מחיר סמסונג UA55H6400

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
oren219 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מחפש מסך לסלון שיתמוך היטב ב-sd (יס)
טווח מחירים עד 7000.
קראתי המלצות טובות על הדגם הזה כאן בפורום.

מוכרים את הדגם הזה בא.ל.מ ב - 6290 ש"ח.
אחריות סם-ליין 3 שנים ושני שלטים.
לרוץ לקנות?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

oren219 כתב:מחפש מסך לסלון שיתמוך היטב ב-sd (יס)
טווח מחירים עד 7000.
קראתי המלצות טובות על הדגם הזה כאן בפורום.

מוכרים את הדגם הזה בא.ל.מ ב - 6290 ש"ח.
אחריות סם-ליין 3 שנים ושני שלטים.
לרוץ לקנות?
...
שלום לך .

לדעתי ולדעת רבים סמסונג h6400 הוא המסך הטוב ביותר שיש כיום בשוק מבחינת עלות תועלת ומעבר לזה (Y)

בהצלחה (f)
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #3 

@oren219
·
אכן מסך טוב ומומלץ גם לדעתי, אך ב 6300 ש"ח לא הייתי רץ לשום מקום. אפשר להשיג אותו עם שנה אחריות ב 5000 שקל. וגם אם אתה בכל זאת מתעקש על יבוא של סמליין, אז ניתן להשיג אותה בכ- 200 ש"ח (אולי אפילו יותר) פחות. שווה להוסיף בכלל על היבוא של סמליין? אולי. תחליט אתה. לדעתי לא.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

שליחה #4 

jacko-il כתב:@oren219
·
אכן מסך טוב ומומלץ גם לדעתי, אך ב 6300 ש"ח לא הייתי רץ לשום מקום. אפשר להשיג אותו עם שנה אחריות ב 5000 שקל. וגם אם אתה בכל זאת מתעקש על יבוא של סמליין, אז ניתן להשיג אותה בכ- 200 ש"ח (אולי אפילו יותר) פחות. שווה להוסיף בכלל על היבוא של סמליין? אולי. תחליט אתה. לדעתי לא.
...
·

אם כי, אנחנו יודעים שבייבוא מקביל יש חסרונות מסויימים:

1. אין עברית.
2. בד"כ אין שני שלטים.
3. פחות משקפיים (שזה פחות קריטי אבל מעצבן בכל זאת).

לשואל המקורי - בדוק כמה הם מוכנים לרדת. שנית, חפש בייבוא מקביל הצעות זולות יותר ותראה אם יש במסכים שלהן עברית (אם זה חשוב לך בכלל). בדוק את ה-UE55H6400 של י. שלום (שם יש עברית והכל). אמורה לעלות פחות מזו של סמליין.

בעיקרון המסך מומלץ. אם אין צורך בעברית (כי נניח אתה לא משתמש בסטרימר מובנה או שאתה לא גולש באתרים בעברית או לא משתמש בעידן+) אז רק האחריות משנה משהו.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

חבר קנה את המסך מי.שלום לפני כמה שבועות. דגם UA ולא ה UE. הגיע עם עברית מלאה בדיוק כמו ביבוא רשמי, עם שני זוגות משקפיים ועם שלט air mouse של הסמארט. שני שלטים זה נחמד אבל לדעתי זה בטח לא deal breaker ומשקפיים, אם צריך, תמיד אפשר להזמין מאיביי זוגות נוספים. אז צודק, התוספות האלה, כמו אחריות מלאה לשלוש שנים במקום שנה אחת, שוות כסף. אבל אני לא בטוח שזה שווה כ 1200 שח תוספת על המחיר..

oren219 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

1. מה היתרון ב-2 שלטים?
2. משיטוט בזאפ מתברר שיש הרבה חנויות שמוכרות את הדגם הזה אבל כל חנות מוכרת עם שנה אחריות של כל מיני מעבדות וזה לא מה שאני מחפש.
יש למישהו המלצה על חנות עם אחריות "רצינית"?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

תגדיר אחריות רצינית.
לדעתי לפחות, גם השירות לקוחות של אלקטרוניקס-פרו (אלו שנותנים שירות עבור סמליין היבואן הרשמי) לא מי יודע מה, בלשון המעטה.
קח אתגר - חפש בפורום דיונים על שירות לקוחות לקוי של סמליין ו/או אלקטרוניקס פרו וחפש דיונים על שירות לקוחות לקוי של י.שלום ותחזור לכן עם תובנות.
*אין לי אגב שום אינטרס עם אף אחד מהם. סתם רושם לך את הדעה שגבשתי לגבי סמליין וקבלני השירות שלהם במהלך השנים.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #8 

בטווח מחירים הזה יש לך את ה 659 של lg ואת ה 6609 של פיליפס שלדעתי נותנות תמונה טובה יותר.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5010
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #9 

אני חושב שלא כדאי לוותר על אחריות 3 שנים בכל מקרה - גם מיבואן מקביל.

יש כאן מספר מקרים בפורום (וכנראה גם בשאר העולם) שמסך הלך אחרי שנה וחצי - ואז מי שרכש עם אחריות 3 שנים לפחות יקבל טיפול כלשהו (תיקון,החלפה..)

