אמזון FireTV יעודכן בקרוב. בתפריט - הרחבת זכרון מ-usb.

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
ophir1412 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #1 

מקור -
http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zht ... ID=2028097

אם זה יאפשר להתקין Kodi על דיסק חיצוני, זה הופך את הפריצה להרבה פחות משמעותית.
האמת שחיכיתי למשהו כזה :D

gvooli
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 570
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #2 

תודה רבה.
חדשות מעניינות מאוד. קניתי את הדגם עם הקושחה האחרונה שבלתי ניתן לעשות לה רוט אולם התקנתי קודי ללא קושי והמכשיר עובד בצורה נפלאה.
מכשיר שבאמת שווה קנייה למישהו שרוצה להתנסות במכשיר מצויין שנמצא פחות באור הזרקורים.

ophir1412 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #3 

עדכון לנושא -

אחרי שבוע שלא הייתי בבית, בדקתי היום את המכשיר וראיתי שהוא אכן עדכן לגרסה החדשה.
חיברתי DOK usb 3.0 בנפח של 128gb מפורמט ל-ntfs והמכשיר מזהה אותו כמו גדול.

מכאן יש אפשרות להכנס לתפריט האפליקציות המותקנות ולהעביר את כל מי שרוצים (אפליקציות מותקנות, לא כאלו שהן build in במכשיר) לדיסק און קי.

בבדיקה שלי (וגם ממה שראיתי באינטרנט) קודי עובד מעולה. מהיר, עם נפח מספיק עכשיו לבפר כל דבר.
עכשיו יש קודי עובד, יש הרחבת מקום, ואפשר לעשות sideload כמעט לכל מה שצריך ככה שאין סיבה יותר להזדקק לפריצה של המכשיר לדעתי.

אני אבדוק את שאר השינויים בגרסה בסופש הקרוב.

אגב הרחבת מקום, מישהו יודע להגיד אם באנדרויד רגיל (גרסה KK ומעלה) יש אפשרות להפעיל אפליקציות מזכרון נפרד?

gvooli
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 570
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #4 

ophir1412 כתב:עדכון לנושא -

אחרי שבוע שלא הייתי בבית, בדקתי היום את המכשיר וראיתי שהוא אכן עדכן לגרסה החדשה.
חיברתי DOK usb 3.0 בנפח של 128gb מפורמט ל-ntfs והמכשיר מזהה אותו כמו גדול.

מכאן יש אפשרות להכנס לתפריט האפליקציות המותקנות ולהעביר את כל מי שרוצים (אפליקציות מותקנות, לא כאלו שהן build in במכשיר) לדיסק און קי.

בבדיקה שלי (וגם ממה שראיתי באינטרנט) קודי עובד מעולה. מהיר, עם נפח מספיק עכשיו לבפר כל דבר.
עכשיו יש קודי עובד, יש הרחבת מקום, ואפשר לעשות sideload כמעט לכל מה שצריך ככה שאין סיבה יותר להזדקק לפריצה של המכשיר לדעתי.

אני אבדוק את שאר השינויים בגרסה בסופש הקרוב.

אגב הרחבת מקום, מישהו יודע להגיד אם באנדרויד רגיל (גרסה KK ומעלה) יש אפשרות להפעיל אפליקציות מזכרון נפרד?
...
תודה על השיתוף.
ממתין לדיווח על יתר השינויים.
·

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”