cubox i4
שלום לכולם..
אני מתלבט כבר הרבה זמן איזה מזרים מדיה לקנות
כבר כמעט קניתי דיון אבל אז גיליתי שהוא לא תומך בקודי..
לפני כמה ימים מצאתי את הקיובוקס... הוא נראה טוב טעונה על הצרכים
שלי.. השאלה היא האם מישהו רכש אותו ו יכול להעיד על טיבו?
אני מתלבט כבר הרבה זמן איזה מזרים מדיה לקנות
כבר כמעט קניתי דיון אבל אז גיליתי שהוא לא תומך בקודי..
לפני כמה ימים מצאתי את הקיובוקס... הוא נראה טוב טעונה על הצרכים
שלי.. השאלה היא האם מישהו רכש אותו ו יכול להעיד על טיבו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש לי בבית i4Pro. משתמש בו כבר כמה חודשים בהצלחה רבה.
בקיצור, מומלץ מבחינתי כפלטפורמת KODI.
בקיצור, מומלץ מבחינתי כפלטפורמת KODI.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש אחי... כתוב באתר שאם אתה מזמין את הi4 אתה מקבל שלט..
תראה infrared reciever and transmitter... לא משנה...
בכל אופן... תגיד מבחינת תלת מימד.. הוא תומך כמו שצריך?
בהנחה ו הוא מנגן מדיסק קשיח ולא מרשת.. ו.. האם יש מגבלת איחסון..
תראה infrared reciever and transmitter... לא משנה...
בכל אופן... תגיד מבחינת תלת מימד.. הוא תומך כמו שצריך?
בהנחה ו הוא מנגן מדיסק קשיח ולא מרשת.. ו.. האם יש מגבלת איחסון..
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
זה לא שלט, זו עינית ir וגם טרנסמיטר (שכנראה לא תשתמש בו - להעברת האותות הלאה)
לא צריך שלט לקיובוקס - הוא תומך hdmi-cec שזה אומר שהשלט המקןרי של הטלויזיה שלך ישלוט על המכשיר.
ואם תרצה תוכל להזמין ב7 דולר באיביי שלט אינפרה אדום תואם mce שיעבוד ישירות עם המכשיר.
מבחינת ההמלצה שלי - לך על דגם הtv יש באתר קופון שמקנה לך כמעט 100 שקלים הנחה והמפרט כמעט זהה לפרו. אותו מעבד, רק ג׳יגה ראם במקום שניים, ובלי חיבור esata וואיפי ובלותות. לפי הניסיון של אחרים פה - הוואיפי הפנימי של הקוביה לא חזק ועדיף להזמין דונגל חיצוני של וואיפי.
אני חושב שדגם הטיוי, יחד עם דונגל איכותי של wifi של חברת tplink יעלה לך 500 שקלים אחרי הכנסת הקופון. לדעתי עסקה משתלמת
לא צריך שלט לקיובוקס - הוא תומך hdmi-cec שזה אומר שהשלט המקןרי של הטלויזיה שלך ישלוט על המכשיר.
ואם תרצה תוכל להזמין ב7 דולר באיביי שלט אינפרה אדום תואם mce שיעבוד ישירות עם המכשיר.
מבחינת ההמלצה שלי - לך על דגם הtv יש באתר קופון שמקנה לך כמעט 100 שקלים הנחה והמפרט כמעט זהה לפרו. אותו מעבד, רק ג׳יגה ראם במקום שניים, ובלי חיבור esata וואיפי ובלותות. לפי הניסיון של אחרים פה - הוואיפי הפנימי של הקוביה לא חזק ועדיף להזמין דונגל חיצוני של וואיפי.
אני חושב שדגם הטיוי, יחד עם דונגל איכותי של wifi של חברת tplink יעלה לך 500 שקלים אחרי הכנסת הקופון. לדעתי עסקה משתלמת
קודם כל תודה על הכזרה והיעוץ...tomer953 כתב:זה לא שלט, זו עינית ir וגם טרנסמיטר (שכנראה לא תשתמש בו - להעברת האותות הלאה)
אני חושב שדגם הטיוי, יחד עם דונגל איכותי של wifi של חברת tplink יעלה לך 500 שקלים אחרי הכנסת הקופון. לדעתי עסקה משתלמת...
לגבי השלט... למה שאני לא אשתמש בו?
לגבי הקופון... ניסיתי להכניס אך הוא כבר לא בתוקף..
לגבי התלת מימד ניסית? זה רץ טוב?
·
- tomer953
- חבר מכור קשה

