מודם HUAWEI HG655m
-
אולג_ק
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
שלום לכולם,
רכשתי מודם מסוג הנ"ל ואני מנסה להגדיר אותו, אך כשאני נכנס להגדרות שלו, חסרה לי הלשונית "Basic" שקיימת במדריך למשתמש. מצרף 2 תמונות:
IM1 - תמונה מהאתר בו קניתי את המודם, ושם מופיעה הלשונית (בעיגול אדום).
IM2 - תמונה מהגדרת המודם שלי, ושם הלשונית לא קיימת.
האם מישהו יודע היכן הבעיה? האם זה אומר שהמודם לא תקין? ואיך ניתן לפתור את הבעיה?
תודה,
אולג
רכשתי מודם מסוג הנ"ל ואני מנסה להגדיר אותו, אך כשאני נכנס להגדרות שלו, חסרה לי הלשונית "Basic" שקיימת במדריך למשתמש. מצרף 2 תמונות:
IM1 - תמונה מהאתר בו קניתי את המודם, ושם מופיעה הלשונית (בעיגול אדום).
IM2 - תמונה מהגדרת המודם שלי, ושם הלשונית לא קיימת.
האם מישהו יודע היכן הבעיה? האם זה אומר שהמודם לא תקין? ואיך ניתן לפתור את הבעיה?
תודה,
אולג
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
מה אתה מחפש בלשונית Basic? אופציית WAN מופיעה לך גם עכשיו אני רואה
-
אולג_ק
-
- חבר פעיל

הגדרות מודם
כל ההגדרות מבוצעות דרך לשונית ה BASIC, ומה שמופיע בלשונית סטטוס זה רק סטטוס המודם. לא ניתן להגדיר דרכו כלום.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
הבחור ענה לך.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
אולג_ק
-
- חבר פעיל

לא בטוח שהבנתי אתכם.
הנה צילום של מה שמופיע לי תחת WAN.
זה רק מידע, ואני לא יכול להגדיר/לשנות משם כלום.
זה רק מידע, ואני לא יכול להגדיר/לשנות משם כלום.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
נראה שיש שם למעלה טאב שנקרא xDSL ?
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
לך ל-advanced
אני מניח שגם משם ניתן לבצע הגדרות.
תבדוק איזו גרסת קושחה מותקנת לך ואיזו גרסת חומרה המדם שקנית
אם יש גרסת קושחה עדכנית באתר היצרן כדאי להתקין אותה - רק וודא שאתה מתקין גרסת קושחה באנגלית שלא תשאר עם מדם ראוטר בסינית
יש כל מני תתי דגמים לודמים האלו שכל אחד מהם מותאם לאיזור או ספק ויכול להיות שזה מה שקיבלת
אם יש גרסת קושחה עדכנית באתר היצרן כדאי להתקין אותה - רק וודא שאתה מתקין גרסת קושחה באנגלית שלא תשאר עם מדם ראוטר בסינית
יש כל מני תתי דגמים לודמים האלו שכל אחד מהם מותאם לאיזור או ספק ויכול להיות שזה מה שקיבלת
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

נכנסת עם שם משתמש וססמא לראוטר? אולי נכנסת בלי הרשאות אדמין ולכן הממשק מוגבל לתצוגה ולא לשינוי הגדרות
-
אולג_ק
-
- חבר פעיל

-
אולג_ק
-
- חבר פעיל

ב advanced ניתן רק לעשות RESET
·הבנתי שהבעיה יכולה להיות בגרסת הקושחה, אך אני לא מוצא שום גרסא עדכנית באתר היצרן. אם מישהו מוצא/מכיר גרסא עדכנית אשמח לשיתוף.Borderline1 כתב:לך ל-advanced
יש כל מני תתי דגמים לודמים האלו שכל אחד מהם מותאם לאיזור או ספק ויכול להיות שזה מה שקיבלת...
-
אולג_ק
-
- חבר פעיל

