הרצת משחקים מKODI
המחשב הוא גם גיימינג,
אני עובד עם שלט של אקס בוקס
ואני רוצה שהמשחקים שמותקנים לי על המחשב יופיעו בקודי כמו שסרטים מופיעים ואוכל להפעיל אותם ישירות משם.
במקום לקום למקלדת ולעכבר, לצאת מקודי ולהפעיל את המשחק.
משהו כזה
אבל להבנתי, התוסף הזה כבר לא נתמך ולא הצלחתי להשיג אותו.
אני עובד עם שלט של אקס בוקס
ואני רוצה שהמשחקים שמותקנים לי על המחשב יופיעו בקודי כמו שסרטים מופיעים ואוכל להפעיל אותם ישירות משם.
במקום לקום למקלדת ולעכבר, לצאת מקודי ולהפעיל את המשחק.
משהו כזה
אבל להבנתי, התוסף הזה כבר לא נתמך ולא הצלחתי להשיג אותו.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
נראה סופר מסובך.
גם לי יש מחשב HTPC שמשמש אותי לגיימינג עם שלט אקס בוקס ומה שאני עשיתי זה להתקין תוסף של STEAM BIG PICTURE בהרחבות של KODI. ככה אני נכנס לשם דרך KODI אם אני רוצה לשחק או יוצא ממנו אם אני רוצה לראות איזה סרט או סדרה. שמתי קיצור דרך בתיקיית STARTUP של הWINDOWS ככה שהמחשב נכנס לKODI איך שהוא עולה ואז אני שולט על הכל עם שלט האקסבוקס.
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=157499
גם לי יש מחשב HTPC שמשמש אותי לגיימינג עם שלט אקס בוקס ומה שאני עשיתי זה להתקין תוסף של STEAM BIG PICTURE בהרחבות של KODI. ככה אני נכנס לשם דרך KODI אם אני רוצה לשחק או יוצא ממנו אם אני רוצה לראות איזה סרט או סדרה. שמתי קיצור דרך בתיקיית STARTUP של הWINDOWS ככה שהמחשב נכנס לKODI איך שהוא עולה ואז אני שולט על הכל עם שלט האקסבוקס.
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=157499
מה המפרט של המחשב?toxin כתב:נראה סופר מסובך.
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=157499...
אני שוקל בימים אלה לרכוש HTPC גם כן. האם מקלדת LOGITECH הקטנה הכרחית או שמספיק שלט אקסבוקס (בהנחה שאני פשוט עושה את מה שתיארת - דואג להריץ את קודי מיד עם ההפעלה)? למה עליי לדאוג על מנת שהמחשב יזהה את השלט (XBOX ONE)? האם ניתן אלחוטית להשתמש?
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
כן על כל השאלות שלך. ככה אני פועל. המחשב עולה ונכנס ישר לKODI, אני מדליק את השלט אקסבוקס 360 (האלחוטי) שאותו הוינדוס כבר מזהה ואיתו אני עובד מול KODI.
לגבי שלט XBOX ONE אני לא בטוח. צריך לבדוק אבל אני מתאר לעצמי שכבר הוציאו לו דרייבר.
המפרט: MSI GAMING MINI ITX + INTEL I5
SEAGATE 500 GIGABYTE SSHD
SAMSUNG LOW PROFILE 12 GIGA RAM
+SILVERSTONE 450W GOLD 80
SAPPHIRE R9 270X
לגבי שלט XBOX ONE אני לא בטוח. צריך לבדוק אבל אני מתאר לעצמי שכבר הוציאו לו דרייבר.
המפרט: MSI GAMING MINI ITX + INTEL I5
SEAGATE 500 GIGABYTE SSHD
SAMSUNG LOW PROFILE 12 GIGA RAM
+SILVERSTONE 450W GOLD 80
SAPPHIRE R9 270X
התקנתי את התוסף, אני נכנס אליו והולך להוספת משחקים, בוחר WINDOWS אבל לא יכול להגיע לאף תיקייה במחשב.
עריכה: הגעתי והגדרתי.
יש דרך להוסיף "משחקים" לתפריט הראשי בסקין XPERIENCE1080?
ועוד שאלה, כשאני מפעיל את המשחקים דרך קודי אין סאונד, כשאני מפעיל דרך ווינדוס יש.
זה בגלל שקודי מוגדר על PASSTROUGH?
זה קורה בHTPC שמחובר עם HDMI לרסיבר.
במחשב אחר שמחובר דרך כבל אופטי עם אותן הגדרות זה בסדר.
עריכה: הגעתי והגדרתי.
יש דרך להוסיף "משחקים" לתפריט הראשי בסקין XPERIENCE1080?
ועוד שאלה, כשאני מפעיל את המשחקים דרך קודי אין סאונד, כשאני מפעיל דרך ווינדוס יש.
זה בגלל שקודי מוגדר על PASSTROUGH?
זה קורה בHTPC שמחובר עם HDMI לרסיבר.
במחשב אחר שמחובר דרך כבל אופטי עם אותן הגדרות זה בסדר.
לא עבדתי כבר שני עם advance launcher אבל לא זכורה לי בעיה כזאת.
תעלה תמונה של מסך ההגדרות של הסאונד בקודי.
נסה עם rcb ותבדוק איך זה עובד.בצורה הזאת לא אמורה להיות בעיה כי זה מוציא אותך מקודי וטוען את המשחק וכשאתה יוצא מהמשחק זה חוזר אוטומטי לקודי
תעלה תמונה של מסך ההגדרות של הסאונד בקודי.
נסה עם rcb ותבדוק איך זה עובד.בצורה הזאת לא אמורה להיות בעיה כי זה מוציא אותך מקודי וטוען את המשחק וכשאתה יוצא מהמשחק זה חוזר אוטומטי לקודי