dlc

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

באיזה אתרים אני יכול להתעדכן ב dlc שיוצאים למשחקים?...האם זה באותם אתרים שמפרסמים משחקים שהולכים לצאת כמו gamespot וכאלה? או שאתם מכירים אתרים ספציפיים שמראים רק dlc שהולכים לצאת?...

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6305
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #2 

על איזו קונסולה מדובר?

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

gal-cohen כתב:על איזו קונסולה מדובר?
...
·
אקס בוקס one

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6305
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #4 

אני לא יודע איך זה ב ONE, אבל ב PS4, כל משחק שיש לך, הוא יוצר לך כמו עמוד מיוחד עבורו, שם ניתן לראות את כל ההודעות שקשורות למשחק.
בין אם זה פעילות שעשית במשחק, או DLC שקיים עבורו, וכל דבר אחר שקשור למשחק.
מעבר לכך, ל 2 הקונסולות יש חנות דיגיטלית, שם ניתן לעשות חיפוש לפי שם המשחק ולקבל את כל התוצאות.
כך שאם אין לך עמוד משחקים בממשק המשתמש, פשוט כנס לחנות הדיגיטלית וחפש שם את המשחק שלך.
כמובן שאתה גם יכול לשאול אותנו לגבי משחקים מסויימים, כמובן שלא לכל משחק יש תוכן DLC.

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

gal-cohen כתב:אני לא יודע איך זה ב ONE, אבל ב PS4, כל משחק שיש לך, הוא יוצר לך כמו עמוד מיוחד עבורו, שם ניתן לראות את כל ההודעות שקשורות למשחק.
בין אם זה פעילות שעשית במשחק, או DLC שקיים עבורו, וכל דבר אחר שקשור למשחק.
מעבר לכך, ל 2 הקונסולות יש חנות דיגיטלית, שם ניתן לעשות חיפוש לפי שם המשחק ולקבל את כל התוצאות.
כך שאם אין לך עמוד משחקים בממשק המשתמש, פשוט כנס לחנות הדיגיטלית וחפש שם את המשחק שלך.
כמובן שאתה גם יכול לשאול אותנו לגבי משחקים מסויימים, כמובן שלא לכל משחק יש תוכן DLC.
...
·
תודה אחי..באמת נכנסתי לחנות הדיגיטאלית של האקס בוקס ורשום שם עמודה של add ons חח...לא שמתי לב לזה עד עכשיו

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 76 פעמים

שליחה #6 

בנוסף לחנות לכל משחק יש עמוד עם ריכוז מידע שלך כשחקן, ושאר חדשות מהמפתחים/חנות/שחקנים אחרים, כדי להגיע - לחיצה על כפתור "תפריט" בשלט כשאתה על האריח של המשחק, ואז בחירה של "game hub".

(אחרי עידכון המערכת לחודש אפריל תוכל גם "לעקוב" אחרי משחק כזה או אחר ולקבל הודעות בפיד עליו)

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

elangab כתב:בנוסף לחנות לכל משחק יש עמוד עם ריכוז מידע שלך כשחקן, ושאר חדשות מהמפתחים/חנות/שחקנים אחרים, כדי להגיע - לחיצה על כפתור "תפריט" בשלט כשאתה על האריח של המשחק, ואז בחירה של "game hub".

(אחרי עידכון המערכת לחודש אפריל תוכל גם "לעקוב" אחרי משחק כזה או אחר ולקבל הודעות בפיד עליו)
...
כן הנה הרגע הפעלתי את האקס בוקס one ולחצתי על view game hub וזה הגיע לעמוד שלו ובנוגע ל add ons או dlc שלו אז אני לוקח הכי הרבה ימינה ואז רשום לי game add ons...לזה התכוונת??

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”