ראשית
אני רוצה להודות לחנות "אניגמה " לישראל לופו ולצוות החנות
שאפשרו לי לקנות את המסך הנפלא הזה. SAMSUNG UA55H6400 לא לפני שבדקתי אותו בחנות בתנאים שלי-
זאת חנות מתמחה !!
ועל השירות האישי ומיוחד של ישראל לופו .וכמובן צוות החנות ,וזו לא הקניה הראשונה שלי בחנות.
כיודע לכם רכשתי מסך פנסוניק TH-55AS670L לפני 3 חודשים והכל מסופר בשרשור נפרד . היות ובכל פעם שישבתי מול המסך
התעצבנתי בלי סוף
והרגשה שלי היא שזה לא זה .מה שחשוב לי זה איכות התמונה ,בסופו של דבר .גם לצפיה בחושך וגם בתנאי אור .
-והחלטה היא לקנות מסך. אחר במקומו .
אח"כ להפרד ממסך TH-55AS670L ומהממותג PANASONIC לצמיתות , אצלי בבית
UA55H6400 SAMSUNG מסך שמנצח בנוק אאוט גורף את PANASONIC TH-55AS670L בהכל !
התמונה בH6400
עשירה חדה במיוחד ,עם צבעים בכל אחד הההגדרות הקבועות הניתנים לכיול {כיול נעשה עם OPPO 105D }ולא צריך הרבה לכייל כדי לקבל .....
תמונה מדהימה .
מושכת אותך פנימה בשחורים/צבעים מדהימים באור/חושך בחדר -אני צופה המון בחושך מוחלט +צבע מדהים בכל הספקטרום הכל חי נושם זה פשוט תענוג ,לצפיה .
ללא זליגות אור בכלל מדהים .ללא עננות, תכונות שמסך במחיר הזה מסך מדהים .
תמונות בהמשך
SMART
שום דבר לא משתווה בפנסוניק{הנראת משעממת ודלה גם בתצוגה וגם בתכנים-והכי חשוב מכל התמונה מאכזבת }
מול הסמרט ואפליקציות עשירות ואפשריות אין סופיות שיש UA55H6400 ודי במקו+יוטיוב כדי למלא לך יום שלם של
צפיה מהנה
-אך בגלל סמרט לא קונים טלויזיה .
רק בגלל איכות תמונה ' כאמור .וזה מסך סמסונג H6400
תכונות נוספות
קליטת אלחוטית ב5GHZ מהירה מאד ואיכות השידור מסרט מלא הוא באיכות HD מרשימה.
עידן + מהיר עם אין סוף אפשריות כזה היה זמין לעתיד מקווים שיפתחו את המדיום לצופים ולא להסתפק ב19 ערוצים כולל רדיו .
שלט אחד המכיל הכל ואין צורך לעבור בין שלט לשלט כמו בפנסוניק כי מה שיש כאן אין בשני וההפך-
בשלט של הסממסונג H6400 הכל מסודר הגיוני קומפקטי -עם תכונות שעדין לא גילתי את הכל .
לסיכום
UA55H6400 מעיפה מעל פני המים את הפנסוניק TH-55AS670L
בברכה
SONYES
תמונות בהמשך