כן, נכנסתי עם שם משתמש וסיסמא, כמו שמפורט במדריך למשתמש
·Borderline1 כתב:נכנסת עם שם משתמש וססמא לראוטר? אולי נכנסת בלי הרשאות אדמין ולכן הממשק מוגבל לתצוגה ולא לשינוי הגדרות...
- HT-Assaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1242
למה שלא תפנה למוכר ותשאל. לפי סוג הראוטר בטח קנית ממוכר סיני או באיבי או בעליאקספרס והם בדרך כלל מנסים לעזור.
אני לאחרונה קניתי HG610 בגלל שאני רוצה לשדרג מהירות בבזק, והתפריט BASIC כן מופיע, תוך 5 דקות קינפגתי אותו והוא עובד מצויין.
שמתי לב שיש 2 יוזרים אחד admin עם סיסמא admin שנותן את כל התפריטים ואחד user שלא נותן לקנפג את המודם, רק לראות.
אני לאחרונה קניתי HG610 בגלל שאני רוצה לשדרג מהירות בבזק, והתפריט BASIC כן מופיע, תוך 5 דקות קינפגתי אותו והוא עובד מצויין.
שמתי לב שיש 2 יוזרים אחד admin עם סיסמא admin שנותן את כל התפריטים ואחד user שלא נותן לקנפג את המודם, רק לראות.
-
אולג_ק
-
- חבר פעיל

@HT-Assaf
·
כן, קניתי באליאקספרס. המוכר אמר שכנראה צריך עדכון גרסא ואמר שישלח, אך לא שלח בינתיים כלום, ואני לא מוצר שום עדכון ברשת.
·
כן, קניתי באליאקספרס. המוכר אמר שכנראה צריך עדכון גרסא ואמר שישלח, אך לא שלח בינתיים כלום, ואני לא מוצר שום עדכון ברשת.
- benco6
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 217
- שם מלא: בני
-
אולג_ק
-
- חבר פעיל

Re: http://wiki.openwrt.org/toh/huawei/hg655d
·ראיתי את העמוד, אבל של איזה מכשיר אני אמור לעדכן תוכנה? של HG622? כי של HG655m אין שם.benco6 כתב:קישור לעדכון תוכנה...
ואם כן, אשמח להסבר קצר איך מעדכנים.
תודה
- benco6
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 217
- שם מלא: בני
יש שם קובץ זיפ כשמורידים אותו אז יש שם עדכון לhg655x
-
אולג_ק
-
- חבר פעיל

ניסית וראית שזה עובד?
@benco6
·
זה עדכון ל HG655b, ובעמוד רשום שיהיו בעיות ל HG655m:
HG655b (HG655b-B025): Flashes, boots, but VoIP appears to be broken. Logging into ATP via telnet and then into shell shows the voip server constantly respawning as RAM is exhausted.
וזה מה שרשום שקורה כשמתקינים עדכון של HG622:
HG622 (HG622V100R001C33B021_upgrade_main): This appears to work perfectly, even with the LEDs apparently correct, though obviously without VoIP as the HG622 doesn't have that. Logging into ATP via telnet and then into shell reveals 7Mb of RAM free and another 7Mb used in buffers, probably because the HG622 is also a 32Mb RAM board (indeed the main difference between the HG622 and HG655m is swapping a Wifi for VoIP).
·
זה עדכון ל HG655b, ובעמוד רשום שיהיו בעיות ל HG655m:
HG655b (HG655b-B025): Flashes, boots, but VoIP appears to be broken. Logging into ATP via telnet and then into shell shows the voip server constantly respawning as RAM is exhausted.
וזה מה שרשום שקורה כשמתקינים עדכון של HG622:
HG622 (HG622V100R001C33B021_upgrade_main): This appears to work perfectly, even with the LEDs apparently correct, though obviously without VoIP as the HG622 doesn't have that. Logging into ATP via telnet and then into shell reveals 7Mb of RAM free and another 7Mb used in buffers, probably because the HG622 is also a 32Mb RAM board (indeed the main difference between the HG622 and HG655m is swapping a Wifi for VoIP).
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

מקריאה בפורום רשתות ופס רחב הבנתי שהבעיה היתה שלא נכנסת עם סיסמא של אדמין ולכן היתה לך תצוגה של סטטוס בלי אפשרויות להגדרות ושינויים
-
אולג_ק
-
- חבר פעיל

- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

להכנס לרשת או לסנכרן את קו ה adsl?
אתה צריך להגדיר את הפרמטרים של ה adsl המתאימים לארץ,
אתה צריך להגדיר את הפרמטרים של ה adsl המתאימים לארץ,