מי שרכש ב-1000 ש"ח פחות ועם שנה אחריות - יצטרך או לתקן (ובמקרים רבים לא ניתן ויש להחליף מסך) או לרכוש חדשה .. שוב בכמה אלפי ש"ח .
גם אחרי 3 שנים אחריות לא מובטח שה-TV תישאר תקינה אבל כל אחד והמזל שלו.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק

מסכים איתך לגמרי

שליחה #10 

jacko-il כתב:חבר קנה את המסך מי.שלום לפני כמה שבועות. דגם UA ולא ה UE. הגיע עם עברית מלאה בדיוק כמו ביבוא רשמי, עם שני זוגות משקפיים ועם שלט air mouse של הסמארט. שני שלטים זה נחמד אבל לדעתי זה בטח לא deal breaker ומשקפיים, אם צריך, תמיד אפשר להזמין מאיביי זוגות נוספים. אז צודק, התוספות האלה, כמו אחריות מלאה לשלוש שנים במקום שנה אחת, שוות כסף. אבל אני לא בטוח שזה שווה כ 1200 שח תוספת על המחיר..
...
·

התוספות שוות כסף אבל לא את ההפרש בין ייבוא רשמי של סמליין למקבילים. לכן שלחתי אותו לחפש גם אצל המקבילות. לדעתי הוא יכול להשיג אותו אצל י. שלום בכמה מאות שקלים פחות מסמליין ולצאת מאושר עם אותן יכולות.

עדיין 6200 ש"ח למסך כזה בגודל 55 אינץ' זה אחלה VALUE FOR MONEY - אבל אפשר לקנות אותו בזול יותר.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק

אני לא חושב שאפשר לקבוע את זה חד משמעית

שליחה #11 

claudia5 כתב:בטווח מחירים הזה יש לך את ה 659 של lg ואת ה 6609 של פיליפס שלדעתי נותנות תמונה טובה יותר.
...
·

ראיתי את הפיליפס הזו במחסני חשמל ממש השבוע (קניתי מכונת כביסה... פחח). הפיליפס נותנת תמונה טובה אבל לא הייתי קופץ ואומר שהיא חד משמעית נותנת תמונה יותר טובה מה-H6400 של סמסונג. בכלל לא בטוח.
(למעשה, הייתי שמח אם זה היה המצב).

הן מתומחרות באופן דומה, יש להן יכולות דומות (לפיליפס הזו אמורה להיות תמיכה מלאה בעברית עכשיו) אבל אני לא יכול להגיד שהן שקולות ולו רק בגלל שאני יודע איך אלקטרה מתנהגים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

Re: מסכים איתך לגמרי

שליחה #12 

@voguemaster
·
שנינו רשמנו לו בערך את אותו הדבר - לא לשלול יבואנים מקבילים, להשוות איפה מקבלים מה ולהשוות את המחירים ולהחליט. לא ברור לי למה צטטת אותי ורשמת שוב את אותו הדבר..? :)
אותי פשוט קצת מעצבן (שאף אחד לא ייקח אישית, אני מדבר באופן כללי, לא רק על הפורום כאן) שהרבה חברים נעולים על איזו מנטרה של "רק יבואן רשמי" עם כל מיני סלוגנים שפמפמו להם למח שהשירות הוא "עולם אחר", שרק יבואנים רשמיים מייבאים מוצרים מקוריים (רציני כאילו?) מהיצרן ושהתיקון במעבדות שלהם מתבצע רק עם חלפים מקוריים ובזמן סביר. העובדות בשטח, כך למדתי במשך השנים - מצביעות על מציאות אחרת.

oren219 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

ביריד חבר המחיר 6180 כולל 2 זוגות משקפי תלת מימד(היריד נסגר ביום ראשון בערב)
אפשר לרכוש גם מי שלא ב"חבר" והיבואן זה סם ליין(3 שנות אחריות מלאות).

הזול ביותר שמצאתי ליבוא מקביל זה 5500 וזה כולל 2 שלטים ו 2זוגות משקפיים.
לגבי אחריות זה 3 שנים אחריות לפי תקנון חברת י.שלום.
התקנון אומר כנראה שיש שנה מלאה+2 עם תשלום על ביקור טכנאי, אני עדיין צריך לבדוק את זה לעומק.

כמובן שזו אותה טלויזיה אבל ההפרש 700 ש"ח(לא מעט).
מה דעתכם?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #14 

לך לדעתי על העסקה ב 5,500 ₪.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #15 

oren219 כתב:ביריד חבר המחיר 6180 כולל 2 זוגות משקפי תלת מימד(היריד נסגר ביום ראשון בערב)

התקנון אומר כנראה שיש שנה מלאה+2 עם תשלום על ביקור טכנאי, אני עדיין צריך לבדוק את זה לעומק.

מה דעתכם?
...
·

אין לך מה להתרגש יותר מידי מהמחיר המיוחד של יריד חבר, חבר שלי קיבל לא מזמן הצעה זהה בסתם יום שגרתי בטרקלין חשמל (גם סמליין עם שלוש שנות אחריות כמובן).
ושלא יבלבלו אותך לגבי האחריות של י.שלום - האחריות שהם נותנים היא אחריות מלאה לשנה אחת + שנתיים אחריות מוגבלת בהן אין אחריות על הפאנל של המסך וכל קריאה לביקור טכנאי היא בתשלום.
אפרופו שנה אחריות - קח רק בחשבון שיש עוד יבואנים שנותנים שנה אחריות בלבד, אבל מוכרים את המסך ב- 4900 ולא ב- 5500. ואז ההיפרש מול סמליין הוא של כ- 1300 ש"ח. את השיקולים של מי עדיף ולמה תעשה אתה ותחליט כי אתה בסוף צריך להוציא את הכסף ואתה הוא זה שצריך לקבל שירות במידה ויהיו בעיות בעתיד.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה עם זה (Y)

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק

אתה יכול לחפש את הסקירה שלי על המסך של י. שלום

שליחה #16 

oren219 כתב:ביריד חבר המחיר 6180 כולל 2 זוגות משקפי תלת מימד(היריד נסגר ביום ראשון בערב)

מה דעתכם?
...
·

הדגם הוא UE55H6400, חפש פה בפורום. עשיתי סקירה קצרה עליו..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”