חודש לרפורמה: רק 7,500 מנויים התניידו לחבילות אינטרנט משולבות

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

ufffnick כתב:@איינשטיין
·
איזו הפתעה?
נראה לי שיש כאן הסתה סיסטמטית נגד הרפורמה וחבל.
אתם מאשימים את בזק, אני מאשים את מי שיוצר את ההפחדה.
כי עברתי, לקח לי 3 דקות טופס באינטרנט, למחרת בערב כבר עברתי.
כשהתקשרתי אל בזק לבדוק את ההפחדות שלכם, היתה שיחה נעימה וקצרה עם המוקדנית, שאישרה שהמעבר עבר חלק, שאין התחייבויות על החשבון שלי ושהנתב אכן שלי, שנרכש מהם. שאלה לסיבת העזיבה, לא ניסתה להונות אותי או להפחיד כמו הצ׳יזבטים שרצים כאן, ולאחר כ5 דקות שיחה כולל זמן ההמתנה נפרדנו כידידים.
לגבי הכותרת הפופוליסטית-

7500 מנויים בחודש, המשמעות היא 7500 עברו ב20 ימי עבודה במשק, שהם 375 מנויים ביום, שהם כ42 מנויים בשעת עבודה, שהם 1.4 מנויים כל 2 דקות בממוצע. נראה לי קצב סביר בהחלט להעברה ידנית של מנויים.
ואם נקחאת התמונה הגדולה של היעדר פירסום, קצב המעבר איננו מוחלק כמו הממוצע וחבלי לידה של החודש הראשון, זה אפילו הישג לא רע בכלל.

אבל יאללה, תמשיכו להתמרמר כמו חבורת פולניות במקום פשוט לנצל את ההזדמנות, ותמשיכו לקרוא ליצני חצ... סליחה, כתבי חצר בשקל וחצי במקום להפעיל את הראש.
אני לא יודע מה האינטרס החבוי של אופיר דור (הכתב שמצוטט כאן שוב ושוב כנגד הרפורמה ובזק בכלל) אבל מי שזועק על כישלון הרפורמה כבר מהיום הראשון שלה (למי שלא יודע, הרפורמה החלה ב17 בפברואר, שימו לב לתאריך פירסום הכתבה), לא נראה לי רציני מידי שלא לומר אמין.
...
·גם אצלי המעבר מבזק ל-012 היה חלק למדי וללא שום תקלות מיוחדות. יחד עם זאת, לטעמי יש שתי בעיות מהותיות ברפורמה שאינן סגורות עד הסוף:

1. נושא המודם - זו נקודה קריטית שיש לפתור אותה מערכתית ולא ליצור מצב שכל לקוח לא יודע מה הקנס שיושת עליו והאם בזק תרדוף אחריו. צריך ליצור הרבה יותר ודאות בנושא הזה ולהגדיל באופן משמעותי את היצע מודמי/נתבי VDSL בשוק החופשי.

2. היקף החסכון הכספי - לעומת רפורמת הסלולר שקיצצה 80%-90% מהחשבון החודשי של כל אחד מאיתנו, החסכון שהשוק הסיטונאי נותן אינו משמעותי דיו כדי ליצור תנועה מסיבית של לקוחות. חסכון של 20 או 30 שקל אינו גבוה מספיק כדי שלקוח ממוצע ירצה לעבור את התהליך.

לטעמי, המעבר של לקוחות יגבר ב-17/5 כשהתהליך יהפוך להיות אוטומטי ובמיוחד אם באותו שלב יתחילו להיות מוצעות משולבות הכוללות אינטרנט+טלפוניה+טלוויזיה.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4889
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #22 

@NetCHEIF
·
מסכים בהחלט, הרפורמה לא חפה מבעיות.
לגבי 1 -
סתם תיכנון לא מוצלח של המהלך, מצד שני לעכב את הרפורמה בגלל זה לא היה מאפשר לearly adaptors למשוך את השוק. קל לראות שיש כבר ניצנים של פתרונות, וכשהפתרון יתייצב, השיווק והפירסום יגדל.

לגבי 2 -
זה חיסכון של 20-30 ש"ח מינימום. לנו. למי שמעודכן במחירים ובאופן תדיר מוצא את המבצעים האחרונים בתחום כדי לשלם את המינימום. ישנם אנשים המשלמים קרוב יותר ל200-250, להם החיסכון יהיה משמעותי יותר. לכן בממוצע החיסכון יהיה גבוהה יותר, כשיתחילו לפרסם.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #23 

@RafiG
·
זו הפחדה גרידא, אין קשר לתזמון.
הנתב ברשותי פחות משנה, פשוט קניתי אותו מבזקסטור מהיום הראשון (חישוב כלכלי פשוט אל מול ההשכרה).
לא מבין מה אתה מתרעם, זה עובד בדיוק אותו הדבר בליסינג של רכב - האוטו לא שלך, עד שסיימת לשלם את מלוא הערך שלו.
אז למה זה מםתיע מישהו מכם, אתם חתמתם על חוזה ליסינג/השכרה, מה שאומר שהנתב לא שלכם מלכתחילה. זו המשמעות של השכרה! בדיוק כמו שאתה לא חוזר הביתה עם רכב שכור על כמה ימי שכירות, גם כאן אותו הסיפור.
במקרה שלך הסחטנים הם נטוויז׳ן-סלקום, את התלונות תפנה אליהם.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #24 

ufffnick כתב:@איינשטיין
·
איזו הפתעה?
נראה לי שיש כאן הסתה סיסטמטית נגד הרפורמה וחבל.
אתם מאשימים את בזק, אני מאשים את מי שיוצר את ההפחדה.

