·גם אצלי המעבר מבזק ל-012 היה חלק למדי וללא שום תקלות מיוחדות. יחד עם זאת, לטעמי יש שתי בעיות מהותיות ברפורמה שאינן סגורות עד הסוף:ufffnick כתב:@איינשטיין
·
איזו הפתעה?
נראה לי שיש כאן הסתה סיסטמטית נגד הרפורמה וחבל.
אתם מאשימים את בזק, אני מאשים את מי שיוצר את ההפחדה.
כי עברתי, לקח לי 3 דקות טופס באינטרנט, למחרת בערב כבר עברתי.
כשהתקשרתי אל בזק לבדוק את ההפחדות שלכם, היתה שיחה נעימה וקצרה עם המוקדנית, שאישרה שהמעבר עבר חלק, שאין התחייבויות על החשבון שלי ושהנתב אכן שלי, שנרכש מהם. שאלה לסיבת העזיבה, לא ניסתה להונות אותי או להפחיד כמו הצ׳יזבטים שרצים כאן, ולאחר כ5 דקות שיחה כולל זמן ההמתנה נפרדנו כידידים.
לגבי הכותרת הפופוליסטית-
7500 מנויים בחודש, המשמעות היא 7500 עברו ב20 ימי עבודה במשק, שהם 375 מנויים ביום, שהם כ42 מנויים בשעת עבודה, שהם 1.4 מנויים כל 2 דקות בממוצע. נראה לי קצב סביר בהחלט להעברה ידנית של מנויים.
ואם נקחאת התמונה הגדולה של היעדר פירסום, קצב המעבר איננו מוחלק כמו הממוצע וחבלי לידה של החודש הראשון, זה אפילו הישג לא רע בכלל.
אבל יאללה, תמשיכו להתמרמר כמו חבורת פולניות במקום פשוט לנצל את ההזדמנות, ותמשיכו לקרוא ליצני חצ... סליחה, כתבי חצר בשקל וחצי במקום להפעיל את הראש.
אני לא יודע מה האינטרס החבוי של אופיר דור (הכתב שמצוטט כאן שוב ושוב כנגד הרפורמה ובזק בכלל) אבל מי שזועק על כישלון הרפורמה כבר מהיום הראשון שלה (למי שלא יודע, הרפורמה החלה ב17 בפברואר, שימו לב לתאריך פירסום הכתבה), לא נראה לי רציני מידי שלא לומר אמין....
1. נושא המודם - זו נקודה קריטית שיש לפתור אותה מערכתית ולא ליצור מצב שכל לקוח לא יודע מה הקנס שיושת עליו והאם בזק תרדוף אחריו. צריך ליצור הרבה יותר ודאות בנושא הזה ולהגדיל באופן משמעותי את היצע מודמי/נתבי VDSL בשוק החופשי.
2. היקף החסכון הכספי - לעומת רפורמת הסלולר שקיצצה 80%-90% מהחשבון החודשי של כל אחד מאיתנו, החסכון שהשוק הסיטונאי נותן אינו משמעותי דיו כדי ליצור תנועה מסיבית של לקוחות. חסכון של 20 או 30 שקל אינו גבוה מספיק כדי שלקוח ממוצע ירצה לעבור את התהליך.
לטעמי, המעבר של לקוחות יגבר ב-17/5 כשהתהליך יהפוך להיות אוטומטי ובמיוחד אם באותו שלב יתחילו להיות מוצעות משולבות הכוללות אינטרנט+טלפוניה+טלוויזיה.