HTPC או משהו כמו raspberry pi לסרטים גדולים
אני מחפש מכשיר שאפשר איתו להריץ סרטים וסדרות כמובן ואם יש אופציה אז גם ערוצי טלויזיה
השאלה היא בגדול, מה מומלץ וכדאי?
כרגע יש לי הארד דיסק חיצוני שאני מחבר אותו ליציאת USB של הטלויזיה אבל אני לא יודע כמה זה מחזיק סרטים ששוקלים 15+ ג׳יגה כי ראיתי איזה 2,3 סרטים שיש בהם לאגים בין הקול לתמונה, אבל לא בטוח אם זה הסרט עצמו או הטלויזיה שלא סוחבת (סמסונג H5500)
אז השאלה זה האם זה יכול להיות הבעיה? ואם כן, אז מה הפתרון הכי טוב בשבילי?
לקנות מכשיר כמו ראסברי, לחבר אליו את ההארד דיסק וככה לנגן את הסרטים או שעדיף לקנות HTPC?
במקרה הצורך אני אמצא את הכסף אבל אם אפשר לא להוציא על זה יותר מידי וזה יספיק אז אני אשמח גם לחסוך =] חח
השאלה היא בגדול, מה מומלץ וכדאי?
כרגע יש לי הארד דיסק חיצוני שאני מחבר אותו ליציאת USB של הטלויזיה אבל אני לא יודע כמה זה מחזיק סרטים ששוקלים 15+ ג׳יגה כי ראיתי איזה 2,3 סרטים שיש בהם לאגים בין הקול לתמונה, אבל לא בטוח אם זה הסרט עצמו או הטלויזיה שלא סוחבת (סמסונג H5500)
אז השאלה זה האם זה יכול להיות הבעיה? ואם כן, אז מה הפתרון הכי טוב בשבילי?
לקנות מכשיר כמו ראסברי, לחבר אליו את ההארד דיסק וככה לנגן את הסרטים או שעדיף לקנות HTPC?
במקרה הצורך אני אמצא את הכסף אבל אם אפשר לא להוציא על זה יותר מידי וזה יספיק אז אני אשמח גם לחסוך =] חח
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
אם אתה חושב "שסרטים גדולים" זה 15 גיגה, אתה בפורום הלא נכון 
אנשים כאן רואים סרטים של 30 גיגה ומעלה, אז 15 קטן עליהם...
לדעתי כדאי לך מאוד ללכת על RPI2. יתרון לך פתרון טוב וגמישות לעוד דברים שהסמסונג לא יכולה לתת (הרחבות למשל).
אנשים כאן רואים סרטים של 30 גיגה ומעלה, אז 15 קטן עליהם...
לדעתי כדאי לך מאוד ללכת על RPI2. יתרון לך פתרון טוב וגמישות לעוד דברים שהסמסונג לא יכולה לתת (הרחבות למשל).
האמת שהתחלתי לחפש על זה דברים וכמעט גם הזמנתי ואז אני רואה שלדוגמא אם אני רוצה לחבר הארד דיסק לזה אז עדיף שזה יחובר גם לחשמל חיצוני,
כמו גם דונגל וויפי (אחד נורמאלי ולא הפצפונים שיש שם)
וגם לא כל דבר נתמך ולא כל דבר זורם חח אז נגיד ככה.. כמה זה תכלס התעסקות?
או כמה זה "מסוכן"
כמו גם דונגל וויפי (אחד נורמאלי ולא הפצפונים שיש שם)
וגם לא כל דבר נתמך ולא כל דבר זורם חח אז נגיד ככה.. כמה זה תכלס התעסקות?