוח האם שלך , איפה מיוצר , דגם הספק או כרטיס
חבל על הזמן זרוק את המסך
- ahersko
-
- חבר מביא חבר