חיבור ההממיר לרסיבר על מנת לשמע בDTS
-
YoavBenita
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
לאחרונה רכשתי רסיבר מסוג harman kardon avr 142 מערכת רמקולים jbl cinema 510, וברשותי ממיר של הוט
עשיתי בדיקה לכל מיני סוגי שמע ברסיבר ולא הצלחתי הגיע למצב שאני שומע כל רמקול בנפרד(כלומר שמע DTS, כשלחצתי על DTS ברסיבר הוא הדליק לי בשלט נורת AVR).
מה עלי לעשות על מנת להפעיל את הפונקציה הזאת ברסיבר?
תודה
לאחרונה רכשתי רסיבר מסוג harman kardon avr 142 מערכת רמקולים jbl cinema 510, וברשותי ממיר של הוט
עשיתי בדיקה לכל מיני סוגי שמע ברסיבר ולא הצלחתי הגיע למצב שאני שומע כל רמקול בנפרד(כלומר שמע DTS, כשלחצתי על DTS ברסיבר הוא הדליק לי בשלט נורת AVR).
מה עלי לעשות על מנת להפעיל את הפונקציה הזאת ברסיבר?
תודה
בערוץ 13 של הוט משדרים קבוע בדולבי דיגיטל.
1. תוודא בהגדרות של הממיר שהסאונד מוגדר כדולבי דיגטל. הגדרות-->הגדרות קול--> פורמט שמע--> דולבי דיגטל.
2. תצפה בערוץ 13 ותוודא שהנורה של דולבי דיגטל נדלקת אוטמטי.
איזה ממיר יש לך?
1. תוודא בהגדרות של הממיר שהסאונד מוגדר כדולבי דיגטל. הגדרות-->הגדרות קול--> פורמט שמע--> דולבי דיגטל.
2. תצפה בערוץ 13 ותוודא שהנורה של דולבי דיגטל נדלקת אוטמטי.
איזה ממיר יש לך?
-
YoavBenita
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עשיתי את.הבדיקה הזו עם המחשב. חיברתי דרך כבל pl ל 2 בננות.
לגבי.הממיר הוא גם.מחובר בבננות.
אבדוק לגבי ערוץ 13 בהוט
לגבי.הממיר הוא גם.מחובר בבננות.
אבדוק לגבי ערוץ 13 בהוט
לא תוכל לקבל סאונד דיגטלי (דולבי/dts) באמצעות חיבור אנלוגי של בננות. במידה והרסיבר שלך תומך בהעברת סאונד פלוס תמונה באמצעות כבל hdmi תחבר אז תחבר את הממיר לרסיבר באמצעות כבל hdmi בלבד. במידה ולא תומך בהעברת סאונד באמצעות כבל hdmi, תחבר את הממיר לרסיבר באמצעות כבל hdmi ובנוסף כבל אופטי מהממיר לרסיבר ולאחר מכן תגדיר ברסיבר שאת הסאונד של הממיר יקבל באמצעות הכבל האופטי.