המלצה לטלויזיה לאישה מבוגרת
שלום רב,
אני מעוניין לרכוש טלויזית לד לאישה מבוגרת, כבת 80 . המרחק צפייה הוא כ-2.50 מטר. אין צורך בתלת מימד או בסמארט אך חיבור ל-yes.
חשוב שתבלוט כמה שפחות מכיוון שהחדר קטן יחסית. חשבתי על 42 אינץ'. מכיוון שיש לה קשיי ראיה. האם טלויות עם שמות מדף יתנו את העבודה או להשקיע בחברה איכותית?
תודה
אני מעוניין לרכוש טלויזית לד לאישה מבוגרת, כבת 80 . המרחק צפייה הוא כ-2.50 מטר. אין צורך בתלת מימד או בסמארט אך חיבור ל-yes.
חשוב שתבלוט כמה שפחות מכיוון שהחדר קטן יחסית. חשבתי על 42 אינץ'. מכיוון שיש לה קשיי ראיה. האם טלויות עם שמות מדף יתנו את העבודה או להשקיע בחברה איכותית?
תודה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מה התקציב שלך? למרחק כזה לא הייתי ממליץ על פחות מ 46-48 אינץ'.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
כמה שיותר גדול וכמה שיותר פשוט ! לא ציינת תקציב ?
http://www.electricstore.co.il/lastonel ... 0000013892
http://www.electricstore.co.il/lastonel ... 0000013892
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@SONYES
·
הוא לא היה רציני.. סתם סרקאזם בגלל שבערך כל דיון שני בפורום מגיע בסופו של דבר להמלצה על 55H6400.
·
הוא לא היה רציני.. סתם סרקאזם בגלל שבערך כל דיון שני בפורום מגיע בסופו של דבר להמלצה על 55H6400.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@partner11
·
ראשון.. שני.. היינו הך.
לא בכדי ממליצים עליו בכמעט כל דיון. לדעתי, זה המסך עם התמורה הגבוהה ביותר לכסף שניתן למצוא בארץ סביב הגודל הזה. אם הייתי מחפש מסך בגודל הזה בחודשים האחרונים, אין לי בכלל ספק שהייתי קונה אותו. רק לאחרונה יחסית ח.י הורידה את המחיר של ה- 55LB659Y למחיר דומה ל- 55H6400 ובכך בעצם הציבה מולו מתמודד ראוי.
·
ראשון.. שני.. היינו הך.
לא בכדי ממליצים עליו בכמעט כל דיון. לדעתי, זה המסך עם התמורה הגבוהה ביותר לכסף שניתן למצוא בארץ סביב הגודל הזה. אם הייתי מחפש מסך בגודל הזה בחודשים האחרונים, אין לי בכלל ספק שהייתי קונה אותו. רק לאחרונה יחסית ח.י הורידה את המחיר של ה- 55LB659Y למחיר דומה ל- 55H6400 ובכך בעצם הציבה מולו מתמודד ראוי.
אין לי ספק שהסמסונג הנו תמורה מצוינת למחיר ואם הייתי הולך על LED הוא כנראה הייתה בחירה שלי.
אבל יש תחושה לאחרונה בפורום, שכל מיני בעלי אינטרסים מפמפמים את סמסונג, עד שזה נראה בוטה מדי
אגב, ראיתי את ה 55LB659Y מכשיר אדיר
אבל יש תחושה לאחרונה בפורום, שכל מיני בעלי אינטרסים מפמפמים את סמסונג, עד שזה נראה בוטה מדי
אגב, ראיתי את ה 55LB659Y מכשיר אדיר
תקציב עד 2500 שקל. אבל לא פחות חשוב האיכות והשירות
וללא מסגרת שלא תיראה מגושמת מידי. בסך הכל מדובר על מרחק צפייה של 2.5 מטר. והיא כבדת ראייה.
אם יש המלצות על חנות/אתר אינטרנט אשמח.
אם יש המלצות על חנות/אתר אינטרנט אשמח.
פלזמה LG 42 HDR
מתאימה גם לחדר מואר
מתאימה גם לחדר מואר
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
אם התקציב עד 2500 שקל הייתי הולך על טלוויזיה מולר. 42 אינצט בסביבות ה1900 שקל.
שירות מצוין ואחריות לשנה.
שירות מצוין ואחריות לשנה.
www.hashmal-price.co.il - מוצרי חשמל
היה לי מוזר כשנכנסתי לפורום ומרבית ההמלצות היו לסמסונג
חשבתי שיש תמימות דעים בנושא..
אני אישית אשמח לשמוע ,מה ההבדלים בינהם,
בעיקר אם פערי המחירים נסגרו.
אני אישית אשמח לשמוע ,מה ההבדלים בינהם,
בעיקר אם פערי המחירים נסגרו.
רמי לביא מולר זה מוצר מדבקה...בכלל אתה עוסק בתחום ובעל אינטרס ורצוי שתסומן ככזה.
רב סרן-רועי קליין.