מתלבט בין Samsung UE40H6200 עם אחריות יצרן לSamsung UE40H6400 יבואן מקביל
-
MicroTurbo
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שבת שלום לכולם
אז אני מתלבט בין 6200 עם אחריות של סמליין ל3 שנים לבין 6400 עם אחריות של רייבי אלקטרוניקה גם 3 שנים
חבר הפחיד אותי כשסיפר לי על קומבינות שעושים יבואנים לא רשמיים,
שהם פותחים את המסכים ומחליפים את הפנלים בפנלים סיניים זולים, זה נכון?
ומה קורה במקרה ואצטרך להפעיל אחריות, כמה הבדל יש בין שני היבואנים?
המחיר פחות או יותר אותו מחיר, כמה הבדל יש בין 2 הטלוויזיות והאם ארגיש אותו בכלל?
תודה ולילה טוב
אז אני מתלבט בין 6200 עם אחריות של סמליין ל3 שנים לבין 6400 עם אחריות של רייבי אלקטרוניקה גם 3 שנים
המחיר פחות או יותר אותו מחיר, כמה הבדל יש בין 2 הטלוויזיות והאם ארגיש אותו בכלל?
תודה ולילה טוב
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
זה אמת,
היבואנים האפורים והיבוא המקביל מחזיקים מעבדות מיוחדות שמפרקות את הפנלים המאוד איכותיים של סאמסונג, מוכרת אותם באיביי ובמקומם משתילים מסך סיני זול, זאת ועוד הם מחליפים את הקבלים בספק וגם גונבים את השלט.
הכל אמת.
היבואנים האפורים והיבוא המקביל מחזיקים מעבדות מיוחדות שמפרקות את הפנלים המאוד איכותיים של סאמסונג, מוכרת אותם באיביי ובמקומם משתילים מסך סיני זול, זאת ועוד הם מחליפים את הקבלים בספק וגם גונבים את השלט.
הכל אמת.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
·MicroTurbo כתב:שבת שלום לכולם
תודה ולילה טוב...
החבר שלך צריך להחליף את הכדורים שהוא לוקח
לך על h6400
-
MicroTurbo
- חבר שרק התחיל

טלHD
על סמך מה אתה אומר את מה שאתה אומר?
אתה חושב שהכל המצאות ושקרים?
ה6400 קורץ לי מאוד אבל אני פוחד לקבל 6400 "מקומבן" ויש סימן שאלה גדול לגבי האחריות,
מישהו יכול לשפוך קצת אור לגבי האחריות? איך רייבי נחשב בהשוואה לסמליין?
ואיך אני יכול לוודאות במידה ואזמין את ה6400 שהכל פיקס ו100% אוריגנל?
אם נשווה לפי % בין ה6200 ל6400 כמה הפרש יהיה בערך?
תודה
על סמך מה אתה אומר את מה שאתה אומר?
אתה חושב שהכל המצאות ושקרים?
ה6400 קורץ לי מאוד אבל אני פוחד לקבל 6400 "מקומבן" ויש סימן שאלה גדול לגבי האחריות,
מישהו יכול לשפוך קצת אור לגבי האחריות? איך רייבי נחשב בהשוואה לסמליין?
ואיך אני יכול לוודאות במידה ואזמין את ה6400 שהכל פיקס ו100% אוריגנל?
אם נשווה לפי % בין ה6200 ל6400 כמה הפרש יהיה בערך?
תודה
Samsung eu48h6400
Jbl sb400
MINIX x6
Jbl sb400
MINIX x6
- טלHD
- גורו

