המלצה למיני PC עבור חברים
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
הדרישה העיקרית היא צפיה בסרטים מהרשת אבל הם עדיין אוהבים ומעדיפים לעבוד בדרך הקשה - להיכנס לאתרי צפיה ישירה (עדיין לא הצלחתי להוריד אותם מזה ולעבור למשהו כמו KODI).
לכן - צריך יכולות גלישה טובות. אני יודע שיש את ה-PIPO וגם NUC שהוא לכאורה הפיתרון היקר יותר. האם אין ברירה אלא ללכת על NUC או על HTPC אחר חזק יותר? ואם NUC - יש דגשים מיוחדים לגבי החומרה? המלצה מאיפה לקנות? (חו"ל לעומת בארץ..).
האם ה-NUC בכלל יספק עבור המטרה הזו?
לכן - צריך יכולות גלישה טובות. אני יודע שיש את ה-PIPO וגם NUC שהוא לכאורה הפיתרון היקר יותר. האם אין ברירה אלא ללכת על NUC או על HTPC אחר חזק יותר? ואם NUC - יש דגשים מיוחדים לגבי החומרה? המלצה מאיפה לקנות? (חו"ל לעומת בארץ..).
האם ה-NUC בכלל יספק עבור המטרה הזו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אין סיבה שה-PIPO וה-NUC לא יעמדו במשימה של Windows עם דפדפן + פלאש.
אגב, כל התוספים שיש לקודי זה גם "צפייה ישירה".
אגב, כל התוספים שיש לקודי זה גם "צפייה ישירה".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
תשמע לי פיפו הוא בעיה ... כמו שכבר דובר על זה בהתחלה ... הקודק קול שהנתמכים בפיפו מוגבלים עד לרמת DD ו DTS , אם אנשים כמוני שמעוניינים בתמיכה ב true HD או DTS HD אז יש בעיה לעבוד עם זה ...
ואז הפיתרון הוא I3 או הסלרון ... ואז העלויות בין שניהם לא כך כל גדולות ככה שהרבה יקנו את ה I3...
אני נכון לרגע זה חושב האם להשקיע על ה NUC סלרון או I3 ..
לגבי EGLOBAL - בגדול הם נותנים מענה ואכן זולים יותר אבל יש לזה סיבה והסיבה היא שהם עושים שימוש במעבדים מהדור הקודם .. (לא שאני מבין מה השוני אבל בכל זאת צריך לציין זאת)
ואז הפיתרון הוא I3 או הסלרון ... ואז העלויות בין שניהם לא כך כל גדולות ככה שהרבה יקנו את ה I3...
לגבי EGLOBAL - בגדול הם נותנים מענה ואכן זולים יותר אבל יש לזה סיבה והסיבה היא שהם עושים שימוש במעבדים מהדור הקודם .. (לא שאני מבין מה השוני אבל בכל זאת צריך לציין זאת)
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

יודע יודע
·pixies כתב:אין סיבה שה-PIPO וה-NUC לא יעמדו במשימה של Windows עם דפדפן + פלאש.
אגב, כל התוספים שיש לקודי זה גם "צפייה ישירה"....
התכוונתי שצפיה ישירה אצל הרבה אנשים (לא חובבי HTPCים) זה להיכנס לדפדפן ולצפות בסרט. גם אשתי שמכירה כבר XBMC כמו שצריך ויודעת להתשמש עדיין מדי פעם צופה בסרטים בצפיה ישירה דרך הדפדפן (יוטיוב או מקורות אחרים).
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

מבחינת שליטה
·ido111 כתב:אם זה צפיה ישירה אז הפיפו (470 שקל) בהחלט מועמד מעולה, אם רוצים משהו טיפה יותר חזק אפשר לקחת מיני פיסי מבוסס 1037U מ-Eglobal (עולה 750), לא חושב שיש טעם לעלות מעבר לזה (i3)....
אני רואה של-PIPO X7 וגם ל-1037U אין שום תמיכה במקלט IR. כלומר, אי אפשר לקנות להם שלט אוניברסלי כלשהו כדי לשלוט עליהם. על ה-NUC הבנתי שאפשר, לא?
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- קיבל תודות: 95 פעמים
אני מקווה לבדוק היום את התמיכה ב- DTS HD בפיפו, לגבי סלרון או I3 זה שיקול מה אתה מנגן, אם אתה לא מנגן קבצי ISO בלו ריי אז מספיק לך הסלרון, הדור הקדום אכן מציע שיפור אבל לדעתי המחשבים של Eglobal נותנים תמורה גבוהה למחיר בחומרה שהיא כמעט האחרונה (מאמין שבעתיד הם ימכרו גם את הדור החמישי של אינטל).asafalfa כתב:תשמע לי פיפו הוא בעיה ... כמו שכבר דובר על זה בהתחלה ... הקודק קול שהנתמכים בפיפו מוגבלים עד לרמת DD ו DTS , אם אנשים כמוני שמעוניינים בתמיכה ב true HD או DTS HD אז יש בעיה לעבוד עם זה ...
לגבי EGLOBAL - בגדול הם נותנים מענה ואכן זולים יותר אבל יש לזה סיבה והסיבה היא שהם עושים שימוש במעבדים מהדור הקודם .. (לא שאני מבין מה השוני אבל בכל זאת צריך לציין זאת)...
·
נערך לאחרונה על ידי ido111 ב 25/03/2015 16:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

Re: מבחינת שליטה
במחשבים של Eglobal ניתן להוסיף עינית IR למחשב (עולה לדעתי 16 דולר, מתבצע כחלק מתהליך הקניה מול הספק), בפיפו תצטרך לקחת שלט MCE IR, משהו כזה:voguemaster כתב:·......
אני רואה של-PIPO X7 וגם ל-1037U אין שום תמיכה במקלט IR. כלומר, אי אפשר לקנות להם שלט אוניברסלי כלשהו כדי לשלוט עליהם. על ה-NUC הבנתי שאפשר, לא?...
http://www.ebay.com/itm/USB-PC-Laptop-R ... 4d2d3315b0
(תסתכל בפורום יש שם שרשור גדול על שלטים נוספים).
·
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

- ido111
- חבר פעיל במיוחד

Eglobal מוכרים את הסלרון N2810 או את ה-N2820 (דואל קור 2/2.13GHz) ואת ה-N3510 או N3520 (קוואד קור 2/2.166 GHz), זה אמנם לא "נוק" אבל אתה מקבל תמורה נהדרת למחיר (מעבדים מהירים יותר ממה שיש בנוק, מארז Fanless ומחיר יותר טוב):
2810:
http://www.aliexpress.com/store/product ... 88173.html
3510:
http://www.aliexpress.com/store/product ... 44504.html
2810:
http://www.aliexpress.com/store/product ... 88173.html
3510:
http://www.aliexpress.com/store/product ... 44504.html
נערך לאחרונה על ידי ido111 ב 26/03/2015 13:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
פלונטר מוכרים NUC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
voguemaster
-
- חבר ותיק