המלצות לפני קניה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
arkadi99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים , אני ממש חדש פה ובכלל בנושא הסטרימרים , אני מת לנתק את יס , ואני בדילמות לגבי הקניה שלי .
אין לי דרישות יותר מידי ,
  • משתמש ממוצע שלרוב רואה ערוצי עידן פלוס , ונהנה מידי פעם להוריד סרטים ולראות בטלויזיה שמחוברת בכבל hdmi ללפטופ.
  • סרטים ברוסית או לפחות דיבוב לרוסית .
  • וסרטים עם תרגום עיברי .
  • מתכוון לחבר את הסטרימר בכבל רשת ולא לעבוד אלחוטי .

אחרי המון חיפושים וקריאת שירשורים הגעתי לשתיים שאני מאוד מתלבט לגביהם .
התקציב שלי הוא עד 200 דולר , כיוון שהמחשבה שלי היא שאני חוסך את כל הכסף שאני משלם עכשיו ליס .
יש לי טלויזיה 32" עם 2 כניסות hdmi לא מהיקרות במיוחד , אבל מציגה hd . אבל תמיד יש אופציה להתחדש מחדשה .
אני מעוניין לקנות רמקולים blutooth כדי לחבר אותם לסטרימט כדי להנות מאיכות שמע .
אני מחפש סטרימר שלא ידרוש ממני המון עבודה ושיהיה אמין .
עכשיו להתלבטות שלי . ושזה לא בטון אם למישהו יש המלצות אחרות אני השמח .
סטרימר של minix החדש שלהם או tronsmart גם ההכי חדש שלהם .
בסרטונים שונים ראיתי שב antutu הסטרימרים של tronsmart מנצחים בקלות כמעט בכל הפרמטרים .
מצד שני הסטרימרים של minix , לפי הפורמים נאמר שהוא יותר מתעדכן ויש יותר עזרה כשיש תקלות . לא שבא לי כל כך על התקלות האלו .
ואחרי שקראתי עוד שירשור לגבי יתרונות וחסרונות של המערכות אנדרואיד ולינוקס , זה בכלל זרק אותי ,ואני עוד יותר כבר לא יודע מה עדיף .

בקיצור חברי הנכבדים והמנוסים . הבמה כולה שלכם !!!

בקיצור כ

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

טוב בוא נעשה סדר - תכנים לא קשורים למכשיר. כלומר, הורדת סרטים מדובבים וכו' אינה תלויית מכשיר.
הורדת כתוביות היא הגדרה בתוך XBMC/KODI וגם זה לא תלוי מכשיר. אני הייתי קונה קיובוקס I2EX או I4 PRO. הוא מריץ OPENELEC. גם RASPBERRY PI 2 אמור להיות בסדר גמור ויש לו תמיכה עצומה בקהילה (המחיר שלו סופר אטרקטיבי).
באופן כללי, אם הצורך הוא XBMC/KODI אין טעם לעבור דרך מערכת הפעלה כמו אנדרואיד. כשאתה עובד עם OPENELEC אתה ישר "נוחת" ב- KODI, מה עוד שהיא נחשבת מערכת OPTIMIZED ל-KODI.
עכשיו למערכת שמע. אני באופן אישי לא אוהב קומבינות. אני לא יודע כמה רמקולים אלחוטיים עובדים טוב. עוד לא מצאתי תחליף הולם להעברת כבלים. אם אתה זקוק להמלצה על רסיבר זול הימאהה 377 קיבל ביקורות מעולות ואליו אתה יכול לשדך מערכת עד 5.1. יש לך איך להעביר כבלים?

arkadi99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

המון המון תודה על העזרה שלך, עשית לי טיפה סדר בראש בנושא הזה, אני יקח את ההמלצות שלך בחום, לגבי הבלוטוט, למה זה מסובך, כל רמקול היום מתחבר לסמארטפון או לטלויזיות בבלוטוט, והאיכות פצצתית. שורה תחתונה המון תודה, אם יש עוד המלצות, תרגישו חופשי

