חוות דעת על Samsung UA50HU7000
אודה על כל התייחסות לשאלות הבאות עבור המסך Samsung UA50HU7000
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882877
אשמח לשמוע עם יש חוות דעת על המסך?
אלו חסרונות/דברים שלילים?
האם למישהו יש אותו והוא מרוצה?
האם מישהו ראה אותו בחנות, אם כן איך התמונה?
תודה
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882877
אשמח לשמוע עם יש חוות דעת על המסך?
אלו חסרונות/דברים שלילים?
האם למישהו יש אותו והוא מרוצה?
האם מישהו ראה אותו בחנות, אם כן איך התמונה?
תודה
- YoniMordechai
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- שם מלא: Yoni Mordechai
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
גם רציתי לקנות אותה אבל ככול הנראה אני יירד מיזה...אין תוכן מספיק בשביל לראות שוני
אני ראיתי אותה פועלת ביום שבת בביג בוקס צומת בילו ותאמת לא ראיתי שינו בינה לבין אחרות להפך ראיתי יותר טוב בh6800 אבל לדעתי בחנות דואגים שתראה יפה מאוד...לך תראה אותה פועלת באחד מסניפי ביג בוקס ותחליט...
אני ראיתי אותה פועלת ביום שבת בביג בוקס צומת בילו ותאמת לא ראיתי שינו בינה לבין אחרות להפך ראיתי יותר טוב בh6800 אבל לדעתי בחנות דואגים שתראה יפה מאוד...לך תראה אותה פועלת באחד מסניפי ביג בוקס ותחליט...
תודה, לגבי תוכן 4K לפי הבנתי ראש איגוד התקינה של הבלו רי הודיע שעד סוף השנה יתחילו להימכר סרטים בפורמט 4K מה שאומר שמיד יהיו ברשת סרטים ב 4K.
לא רוצה לקנות טלויזיה FHD שתהיה טכנולוגיה מיושנת עוד שנה....לא רוצה לעשות את אותה טעות שעשיתי בעבר, הטלויזיה שיש ברשותי כרגע היא טלויזיה מלפני 6 שנים 42 אינץ של LG בתקן HD READY שנה אחרי שקניתי HD הפך למיינסטרים, לכן אני חושב בכיוון של לא לעשות את אותה טעות שוב. והדגם הזה של סמסונג הוא בתקציב שלי....
אשמח לעוד חוות דעת...
לא רוצה לקנות טלויזיה FHD שתהיה טכנולוגיה מיושנת עוד שנה....לא רוצה לעשות את אותה טעות שעשיתי בעבר, הטלויזיה שיש ברשותי כרגע היא טלויזיה מלפני 6 שנים 42 אינץ של LG בתקן HD READY שנה אחרי שקניתי HD הפך למיינסטרים, לכן אני חושב בכיוון של לא לעשות את אותה טעות שוב. והדגם הזה של סמסונג הוא בתקציב שלי....
אשמח לעוד חוות דעת...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
צודק
@HTuser1
·
מיותר לרכוש מסכים יקרים שלא 4k בארץ .בעולם החנויות מפוצצות במסכי 4 k כבר מזמן והמחירים יורדים בלי סוף.עוד שנה שנתיים יהיו הרבה יותר תכנים ברשת ואני לא חושב שכל שנתיים שלוש רוכשים מסך טלוויזיה במחירים גבוהים כמו בארץ.
מה מחיר ה 50״ דגם 7000 ומה מחיר ה 55״?
אני גם שוקל לרכוש
·
מיותר לרכוש מסכים יקרים שלא 4k בארץ .בעולם החנויות מפוצצות במסכי 4 k כבר מזמן והמחירים יורדים בלי סוף.עוד שנה שנתיים יהיו הרבה יותר תכנים ברשת ואני לא חושב שכל שנתיים שלוש רוכשים מסך טלוויזיה במחירים גבוהים כמו בארץ.
מה מחיר ה 50״ דגם 7000 ומה מחיר ה 55״?
אני גם שוקל לרכוש
דגם ה 50 אינץ לפי זאפ מתחיל מ 6190
לפי מה שאני מבין הוא גם תומך ב HDMI 2.0 וב HOVEC וראיתי באתר העולמי של סמסונג שאפילו ניתן לרכוש קית שיתמוך בשדרוגים עתידיים של תקני החומרה...
אם אתה רוכש עשה טובה תגיב כאן וספר כמה ואיך הוא.. אם לא יהיה שינוי ארכוש תוך מספר שבועות.
לפי מה שאני מבין הוא גם תומך ב HDMI 2.0 וב HOVEC וראיתי באתר העולמי של סמסונג שאפילו ניתן לרכוש קית שיתמוך בשדרוגים עתידיים של תקני החומרה...
אם אתה רוכש עשה טובה תגיב כאן וספר כמה ואיך הוא.. אם לא יהיה שינוי ארכוש תוך מספר שבועות.