אבל יאללה, תמשיכו להתמרמר כמו חבורת פולניות במקום פשוט לנצל את ההזדמנות, ותמשיכו לקרוא ליצני חצ... סליחה, כתבי חצר בשקל וחצי במקום להפעיל את הראש.
...
האם בסגנון הישיר הזה והלא נחמד אתה נותן רמז עבה כלפי ומאשים אותי אישית "שאני יוצר את ההפחדה, ותמשיכו להתמרמר כמו חבורת פולניות".
חשוב לי להבהיר את הנושא מכיוון שאם זאת כוונתך הישירה אלי - אז אני מוחה נמרצות.

אני ורבים נוספים, קיבלנו החלטה צרכנית הגיונית לנצל את תחילת הרפורמה החיובית הזאת של משרד התקשורת.
אם המעבר שלך היה חלק - אז אתה המיעוט.
אני שייך לרוב הסובל עקב מחדלים של בזק - ואני מתנסה אישית ב 3 מקרים בו זמנית - כך שלא ניזון מכתבות אלא מהתנסות אישית במשך החודש האחרון החל מיןם 17/2/15 של צבר תקלות רב שרובן נגרם לנו במעבר בגלל התרגילים של בזק בניגוד מוחלט להוראות הראגולטור החוקים והתקנות שחלים עליהם.
בנוסף ,כפי שציינתי מקודם, אני קיבלתי מכתב רישמי ממשרד התקשורת לאחר תלונתי החריפה אליהם , ומתוך המכתב שלהם, בין השורות משתמע שאכן נעשו פעולות ומחדלים כאלו ואחרים מצד בזק שהקשו באופן מודע ויזום על המעבר החלק כפי שדרש מנכ"ל המשרד מהנהלת בזק.
כך שאין דברים בעלמה ותלונתי שם התקבלה בברכה ואף הוצדקה ב 100 אחוז. כאמור מכתב זה ישמש ראיה במשפט שאני עומד לתבוע אותם.

אז בוא - למען ישור קו ולקראת חג המצות - אני דורש התנצלות שלך פה והבהרה מפורשת שאתה "לא מאשים אותי ביצירת הפחדות".

נ.ב.
לדעתי סגנון כזה לא מתאים למי שמתאדר בטייטל של "כתב האתר" .
·

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #25 

AmiEfroni כתב: אני ורבים נוספים, קיבלנו החלטה צרכנית הגיונית לנצל את תחילת הרפורמה החיובית הזאת של משרד התקשורת.
אם המעבר שלך היה חלק - אז אתה המיעוט.
אני שייך לרוב הסובל עקב מחדלים של בזק - ואני מתנסה אישית ב 3 מקרים בו זמנית - כך שלא ניזון מכתבות אלא מהתנסות אישית במשך החודש האחרון החל מיןם 17/2/15 של צבר תקלות רב שרובן נגרם לנו במעבר בגלל התרגילים של בזק בניגוד מוחלט להוראות הראגולטור החוקים והתקנות שחלים עליהם
·
...
·

ברשותך אתייחס תחילה לחלק הרלוונטי בדבריך:
על בסיס מה קבעת שאני המיעוט ואתה הרוב? לפי כמות הרעש שאתה מייצר בגלל הסבל שלך? למה שמישהו שעבר בקלות וחלק יעשה מזה רעש?
דווקא על בסיס מספר התלונות פה באתר, נראה שהרוב עברו בשקט.
אלא אם יש לך סטטיסטיקה אמינה לגבי אחוז מעבר חלק, על כל ה7500 שעברו, אני אמשיך למחות על הקביעה השרירותית הזו ש"הרוב" סובלים.

לגבי החלק הפחות רלוונטי לדיון-
אתה מסיק שאני מתייחס אליך כי אתה היחיד שמציף את הפורום בנושא הזה?
כי אם אתה היחיד, זה עונה על החלק הקודם - לגבי מי במיעוט, וכאן אפנה אותך לכללי הפורום לגבי הצפה.
אם אתה לא היחיד - איך הגעת למסקנה שזה פונה אליך?