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

אני חייב להודות שלא התנסיתי עם רמקולים כאלו. למיטב ידיעתי, הם לא נחשבים כפתרון אופטימלי למערכת ק"ב אבל אולי המצב השתנה. אם אתה סגור על זה אז לך על זה, אם לא כדאי לך לשאול בפורום ק"ב, בטח יהיה להם מה לומר.
אתה צריך לוודא שרמקולים BLUETOOTH יעבדו עם המכשיר. מייל ליצרן שלא תיתקע אח"כ.

arkadi99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אוקי חברים נגיד והחלטתי לקנות בסוף cubok i4pro , יש לכם המלצות מה אני צריך בנוסף עם הסטרימר , כי ראיתי שיש פה המלצות לשלטים ומקלדות למיניהם, תודה והמשך יום מצוין .

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

הוא אמור לעבוד לך עם שלט MCE ללא קינפוג נוסף. יש המון חברות ONE FOR ALL וכו'

arkadi99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

חבר'ה שאחה אחרונה, מה אתם אומרים, מי יותר טוב/חזק/אמין
roku 3 או cubox i4 pro

השמח גם להסבר להחלטה

תודה והמשך יום מעולה

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #8 

ROKU, לא ממש מתאים לשוק הישראלי. הוא מסתמך על הזרמה של תכנים און-ליין מחברות תוכן אמריקניות כמו HBO, נטפליקס והולו.
עדיף לך ה CUBOX עם OPENELEC עליו. יתן לך יותר אפשרויות.

YaelYave
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #9 

מה עם סטיק mk903V עם צ'יפ של rk3288?
האם הוא יתאים לניגון תכנים מאפליקציות כמו yesgo, ערוץ 10 וכו.. וסרטים 1080p בהזרמה מהמחשב או מכרטיס זכרון ?

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

בד"כ לסטיק אין כניסת רשת קווית. הזרמה אלחוטית בד"כ מגמגמת ומאוד רגישה למרחק מהנתב (אם המרחק קצר, כדאי לחבר קווית בכל מקרה) ולקצב הנתונים (ב- 1080P זה קצב גבוה). אני לא הייתי בוחר בסטיק וגם משתדל ללכת על סטרימרים עם מעבד של AMLOGIC (כמו S812).

YaelYave
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

יש לך המלצה לקופסא כזאת בכ 90$?

חיבור קווי הוא לא מעשי בגלל שהמסכים לא יהיו במקום שזה אפשרי.

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

זו נראית קופסה טובה. http://www.gearbest.com/tv-box/pp_142710.html

בגדול את יכולה לשלב עם CHROMECAST, כלומר להזרים את הסרט לפענוח בסטרימר חוטית ורק להעביר תמונה אלחוטית.
לא הבנתי את הכוונה ב"מסכים"...? כעקרון אני מדבר על מסך אחד.

YaelYave
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

לא כלכך הבנתי את הכרומכאסט, עד כמה שאני יודעת זה תקן להצגה של מסכי טלפון על טלויזיות.
יש לי 2 מסכים שאני רוצה לחבר. נתחיל עם אחד ואם זה יעבוד טוב אז אני אקנה עוד דונגל/קופסה גם לשני.

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

ה- CHROMECAST הוא דונגל שמאפשר למכשיר אנדרואיד (לא בהכרח טלפון) להעביר תמונה באופן אלחוטי למסך חיצוני וגם פה למרות שגוגל שחררה עדכון שמאפשר הזרמת 1080P אני לא יודע אם זה עובד חלק בפועל.
הוא מוגבל לשידור למסך אחד. אני לא הייתי הולך על דונגל בשביל תכני 1080P. אני אופתע אם הם יעבדו ללא גמגום אלא אם יש לך רשת אלחוטית AC (עם נתב אמין) ודונגל תומך AC (אני לא מכיר כזה בשוק).

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”