שוקל לקנות LCD
אני שוקל לקנות טלויזית LCD לחדר, שתשמש לצפייה בטלויזיה (HOT אם זה משנה משהו) וגם לחיבור למחשב וצפייה בסרטים (לא HD, אבל אני עדיין מעדיף שהיא תתמוך בHD בצורה מלאה למקרה שאני אקנה PS3 או שאני אתחיל לראות דברים בHD)
עכשיו הבעיה היא התקציב.
אני לא יודע בדיוק מה המחירים, אבל אין לי הרבה כסף.
אז בבקשה תמליצו לי על הטלויזיה הכי זולה שאני יכול להשיג שתהיה בסביבות ה30 אינץ' (גם משהו כמו 27 יהיה בסדר), שתתמוך בHD מלא, ושתהיה איכותית בכלליות. ואם הHD מייקר מאוד אז על אחת שהיא לא HD
תודה רבה
עכשיו הבעיה היא התקציב.
אני לא יודע בדיוק מה המחירים, אבל אין לי הרבה כסף.
אז בבקשה תמליצו לי על הטלויזיה הכי זולה שאני יכול להשיג שתהיה בסביבות ה30 אינץ' (גם משהו כמו 27 יהיה בסדר), שתתמוך בHD מלא, ושתהיה איכותית בכלליות. ואם הHD מייקר מאוד אז על אחת שהיא לא HD
תודה רבה
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
היי,אם התכוונת ל FULL HD, אז אין בגודל הזה,אבל זה לא משנה כי בגודל כזה-Blaze- כתב:אין לי תקציב כי אני לא יודע כמה דברים כאלה עולים, ביקשתי בקשה מאוד מסויימת, לתת לי את הLCD סביבות ה27 אינץ' (אבל לא פחות) הכי זולה שתיתן איכות טובה יחסית, ואם אפשר שתהיה HD מלאjosef_he כתב:תן מספר לתקציב......
אני חושב ש- READY HD יהיה מיותר.
בגודל כזה לדעתי גם מסך לא HD יספיק.
אבל זה לשיקולך כמובן,בהצלחה.
חבל, כי אם אני אקנה PS3 יום אחד אני אהנה ממנו הרבה פחות בלי תמיכה בHD.niko כתב:היי,אם התכוונת ל FULL HD, אז אין בגודל הזה,אבל זה לא משנה כי בגודל כזה-Blaze- כתב:אין לי תקציב כי אני לא יודע כמה דברים כאלה עולים, ביקשתי בקשה מאוד מסויימת, לתת לי את הLCD סביבות ה27 אינץ' (אבל לא פחות) הכי זולה שתיתן איכות טובה יחסית, ואם אפשר שתהיה HD מלאjosef_he כתב:תן מספר לתקציב......
אני חושב ש- READY HD יהיה מיותר.
בגודל כזה לדעתי גם מסך לא HD יספיק.
אבל זה לשיקולך כמובן,בהצלחה....
אז תביא לי בבקשה משו בסביבות ה27-32 אינץ' בלי HD ועם HD חלקי...
עריכה: חיפשתי קצת ומצאתי את הLG 26LC2R שהיא במחיר שמתאים לי ונראית חביבה. איך היא?
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411591[url][/url]