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #26 

@ufffnick
שמע חביבי - גם התשובה הזאת שלך היא מתלעמת ופוגענית.
מה זה הסגנון הבוטה שלך = "אתה מציף פה את הפורום" או "כמו ברעש שאתה מיצר פה"

מה בדיוק כללי הפורום לגבי הצפה? - מי אתה שקובע אמירה כזאת? = ממש חוצפה !!! (n)

לא מתאים לך ואני מעביר את התגובות שלך לידיעתו של מרטין - לא זאת הדרך לפנות לחברים פה ובוודאי לא אחד כמוך שהוא "כתב אתר"
תעשה לי טובה תרד ממני ואל תענה לי בכלל ואל תקלקל לי את היום השטוף שמש הנחמד שהתחיל.
·
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 26/03/2015 10:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #27 

אצלי המעבר עצמו היה חלק,
אבל!
בזק הציקו לי מידי יום וממש איימו,
בזק בינלאומי, צריך לרדוף אחריהם כדי שינתקו אותך.

באופן אישי הדברים האלו רק מדרבנים אותי יותר לעבור, אבל רוב האוכלוסיה אוהבת את המשחקים של "תעשו לי מחיר אני אשאר"
בסוף עושים להם 10 ש"ח הנחה והם נשארים.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

הרפורמה פועלת בעצלתיים !

שליחה #28 

Evil-u כתב:אצלי המעבר עצמו היה חלק,
אבל!
בזק הציקו לי מידי יום וממש איימו,
בזק בינלאומי, צריך לרדוף אחריהם כדי שינתקו אותך.

באופן אישי הדברים האלו רק מדרבנים אותי יותר לעבור, אבל רוב האוכלוסיה אוהבת את המשחקים של "תעשו לי מחיר אני אשאר"
בסוף עושים להם 10 ש"ח הנחה והם נשארים.
...
·יש לקוחות שלא מבינים בניוד ופוחדים לאור התהליך שיהיה בתחום הסלולר זה עניין של למידה ועידוד מטעם משרד התקשורת למעבר הרפורמה מלאה .

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #29 

NetCHEIF כתב:חסכון של 20 או 30 שקל אינו גבוה מספיק כדי שלקוח ממוצע ירצה לעבור את התהליך.
...
למה לא? אולי תהליך המעבר יהווה בעיה לחלק מהאנשים, אבל להרבה אחרים זה תהליך חד פעמי של קניית מודם, וחסכון ארוך טווח. גם 20 ש"ח זה משהו, וגם פחות מזה. זה גם חוסך כרגע את עלויות ההתקנה שבזק הוסיפו לפני כמה שנים כשמשרד התקשורת ביטל "אחזקת קו".

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #30 

ברגע שאני אשמע שכל התהליך עובד חלק אין ספק שאני יעבור.
לדעתי אחוז מסויים שיושב על הגדר זה בגלל אותה בעיה
שנית אין מספיק פרסום על הרפורמה הזו.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #31 

@of1978
·
אתה לא תשמע שהתהליך עובר חלק, מעבר למעטים שהעידו על כך, מהסיבה הבנאלית שאנשים, מטבעם, לא יעשו רעש על משהו שעובד באופן צפוי וחלק.
להערכתי הפירסום המאסיבי יבוא כשמערכת המעבר תהיה אוטומטית (לקראת אמצע מאי) וכשיהיו יותר פתרונות לנושא המודם לאלה שמחזיקים אותו בשכירות.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הרפורמה פועלת בעצלתיים !

שליחה #32 

ufffnick כתב:@of1978
·
אתה לא תשמע שהתהליך עובר חלק, מעבר למעטים שהעידו על כך, מהסיבה הבנאלית שאנשים, מטבעם, לא יעשו רעש על משהו שעובד באופן צפוי וחלק.
להערכתי הפירסום המאסיבי יבוא כשמערכת המעבר תהיה אוטומטית (לקראת אמצע מאי) וכשיהיו יותר פתרונות לנושא המודם לאלה שמחזיקים אותו בשכירות.
...
בזק מודים כי היא אינה יכולה לעמוד בדרישות משרד התקשורת

·http://www.globes.co.il/news/article.as ... ivzakimnet

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

Re: הרפורמה פועלת בעצלתיים !

שליחה #33 

@uh99
·
מדובר על נושא אחר לחלוטין מהדיון הזה, והוא נסוב, להבנתי, סביב הטלפוניה.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #34 

ufffnick כתב:@uh99
·
...
·זה קשור אחד לשני זה אותם עיכובים שיש אצל בזק הן בשימוש בתשתית שלה והן מעבר לחברה חדשה מתחרה

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #35 

@uh99
·
נכון, ושוב - בנושא הטלפוניה.
לא חושב שזה קשור לתשתית האינטרנט.
סביב תשתית האינטרנט הויכוח היה כספי ונפתר לקראת סוף דצמבר האחרון.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #36 

ufffnick כתב:@uh99
·
...
צודק.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #37 

gilg7 כתב:
...
...
צודק.
...
חבילות אינטרנט משולבות.. בזק: לא נעמוד בדרישה לפתוח הטלפוניה למתחרים...
http://www.globes.co.il/news/article.as ... ivzakimnet
ובזק לא רוצה לפתוח זאת האמת העיכוב שבזק יכולה רק במספרים תחת הקידומת שלה ..

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”