מתלבט לגבי אחסון ענן בתשלום
היי חברי הפורום
מאסתי באחסון החינמי של copy שעושה עבודה גרועה מאוד בסנכרון.
אני מתלבט בין google drive ב-10$ לחודש לבין onedrive של מיקרוסופט ב-7$ לחודש (שכולל גם מנוי לאופיס 365).
שני התמחורים הם לאחסון של 1 טרה.
על פניו ההצעה של מיקרוסופט טובה יותר אבל רציתי להתייעץ בכל זאת.
חוץ מהדברים ה"רגילים" חשובה לי אפשרות השיתוף והצפיה בתמונות.
תודה,
דודי
מאסתי באחסון החינמי של copy שעושה עבודה גרועה מאוד בסנכרון.
אני מתלבט בין google drive ב-10$ לחודש לבין onedrive של מיקרוסופט ב-7$ לחודש (שכולל גם מנוי לאופיס 365).
שני התמחורים הם לאחסון של 1 טרה.
על פניו ההצעה של מיקרוסופט טובה יותר אבל רציתי להתייעץ בכל זאת.
חוץ מהדברים ה"רגילים" חשובה לי אפשרות השיתוף והצפיה בתמונות.
תודה,
דודי
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
גוגל דרייב מצויין (אני יותר מאחסן בו, לא ממש משתף), אבל מה שמרגיז בו זה שאחרי שנגמר לי נפח האחסון של הטרה, לא ניתן לרכוש למשל טרה בודד נוסף.
התוכנית הבאה עם אחסון גדול יותר היא כבר 10 טרה, שמחירם 400 ש"ח לחודש בערך (לעומת תוספת של 40 ש"ח לטרה נוסף, במידה וזה היה אפשרי).
גם "ONE" של מיקרוסופט בסדר גמור, כשהערך המוסף בו כמו שציינת הוא שהינו מעט זול יותר (זניח) אבל יחד עם זאת כולל רשיון שנתי לאופיס, למספר מכשירים (PC, טאבלט, סמארטפון).
אגב, ישנה אפשרות להנחה נוספת, במידה ומשלמים בתשלום אחד עבור כל השנה במקום חודש בחודשו. שווה לבדוק!
רק קח בחשבון, שבמהירות ההעלאה המקסימלית הנוכחית הקיימת בארץ למשתמש הבייתי (3 מגה), מדובר בסיוט לא קטן, במיוחד כשמדובר בקבצים רבים וכבדים. כשתהיה מהירות העלאה סימטרית כמו בחו"ל:lol:, שירותי הענן פה בארץ כבר באמת יתפסו תאוצה.
התוכנית הבאה עם אחסון גדול יותר היא כבר 10 טרה, שמחירם 400 ש"ח לחודש בערך (לעומת תוספת של 40 ש"ח לטרה נוסף, במידה וזה היה אפשרי).
גם "ONE" של מיקרוסופט בסדר גמור, כשהערך המוסף בו כמו שציינת הוא שהינו מעט זול יותר (זניח) אבל יחד עם זאת כולל רשיון שנתי לאופיס, למספר מכשירים (PC, טאבלט, סמארטפון).
אגב, ישנה אפשרות להנחה נוספת, במידה ומשלמים בתשלום אחד עבור כל השנה במקום חודש בחודשו. שווה לבדוק!
רק קח בחשבון, שבמהירות ההעלאה המקסימלית הנוכחית הקיימת בארץ למשתמש הבייתי (3 מגה), מדובר בסיוט לא קטן, במיוחד כשמדובר בקבצים רבים וכבדים. כשתהיה מהירות העלאה סימטרית כמו בחו"ל:lol:, שירותי הענן פה בארץ כבר באמת יתפסו תאוצה.
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
כבר היה פה דיון על הנושא.
לי יש OneDrive + Office 365: חמישה משתמשים, כל אחד 1T וכל האופיס, 40 שקל בחודש.
בנוסף לזה, הם מתחילים לאט לאט לפתוח אחסון בלתי מוגבל למנויים, אז לשני משתמשים בחשבון שלי יש כבר 10T (הייתי צריך לבקש, הם נתנו בינתיים עד שיהיה ללא הגבלה).
לי יש OneDrive + Office 365: חמישה משתמשים, כל אחד 1T וכל האופיס, 40 שקל בחודש.
בנוסף לזה, הם מתחילים לאט לאט לפתוח אחסון בלתי מוגבל למנויים, אז לשני משתמשים בחשבון שלי יש כבר 10T (הייתי צריך לבקש, הם נתנו בינתיים עד שיהיה ללא הגבלה).