על סמך זה שאין דבר כזה... וזה בכלל הזוי לחשוב ככה.
לא מכיר את רייבי. אבל סמליין לא מציאה ונותן שירות גרוע בדר"כ.
אם אתה לא צריך תלת מימד... סביר להניח שלא תבחין בהבדלים בינהן.
לא מכיר את רייבי. אבל סמליין לא מציאה ונותן שירות גרוע בדר"כ.
אם אתה לא צריך תלת מימד... סביר להניח שלא תבחין בהבדלים בינהן.
תקרא בפורום תראה רק בעמוד האחרון כמה דנו בנושא
כל המסכים של סמסונג אין מסך שהוא לא שלהם מזוייף וכו' בכל מקרה מה שנמכר בארץ.
לסמסונג יש מסכים שמיועדים לכמה אזורים.
ua לאסיה
ue לאירופה
un לאמריקה
יש להם כמה יצרניות פאנלים כולל היא עצמה, שבנקודה הזאת המחלוקת העיקרית האם יש הבדל מורגש בין הפאנלים.
וכמה מדינות ייצור, לפי מה שראיתי פה בפורום אין לי מושג אם זה גורף ue מיצור בסלובקיה או הונגריה.
ua מקריאה בלבד של תגובות (אני לא עוסק בתחום) מיוצר בתיאלנד ,סין וכנראה עוד מדינות.
כנראה היבואן הרשמי מביא ייצור מתיאלנד. יכול להיות מקרים של שוני באותו דגם גודל שונה.
זה לא אומר שיבוא מקביל ua גם לא מביא מתיאלנד או מדינה שהיבואן מביא, וזה גם לא אומר שאם יבוא מקביל מביא ממדינה אחרת זה פחות
טוב.
לגבי הפאנלים כאמור זה לא גורף זה יכול להשתנות באותה סידרה בגודל שונה, מתגובות פה בפורום שזה לא הרבה לעומת הכמות שנמכרת:
ueh6400 חוץ מגודל 50 (אתר מחו"ל) פאנל סאמסונג.
uah6400 פאנל auo לא יודע איזה יבואן.
פה יש השוואה של פאנל אחר
http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html
Samsung appears to have given AU Optronics very precise instructions. The overall picture quality is practically identical to the UE48H6400, which we reviewed last July. The only difference, as usual, is that AU Optronics was able to make the black even deeper than Samsung. The H6200 has 0.03 cd/m² black, whereas the H6400's is just under 0.06 cd/m². You can't tell the difference in a brightly lit room, but with the lights out the H6200 is clearly the winner with a contrast ratio of 5240:1, compared to 3220:1 on the UE48H6400
ua לאסיה
ue לאירופה
un לאמריקה
יש להם כמה יצרניות פאנלים כולל היא עצמה, שבנקודה הזאת המחלוקת העיקרית האם יש הבדל מורגש בין הפאנלים.
וכמה מדינות ייצור, לפי מה שראיתי פה בפורום אין לי מושג אם זה גורף ue מיצור בסלובקיה או הונגריה.
ua מקריאה בלבד של תגובות (אני לא עוסק בתחום) מיוצר בתיאלנד ,סין וכנראה עוד מדינות.
כנראה היבואן הרשמי מביא ייצור מתיאלנד. יכול להיות מקרים של שוני באותו דגם גודל שונה.
זה לא אומר שיבוא מקביל ua גם לא מביא מתיאלנד או מדינה שהיבואן מביא, וזה גם לא אומר שאם יבוא מקביל מביא ממדינה אחרת זה פחות
טוב.
לגבי הפאנלים כאמור זה לא גורף זה יכול להשתנות באותה סידרה בגודל שונה, מתגובות פה בפורום שזה לא הרבה לעומת הכמות שנמכרת:
פה יש השוואה של פאנל אחר
Samsung appears to have given AU Optronics very precise instructions. The overall picture quality is practically identical to the UE48H6400, which we reviewed last July. The only difference, as usual, is that AU Optronics was able to make the black even deeper than Samsung. The H6200 has 0.03 cd/m² black, whereas the H6400's is just under 0.06 cd/m². You can't tell the difference in a brightly lit room, but with the lights out the H6200 is clearly the winner with a contrast ratio of 5240:1, compared to 3220:1 on the UE48H6400
- טלHD
- גורו

