שלום,
אני עומד לפני רכישה של H6400 לחדר שינה (תולה מול המיטה, מרחק של 2 מטר בערך).
אני לא זקוק לתלת מימד כלל וכלל, ועל כן אמרו לי לשקול את H6300.
אני כן אשמח שיהיה לי WIFI ו-SMART TV, מכיוון שאינני אוהב כבלים ומתלה למחשב הנייד בחדר השינה. מעדיף לעבוד עם כמה שפחות כבלים ומתלים.
השאלה היא כזאת - מה עוד אני "מפסיד"? האם מדובר בדגם ישן יותר או פשוט אותו מסך באותה איכות רק ללא 3D?
תודה =]
H6300 VS H6400
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ממליץ לך לגשת ולראות את המסכים בעיניים ותחליט מי מתאים לך יותר .ReL_1 כתב:שלום,
אני עומד לפני רכישה של H6400 לחדר שינה (תולה מול המיטה, מרחק של 2 מטר בערך).
אני לא זקוק לתלת מימד כלל וכלל, ועל כן אמרו לי לשקול את H6300.
אני כן אשמח שיהיה לי WIFI ו-SMART TV, מכיוון שאינני אוהב כבלים ומתלה למחשב הנייד בחדר השינה. מעדיף לעבוד עם כמה שפחות כבלים ומתלים.
השאלה היא כזאת - מה עוד אני "מפסיד"? האם מדובר בדגם ישן יותר או פשוט אותו מסך באותה איכות רק ללא 3D?
תודה =]...
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
H הם דגמי 2014, כך שזה לא ישן יותר. הבדלים אפשר לראות באתר סמסונג.
לגבי "בלי כבלים", בכל מקרה תצטרך HDMI אם תרצה לעשות בו שימושי מחשב רציניים או ניגון ע"י תוכנה במחשב. אני לא חושב ש"שיקוף מסך"/Miracast הוא תחליף הולם לחיבור פיזי, מבחינת איכות, מהירות תגובה, ואמינות. למרות שהנסיון שלי הוא לא עם מסך סמסונג, אז אולי דברים קצת שונים איתם.
לגבי "בלי כבלים", בכל מקרה תצטרך HDMI אם תרצה לעשות בו שימושי מחשב רציניים או ניגון ע"י תוכנה במחשב. אני לא חושב ש"שיקוף מסך"/Miracast הוא תחליף הולם לחיבור פיזי, מבחינת איכות, מהירות תגובה, ואמינות. למרות שהנסיון שלי הוא לא עם מסך סמסונג, אז אולי דברים קצת שונים איתם.