לבעלי מכונות הנירוסטה, אז איך אתם מבריקים את המכונה?
אני מנקה עם הנוזל הכחול לניקוי חלונות ומטלית נייר או מיקרופייבר. הניקוי חייב להעשות כשהמכונה קרה לגמרי.
לכתמים כמו שאתה מתאר שהם בדרך כלל משקעי אבנית, תשתמש במטלית עם חומץ, מוריד את הכתמים בקלי קלות.
לאחר מכן אני עובר על הכל עם מטלית מיקרובייבר נקיה ויבשה שמורידה את כל הסימנים שנשארו מהניקוי.
במידה ויש לך כתמים שלא יורדים ואפילו חלודה קלה על נירוסטה, יש חומר לניקוי נירוסטה של יעקובי שנקרא אסטוניש. מחדש כל נירוסטה ישנה למצב חדש.
הניקוי עם החומץ מתאים לכל הכתמים שנוצרים ממים ואני משתמש בזה לניקוי של ברזים, קומקום חשמלי והמקלחון זכוכית באמבטיה.
אתה יכול להכין בקבוק מרסס עם תערובת של מים וחומץ במידה ואתה מנקה שטחים גדולים.
לכתמים כמו שאתה מתאר שהם בדרך כלל משקעי אבנית, תשתמש במטלית עם חומץ, מוריד את הכתמים בקלי קלות.
לאחר מכן אני עובר על הכל עם מטלית מיקרובייבר נקיה ויבשה שמורידה את כל הסימנים שנשארו מהניקוי.
במידה ויש לך כתמים שלא יורדים ואפילו חלודה קלה על נירוסטה, יש חומר לניקוי נירוסטה של יעקובי שנקרא אסטוניש. מחדש כל נירוסטה ישנה למצב חדש.
הניקוי עם החומץ מתאים לכל הכתמים שנוצרים ממים ואני משתמש בזה לניקוי של ברזים, קומקום חשמלי והמקלחון זכוכית באמבטיה.
אתה יכול להכין בקבוק מרסס עם תערובת של מים וחומץ במידה ואתה מנקה שטחים גדולים.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אצלי הניקוי מתחלק ל2
1. יום יומי- מטלית מיקרופייבר, אבל הזו שמשמשת לרצפה (סמרטוט מיקופייבר) ועם הצד האחיד, כשהמכונה חמה עם טיפה של מים. מבריק אחרי כל שימוש, כדקה שתיים כשהמכונה חמה.
2. פעם בחודש +- עם חומר לניקוי שמשות עם מטלית מיקרופייבר כשהמכונה קרה.
1. יום יומי- מטלית מיקרופייבר, אבל הזו שמשמשת לרצפה (סמרטוט מיקופייבר) ועם הצד האחיד, כשהמכונה חמה עם טיפה של מים. מבריק אחרי כל שימוש, כדקה שתיים כשהמכונה חמה.
2. פעם בחודש +- עם חומר לניקוי שמשות עם מטלית מיקרופייבר כשהמכונה קרה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
חבל על הכסף שלכם
באמת חבל על הכסף שלכם...
נירוסטה זה עולם ומלואו ויש הרבה סוגים, חלקם אפילו מחלידים...כן, כן, נירוסטה.
לניקוי רגיל משומנים וטביעות אצבע - כל מנקה שמשות
אם צריך להוריד כתמים עקשים וחלודה עדינה - משחת אסטוניש, אבל קח בחשבון שאם המשטח מבריק,
פעולת השפשוף תשנה את המרקם ותצטרך אח"כ לעשות פוליש (בדיוק כמו ברכב)
בכל מקרה לשמירה לאורך זמן, שמן תינוקות של ג'ונסון. לא תאמינו כמה זה יעיל למשטח נירוסטה ושומר עליו לאורך זמן. היישום עם מטלית בד ובכמות שמייצרת ציפוי דק
בהצלחה.
נירוסטה זה עולם ומלואו ויש הרבה סוגים, חלקם אפילו מחלידים...כן, כן, נירוסטה.
לניקוי רגיל משומנים וטביעות אצבע - כל מנקה שמשות
אם צריך להוריד כתמים עקשים וחלודה עדינה - משחת אסטוניש, אבל קח בחשבון שאם המשטח מבריק,
פעולת השפשוף תשנה את המרקם ותצטרך אח"כ לעשות פוליש (בדיוק כמו ברכב)
בכל מקרה לשמירה לאורך זמן, שמן תינוקות של ג'ונסון. לא תאמינו כמה זה יעיל למשטח נירוסטה ושומר עליו לאורך זמן. היישום עם מטלית בד ובכמות שמייצרת ציפוי דק
בהצלחה.
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
״ספוג הפלא״ או בשמו המלא והנכון , --ספוג מלמין-- , עלול בהחלט להשאיר סריטות על נירוסטה מבריקה , צריך להיזהר איתו . . . !nadavmm כתב:אני מנקה עם ספוג הפלא ואז אחריו מטלית ג'ילדה....
הספרי של סנו לניקוי נירוסטה באופן דיי מפתיע (עובד אפילו טוב יותר ממותגים אירופאים שמיועדים לשוק מיקצועי בילבד ! ) עובד מצויין כמעט לכל המצבים בניקוי נירוסטה .
מצטרף להמלצה של אבי. שמן מינרלי - וגם שמן תינוקות עושים את ההבדל.
הסיבה היא כימיה - שמן יוצר שכבה hydrophobic שמונעת ממים או אפילו מהלחות לפגוע במתכת.
שמן תינוקות גם עוזר אבל אני עובד עם שמן מינרלי למכונות שקניתי באייבי.
הסיבה היא כימיה - שמן יוצר שכבה hydrophobic שמונעת ממים או אפילו מהלחות לפגוע במתכת.
שמן תינוקות גם עוזר אבל אני עובד עם שמן מינרלי למכונות שקניתי באייבי.
·Gingi כתב:מצטרף להמלצה של אבי. שמן מינרלי - וגם שמן תינוקות עושים את ההבדל.
שמן תינוקות גם עוזר אבל אני עובד עם שמן מינרלי למכונות שקניתי באייבי....
תוכל לשלוח קישור דוגמא, הרצתי חיפוש באיביי ולא נראה לי שמצאתי את מה שאתה מתאר.
קנה את זה
http://cgi.ebay.com?ViewItem&item=301069133000
רצוי מאוד לקנות שמן מינרלי שאושר לשימוש בסביבת מזון.
אני משתמש בזה גם לניקוי קרש חיתוך במטבח ולסכיני שף (carbon steel).
http://cgi.ebay.com?ViewItem&item=301069133000
רצוי מאוד לקנות שמן מינרלי שאושר לשימוש בסביבת מזון.
אני משתמש בזה גם לניקוי קרש חיתוך במטבח ולסכיני שף (carbon steel).