עזרה בתכנון מערכת לסלון גדול ופתוח
-
Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
הי,
אני רוצה לרכוש מערכת לסלון שלי כמובן תחת מספר מגבלות. השימוש הוא בעיקר טלוויזיה וסרטים.
הסלון שלי "קשה". הוא גדול ופתוח. כל הקומה זה סלון ופינת אוכל 7*8 מטר. בתמונה רואים את החלק של הסלון.
הקירות ההיקפיים הם גבס. תחת מגבלות ההנהלה חשבתי על רמקולים שקועים. ציירתי דוגמה ל2 קדמיים וסנטר.
בעיה נוספת תהיה עם האחוריים. מכיוון שאין קיר אחורי (יש אבל הוא הרחק מאחור ) חשבתי על רמקולים בתקרה אבל היא בטון תעשייתי אז זה רק רמקולים תלויים.
אולי 3.1 יספיקו וזהו?
אשמח לקבל רעיונות לסטאפ או אפילו המלצה על סט סאטליטים וסאב. כל רעיון יתקבל בברכה!
תודה
אבי
[img2=800x450]http://s23.postimg.org/wgshhk717/IMG_20 ... 0002_2.jpg[/img2]
אני רוצה לרכוש מערכת לסלון שלי כמובן תחת מספר מגבלות. השימוש הוא בעיקר טלוויזיה וסרטים.
הסלון שלי "קשה". הוא גדול ופתוח. כל הקומה זה סלון ופינת אוכל 7*8 מטר. בתמונה רואים את החלק של הסלון.
הקירות ההיקפיים הם גבס. תחת מגבלות ההנהלה חשבתי על רמקולים שקועים. ציירתי דוגמה ל2 קדמיים וסנטר.
בעיה נוספת תהיה עם האחוריים. מכיוון שאין קיר אחורי (יש אבל הוא הרחק מאחור ) חשבתי על רמקולים בתקרה אבל היא בטון תעשייתי אז זה רק רמקולים תלויים.
אולי 3.1 יספיקו וזהו?
אשמח לקבל רעיונות לסטאפ או אפילו המלצה על סט סאטליטים וסאב. כל רעיון יתקבל בברכה!
תודה
אבי
[img2=800x450]http://s23.postimg.org/wgshhk717/IMG_20 ... 0002_2.jpg[/img2]
-
Avi_h
- חבר ותיק

הקיר שהתמונה הוא כבר גבס. לא תהיה בעיה לשם רמקולים שקועים בקיר של הטלוויזיה.
התקרה מבטון ואני לא מתכנן לחצוב בה אז רק סטליטים באים בחשבון.
התקציב הוא באיזור ה 10 ל5.1 . כפי שאני רואה את האפשרויות שלי הן:
2 שקועים + סנטר שקוע + 2 סטליטים + סאב = 5.1
2 שקועים+ סנטר שקוע + סאב = 3.1
5 סטליטים קטנים + סאב = 5.1
התקרה מבטון ואני לא מתכנן לחצוב בה אז רק סטליטים באים בחשבון.
התקציב הוא באיזור ה 10 ל5.1 . כפי שאני רואה את האפשרויות שלי הן:
2 שקועים + סנטר שקוע + 2 סטליטים + סאב = 5.1
2 שקועים+ סנטר שקוע + סאב = 3.1
5 סטליטים קטנים + סאב = 5.1
72o
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
צריך לחצוב פנימה אל תוך הבטון...
אולי רמקולים שקועים אינו רעיון טוב למקרה כזה...
סטליטים יילכו לאיבוד בסלון גדול, לדעתי אם אתה רוצה להנות מסאונד איכותי, זוג רמקולים רצפתיים טובים בתצורת סטריאו ייתן לך מענה הרבה יותר נכון
אולי רמקולים שקועים אינו רעיון טוב למקרה כזה...
סטליטים יילכו לאיבוד בסלון גדול, לדעתי אם אתה רוצה להנות מסאונד איכותי, זוג רמקולים רצפתיים טובים בתצורת סטריאו ייתן לך מענה הרבה יותר נכון
-
Avi_h
- חבר ותיק

אני לא הולך לגעת בקירות. זה לוחות מתועשים ואני לא מתכוון להתעסק עם זה. יותר פשוט מבחינתי להגביה את הגבס.
רמקולים רצפתיים גדולים זאת לא אופציה גם בגלל אשתי וגם בגלל הקמין בצד. הוא ישרוף את הרמקול השמאלי.
אני לא מחפש דו ערוצי איכותי אלא פתרון מספק לקולנוע ביתי.
רמקולים רצפתיים גדולים זאת לא אופציה גם בגלל אשתי וגם בגלל הקמין בצד. הוא ישרוף את הרמקול השמאלי.
אני לא מחפש דו ערוצי איכותי אלא פתרון מספק לקולנוע ביתי.
72o