·none77 כתב:תקרא בפורום תראה רק בעמוד האחרון כמה דנו בנושא
ua לאסיה
ue לאירופה
un לאמריקה
טוב.
פה יש השוואה של פאנל אחר
Samsung appears to have given AU Optronics very precise instructions. The overall picture quality is practically identical to the UE48H6400, which we reviewed last July. The only difference, as usual, is that AU Optronics was able to make the black even deeper than Samsung. The H6200 has 0.03 cd/m² black, whereas the H6400's is just under 0.06 cd/m². You can't tell the difference in a brightly lit room, but with the lights out the H6200 is clearly the winner with a contrast ratio of 5240:1, compared to 3220:1 on the UE48H6400...
זה הופך להיות שרשור הזוי.. בחיי.
אין דבר כזה מזוייף.
סמסונג משתמשת בכמה יצרני פאנלים למסכים שלה.
עשיתי על זה דוקטורט לפני כמה שנים... יש גם מגה שרשור בנושא.
http://www.hometheater.co.il/vt141856.html
יצרני הפנלים האחרים השתפרו מאוד בשנים האחרונות וכיום לעיתים מציגים ביצועים עדיפים על הפנלים של סמסונג עצמה... אחת הדוגמאות בציטוט שהבאת...מסך H6200 הציג קונטראסט/שחורים עדיפים עם פנל AUO מאשר H6400 עם פנל של סמסונג.
- טלHD
- גורו

·none77 כתב:חח
קראת מה רשמתי?
לגבי הפיסקה של המזויף הכוונה שאין מסך שהוא לא שלהם ואין מסך מזוייף כנראה חסר שם פסיק לא סתם קיבלתי 55 בלשון....
סבבה...
-
MicroTurbo
- חבר שרק התחיל

אוקיי אז אני אלך כנראה על ה6400 עם יבואן מקביל
עכשיו מישהו יכול להמליץ על יבואן מקביל טוב? איך רייבי אלקטרוניקה? איך י. שלום? שניהם אותו מחיר ואחריות ל3 שנים
עכשיו מישהו יכול להמליץ על יבואן מקביל טוב? איך רייבי אלקטרוניקה? איך י. שלום? שניהם אותו מחיר ואחריות ל3 שנים
Samsung eu48h6400
Jbl sb400
MINIX x6
Jbl sb400
MINIX x6
קשה למצוא 40H6400 בחנויות...
מנסיון..
נערך לאחרונה על ידי Yom333 ב 29/03/2015 19:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

·MicroTurbo כתב:אוקיי אז אני אלך כנראה על ה6400 עם יבואן מקביל
עכשיו מישהו יכול להמליץ על יבואן מקביל טוב? איך רייבי אלקטרוניקה? איך י. שלום? שניהם אותו מחיר ואחריות ל3 שנים...
עכשיו שמתי לב שאתה מחפש מסך 40"....
תלת מימד בגדלים כאלו זה סתם גימיק, האפקט של התלת שווה משהו בגודל מסך כזה רק אם תצפה ממרחק של עד מטר וחצי...גג 2 מטר.
אם זה לא המצב ו/או שלא מעניין אותך תלת מימד, לך על H6200/6300 ותחסוך איזה 700 ש"ח.
-
MicroTurbo
- חבר שרק התחיל

נניח ואין לי אחריות בכלל על הטלוויזיה.. סיפור רציני יהיה לתקן אותה?
שוקל לקנות כבר 48H6400 אינץ' עם שנה אחריות
סליחה שאני משגע אותכם אני לא נעול עדיין על הגודל לגבי הדגם 6400 של סמסונג אני נעול 100%
אגב קניתי אתמול סאונד בר של JBL SB400 משקם אלקטריק, עלה לי 2,000 ש"ח
מבסוט לאללה
שוקל לקנות כבר 48H6400 אינץ' עם שנה אחריות
סליחה שאני משגע אותכם אני לא נעול עדיין על הגודל לגבי הדגם 6400 של סמסונג אני נעול 100%
אגב קניתי אתמול סאונד בר של JBL SB400 משקם אלקטריק, עלה לי 2,000 ש"ח
מבסוט לאללה
-
MicroTurbo
- חבר שרק התחיל

חג שמח לכולם
קיבלתי עכשיו הצעה בשקם אלקטריק על 48H6400
3,990 ש"ח 24 תשלומים עם אחריות לשנה + 3 של NESS
או 50H6400 ב4,290 ש"ח כנ"ל אחריות