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
היי דודי, אני מבין שאתה מחפש שירות אחסון, השאלה היא מה הצרכים שלך?
מקום ללא הגבלה?
מחיר נמוך?
יכולת סנכרון אונליין עם סלולר [בדומה לדרופקס]?
מוצרים משלימים כמו אופיס?
יש כמות גדולה של שירותים מצוינים כאשר לכל שירות יש יתרונות וחסרונות, אם תגדיר בדיוק מה הצרכים שלך ומה אתה מצפה מהשירות נוכל להמליץ.
אחרי הכל, אני מאמין שיהיה מאוד מבאס לעלות במשך מספר חודשים את כל החומר שלך לשירות מסוים ואז תגלה שהוא פחות מתאים ותצטרך לעלות הכל שוב מחדש.
מקום ללא הגבלה?
מחיר נמוך?
יכולת סנכרון אונליין עם סלולר [בדומה לדרופקס]?
מוצרים משלימים כמו אופיס?
יש כמות גדולה של שירותים מצוינים כאשר לכל שירות יש יתרונות וחסרונות, אם תגדיר בדיוק מה הצרכים שלך ומה אתה מצפה מהשירות נוכל להמליץ.
אחרי הכל, אני מאמין שיהיה מאוד מבאס לעלות במשך מספר חודשים את כל החומר שלך לשירות מסוים ואז תגלה שהוא פחות מתאים ותצטרך לעלות הכל שוב מחדש.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
היי vivi
אני מחפש מוצר דמוי דרופבוקס וגוגל דרייב וכו'.
גישה נוחה מהסלולר ותצוגת תיקיות תמונות חשובים לי.
אני מעדיף שיהיה כמה שיותר זול. מוצרים משלימים לא חשובים לי. אבל במקרה של one drive זה יתרון נחמד.
תודה
אני מחפש מוצר דמוי דרופבוקס וגוגל דרייב וכו'.
גישה נוחה מהסלולר ותצוגת תיקיות תמונות חשובים לי.
אני מעדיף שיהיה כמה שיותר זול. מוצרים משלימים לא חשובים לי. אבל במקרה של one drive זה יתרון נחמד.
תודה
@דודיפלצת
·
$5 לחודש, אכסון ללא הגבלת נפח באמזון:
http://techcrunch.com/2015/03/26/amazon ... e-storage/
קשה להתחרות בהצעה הזאת...
Batnun
.
·
$5 לחודש, אכסון ללא הגבלת נפח באמזון:
http://techcrunch.com/2015/03/26/amazon ... e-storage/
קשה להתחרות בהצעה הזאת...
Batnun
.
טוב, בדקתי את השירות של אמאזון ויש לו כמה חסרונות.
השירות לא מייצר תיקיה במחשב שמסתנכרנת כל הזמן. צריך כל פעם לבחור תיקיה להעלות.
באתר עצמו לא מצאתי בינתיים אפשרות לשתף תיקיות עם מישהו או סתם לשלוח קישור פומבי לצפיה בתיקיית תמונות.
בשביל גיבוי המחיר טוב אבל לא ממש נותן את אותם פיצ'רים של המתחרים.
השירות לא מייצר תיקיה במחשב שמסתנכרנת כל הזמן. צריך כל פעם לבחור תיקיה להעלות.
באתר עצמו לא מצאתי בינתיים אפשרות לשתף תיקיות עם מישהו או סתם לשלוח קישור פומבי לצפיה בתיקיית תמונות.
בשביל גיבוי המחיר טוב אבל לא ממש נותן את אותם פיצ'רים של המתחרים.
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
·בגדול כן.דודיפלצת כתב:תודה. אני מבין שאתה מרוצה?...
יש כמה דברים שחסרים לי, אבל מצד שני התמורה למחיר מאוד גדולה.
הייתי שמח לשלב בין היכולות של Dropbox לאלה של OneDrive וכמובן למחיר של OneDrive. זה היה השירות המושלם!
אגב, נראה ש OneDrive בתקופת פיתוח אינטנסיבית: לאחרונה הם שינו לגמרי את הממשק של האפליקציה, הגדילו את הנפח, הוסיפו עוד כמה פיצ'רים ויש דיבורים על שילוב עם שירות XBox Music - מה שאומר שתהיה יכולת להעלות מוזיקה משלך בנוסף למה שיש כבר בשירות ולהזין לה מכל מקום (בדומה ל Google Music).