תקרא שוב:
אין שלט.
טרנסמיטר זה לא מה שאתה חושב (זה לא שלט)
תלת מימד עובד מעולה (כמובן לא בלוריי מלא תלת מימד - שזו מגבלה של קודי) - והקופון עובד מצוין אתמול הזמנתי, תקף רק לדגם הטיוי. תבדוק שאתה מסתכל בשרשור הכי עדכני גם של הקופון (היו כמה)
אין שלט.
תלת מימד עובד מעולה (כמובן לא בלוריי מלא תלת מימד - שזו מגבלה של קודי) - והקופון עובד מצוין אתמול הזמנתי, תקף רק לדגם הטיוי. תבדוק שאתה מסתכל בשרשור הכי עדכני גם של הקופון (היו כמה)
אוקיי... רק תגיד לי... מזה טרנסמיטר? משדר לא? בכל אופן למה הם מתכוונים?tomer953 כתב:תקרא שוב:
אין שלט.
תלת מימד עובד מעולה (כמובן לא בלוריי מלא תלת מימד - שזו מגבלה של קודי) - והקופון עובד מצוין אתמול הזמנתי, תקף רק לדגם הטיוי. תבדוק שאתה מסתכל בשרשור הכי עדכני גם של הקופון (היו כמה)...
והכי חשוב... מה הכוונה "לא בלוריי מלא בתלת מימד"?
- tomer953
- חבר מכור קשה

לא עשיתי מבחן השוואה אמיתי - אבל אין ספק שג׳יגה מספיק - בוודאות ומניסיון.
- tomer953
- חבר מכור קשה

http://www.hometheater.co.il/vp2243598#2243598
לגבי התלת מימד.
אגב הטרנסמיטר, זה רכיב שיושב בתוך הקוביה והוא מיועד להעביר את האותות אינפרה אדום ולא רק לקבל, למשל אצלי במקרן קול של סוני יש גם רסיבר וגם טרנסמיטר והמטרה של זה, זה כאשר המקרן קול יושב על המזנון ומסתיר את החלק התחתון של הטלויזיה אז החלק הקדמי של המקרן מכיל רסיבר (מקבל את האות מהשלט) והחלק האחורי של המקרן מכיל טרנסמיטר (מעביר את האות שהתקבל ושולח אותו אחורה לעבר הטלויזיה ממש כמו שלט)
אותו דבר יש לקוביה טרנסמיטר , אבל לא שימושי... אגב אם אני לא טועה הוא יושב בחלק הקדמי ואז בכלל זה לא שימושי
לגבי התלת מימד.
אגב הטרנסמיטר, זה רכיב שיושב בתוך הקוביה והוא מיועד להעביר את האותות אינפרה אדום ולא רק לקבל, למשל אצלי במקרן קול של סוני יש גם רסיבר וגם טרנסמיטר והמטרה של זה, זה כאשר המקרן קול יושב על המזנון ומסתיר את החלק התחתון של הטלויזיה אז החלק הקדמי של המקרן מכיל רסיבר (מקבל את האות מהשלט) והחלק האחורי של המקרן מכיל טרנסמיטר (מעביר את האות שהתקבל ושולח אותו אחורה לעבר הטלויזיה ממש כמו שלט)
אותו דבר יש לקוביה טרנסמיטר , אבל לא שימושי... אגב אם אני לא טועה הוא יושב בחלק הקדמי ואז בכלל זה לא שימושי
- tomer953
- חבר מכור קשה

השלט של הטלויזיה שולט על המכשיר...
אני עם שלט אוניברסלי one for all ששולט לי על כל המכשירים... טיפה יקר - 120 עלה לי והחליף הכל.
אבל שלט באייבי תואם mce רק לקוביה תוכל למצוא ב30 שקלים
אני עם שלט אוניברסלי one for all ששולט לי על כל המכשירים... טיפה יקר - 120 עלה לי והחליף הכל.
אבל שלט באייבי תואם mce רק לקוביה תוכל למצוא ב30 שקלים