Half-Life 2 Remastered בחינם
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
שיפור זניח מדי בשביל משחק FPS. בזמן אקשן אף אחד לא שם לב להבדלים הקטנים שיש בצלליות או בתאורה. היו צריכים לעשות מחדש לגמרי כמו בלק מסה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

HazooM - גם אני חושב שזה שיפור די מינורי, אבל שם לב שזה נעשה בחינם ובהתנדבות ע"י הקהילה ולא ע"י VALVE, כך שגם זה ראוי להערכה 
אני יודע. אני מעדיף שלא יעשו בחינם, אבל יעשו את זה פרופר.אבל שם לב שזה נעשה בחינם ובהתנדבות ע"י הקהילה...
-
Huber
- חבר במועדון HT

שוב, גם אני, אבל VALVE מזמן כבר זנחה את HL ואני אישית כבר התייאשתי מלראות פרויקטים רישמיים שלהם בנידון.
·Huber כתב:שוב, גם אני, אבל VALVE מזמן כבר זנחה את HL ואני אישית כבר התייאשתי מלראות פרויקטים רישמיים שלהם בנידון....
גייב ניואל התיחס בדיוק לעניין הזה לא מזמן:
http://www.polygon.com/2015/3/18/825318 ... -half-life
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תכל'ס, נחמד והייתי אפילו נותן למודרים האלה תפיחה על השכם עם "שאפו".. אבל, לא יודע מה אתכם, אני הייתי צריך כל פעם לעשות PAUSE ולקרוא מי המקורי ומי המשופר ולקרוא מה בדיוק השיפור שמציגים בכל סצינה - כלומר, הוא לא כזה ביג דיל.
בזמנו, זה היה אחד המשחקים הכי טובים ששחקתי בהם ונשאר ככזה למשך כמה שנים טובות. אבל, אני לא חושב שהייתי חושב כך אם הייתי משחק בו לראשונה היום.
בזמנו, זה היה אחד המשחקים הכי טובים ששחקתי בהם ונשאר ככזה למשך כמה שנים טובות. אבל, אני לא חושב שהייתי חושב כך אם הייתי משחק בו לראשונה היום.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT

בהחלט, רק צריך לזכור שזהו משחק בן עשור ולכן השוואה רלוונטית היא למשחקים אחרים בני 10 שנים בקירוב ולא למשחקים בני ימינו. הייתי משחק בו שוב עם המוד אם היה יוצא חלק שלישי והייתי רוצה להיזכר במאורעות הפרקים הקודמים, אחרת השיפור בהחלט אניו מצדיק משחק מחודש. אך אולי מישהו אחר חושב אחרת ולכן שיתפתי.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Huber
·
לא השוואתי אותו לשום משחק בימינו, סה"כ השוותי אותו לעצמו מול הגרסא המקורית - ביחס אליה השיפור די זניח ובטח לא כזה שיגרום לי לשחק בו שוב. כמו שאמרת ואני איתך בדעה הזו במאה אחוז - אם היה יוצא משחק המשך לסדרה יש מצב שהייתי חוזר קצת על הקודמים כדי להיכנס לאווירה שוב. אבל לצערי (וכמובן שרק לדעתי) זה כבר לא הולך לקרות - לא הולך להיות משחק המשך לסדרה. הם כבר אבדו את חלון ההזדמנויות שהיה להם.
·
לא השוואתי אותו לשום משחק בימינו, סה"כ השוותי אותו לעצמו מול הגרסא המקורית - ביחס אליה השיפור די זניח ובטח לא כזה שיגרום לי לשחק בו שוב. כמו שאמרת ואני איתך בדעה הזו במאה אחוז - אם היה יוצא משחק המשך לסדרה יש מצב שהייתי חוזר קצת על הקודמים כדי להיכנס לאווירה שוב. אבל לצערי (וכמובן שרק לדעתי) זה כבר לא הולך לקרות - לא הולך להיות משחק המשך לסדרה. הם כבר אבדו את חלון ההזדמנויות שהיה להם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT