לקראת שידרוג עתידי שמדגדג כבר הרבה זמן, מצאתי K3 ב 200€…
מאחר ואני הולך לבדוק אותה לפני הקנייה (ואין לי נסיון עם המטחנה) מה מומלץ לבדוק חוץ מהפעלתה (חוץ מהסכינים שאני תמיד אוכל לשים חדשות אם צריך..)
[imgbig]http://www.bilder-upload.eu/upload/b9e5 ... 194445.jpg[/imgbig]
מתכוון לרכוש compak k3
-
dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
- omridabbah
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
מחיר מעולה....תראה שאין איזה קאצ' והרווחת...
אם המנוע עובד ואין שום דבר שבור אז רק הסכינים יכולות להוות בעיה...
בהצלחה
אם המנוע עובד ואין שום דבר שבור אז רק הסכינים יכולות להוות בעיה...
בהצלחה
- מיץ_פטל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1474
המוביל הפלסטי השקוף (השיפוע עליו הקפה יורד לסלסלה...) הוא קצת רגיש. הוא יושב על ציר והחיבור שלו לציר די עדין - שתי בליטות פלסטיוק קטנות שיוצרות זוג אוזניים המתלבשות על הציר. בדוק אם אם אחת מהאוזניים לא שבורות או שיש שם כשל. בארץ, אפשר לגשת לרוני ולקבל או לרכוש מוביל חדש כזה, בגרמניה זה בטח יהיה מורכב יותר...
מחיר טוב מאוד ל- K3. אבל מדובר בדגם הישן, כיום הטיימר נמצא בחלק נגיש של המטחנה ולא בתחתית (מקום הזוי) כמו בדגם הישן שבתמונה. בנוסף, יכול להיות שהתמונה היא הפוכה, למיטב זכרוני המתג החשמלי הוא בצד שמאל של המטחנה, כשעומדים מולה.
באופן אישי, אם יש לך אפשרות כלכלית להשיג מטחנה קונית עם קוטר סכינים גדול (כמו K10) במחיר סביר, הייתי ממתין לאחת כזאת במקום לקנות את ה K3.
מחיר טוב מאוד ל- K3. אבל מדובר בדגם הישן, כיום הטיימר נמצא בחלק נגיש של המטחנה ולא בתחתית (מקום הזוי) כמו בדגם הישן שבתמונה. בנוסף, יכול להיות שהתמונה היא הפוכה, למיטב זכרוני המתג החשמלי הוא בצד שמאל של המטחנה, כשעומדים מולה.
באופן אישי, אם יש לך אפשרות כלכלית להשיג מטחנה קונית עם קוטר סכינים גדול (כמו K10) במחיר סביר, הייתי ממתין לאחת כזאת במקום לקנות את ה K3.
-
dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
עמרי זה המחיר של המשומשות פה +-20€.
פטל לא ראיתי פה את הk10. אבל יש ברשותי wega שמקבילה ל-k6 משומשת שאני מקווה למכור ב 150€ על מנת לממן את הקומפק (לא ממש צריך מכונה גדולה עם מחלק מנות)
האופציה השנייה היא לחכות ל mahlkönig. Vario. אבל גם אותה וגם את ה k3. רואים לעיתים רחוקות למכירה יד 2.
פטל לא ראיתי פה את הk10. אבל יש ברשותי wega שמקבילה ל-k6 משומשת שאני מקווה למכור ב 150€ על מנת לממן את הקומפק (לא ממש צריך מכונה גדולה עם מחלק מנות)
האופציה השנייה היא לחכות ל mahlkönig. Vario. אבל גם אותה וגם את ה k3. רואים לעיתים רחוקות למכירה יד 2.