מס קנייה
אהלן חברים,
אני חושב לרכוש רסיבר מאמזון גרמניה (כרגע לא הצלחתי למצוא את מה שאני רוצה עם משלוח לארץ), אבל ממה שהבנתי שממחיר המוצר מורידים את המס בגרמניה (19%) ומוסיפים את המס בארץ (35.7%). אבל בחישוב שלי, המחיר הסופי יוצא יקר הרבה יותר ממה שהיה צריך להיות. יש סיבה?
אני חושב לרכוש רסיבר מאמזון גרמניה (כרגע לא הצלחתי למצוא את מה שאני רוצה עם משלוח לארץ), אבל ממה שהבנתי שממחיר המוצר מורידים את המס בגרמניה (19%) ומוסיפים את המס בארץ (35.7%). אבל בחישוב שלי, המחיר הסופי יוצא יקר הרבה יותר ממה שהיה צריך להיות. יש סיבה?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·omt כתב:אהלן חברים,
אני חושב לרכוש רסיבר מאמזון גרמניה (כרגע לא הצלחתי למצוא את מה שאני רוצה עם משלוח לארץ), אבל ממה שהבנתי שממחיר המוצר מורידים את המס בגרמניה (19%) ומוסיפים את המס בארץ (35.7%). אבל בחישוב שלי, המחיר הסופי יוצא יקר הרבה יותר ממה שהיה צריך להיות. יש סיבה?...
מה לדעתך צריך להיות ?
לקחתי לדוגמא ה SONY 750. (אגב, איך הוא ? המחיר מפתה ויש משלוח לישראל). המחיר באמזון הוא 229 יורו,, ולאחר שאני מוסיף לעגלה המחיר יורד ל-193 יורו- הורדו 19%. ואז בסוף אמורים להתווסף המיסים של ישראל 35.7% כלומר בערך 262 יורו. במקום אני מקבל מחיר של 342 יורו. הבדל של 80 יורו בערך.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ברכישת מוצרים מאמזון גרמניה יש בחישוב הסופי את המשלוח .קרוקס44 כתב:הבאת בחשבון שצריך להוסיף משלוחה?...
בכללי רכישת מוצרים מאמזון גרמניה היא מעולה
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
כמה לדעתך צריך לעלות לשלוח חבילה במשקל 15 קילו מגרמניה לישראל?omt כתב:80 יורו משלוח? נראה קצת יותר מדי...
בכל אופן, איך ה-SONY 750?...
תחשוב על עלות שינוע בתוך גרמניה. טיפול והעלאה על מטוס לארץ,
טיפול בשחרור מהמכס בארץ ומשלוח עד הדלת בארץ.
345 ש"ח זה ממש לא יקר.
רמז:
משלוח חבילה כזו בדואר בארץ (לכתובת בארץ) עולה 77 ש"ח.
ואתה צריך להגיע לדואר לקחת אותה.