Battlefield: Hardline - יש הבדל בין דיסק להורדה מהחנות ?
-
AmitShabtay
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום,
האם יש הבדל בין קניית הדיסק להורדה של המשחק בפלייסטישן 4 ?
כמה הוא תופס על הדיסק הקשיח/ כמה עולה ו האם אפשר להוריד שוב בחינם לאחר קניה כמובן אם נמחק ?
ועוד שאלה- סלחו לי על בורותי- - ב COD - מולטיפלייר - האם אנשים שמשחקים דרך קונסולות משחקים עם אנשים שמשחקים דרך המחשב ?
ייתכן יתרון לאלה שבמחשבים כי יותר קל לכוון עם עכבר .
כמה הוא תופס על הדיסק הקשיח/ כמה עולה ו האם אפשר להוריד שוב בחינם לאחר קניה כמובן אם נמחק ?
ועוד שאלה- סלחו לי על בורותי- - ב COD - מולטיפלייר - האם אנשים שמשחקים דרך קונסולות משחקים עם אנשים שמשחקים דרך המחשב ?
ייתכן יתרון לאלה שבמחשבים כי יותר קל לכוון עם עכבר .
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
ברגע שקנית אונליין, אתה יכול למחוק ולהתקין מחדש כמה שתרצה.
-
AmitShabtay
- חבר פעיל מאוד

ראיתי שבחנות המקוונת זה עולה בסביבות 300 שח . וב איביי מוכרים ב70 שקל ורום מקבלים קוד הפעלה או משהו , מישהו מכיר את זה?
אין שום הבדל בין רכישת דיסק להורדה דיגיטלית, למעט זה שעותק דיגיטלי לא תוכל להעביר או למכור למישהו אחר.AmitShabtay כתב:שלום,
ייתכן יתרון לאלה שבמחשבים כי יותר קל לכוון עם עכבר ....
אצלי הוא תופס 47.63GB על הדיסק הקשיח (התקנה מתוך דיסק פיזי). עולה 60$ בחנות האמריקאית.
עותק דיגיטלי ניתן ולמחוק ולהוריד כמה פעמים שאתה רוצה. שילמת עליו כסף, הוא שלך לכל החיים.
מי שמשחק בקונסולה יכול לשחק רק עם בעלי אותה קונסולה, לכל פלטפורמה יש שרתים משלה.
לגבי עכבר\ג'ויסטיק, זה עניין של הרגל. אני למשל לא הבנתי איך אפשר לכוון עם ג'ויסטיק לפני שהיתה לי קונסולה.
היום אני רגיל לזה לגמרי ואם תתן לי מקלדת ועכבר סביר להניח שייקח לי קצת זמן להתאקלם בחזרה.
אם אתה רואה מחיר של 300 ש"ח כנראה שאתה נמצא בחנות הישראלית. המחירים שם יקרים ולא משתלם כ"כ לקנות שם.
פתח יוזר אמריקאי ותוכל לרכוש אותו וכל משחק AAA שיוצא ב-59.99$.
לגבי ה-70 שקל באיביי, מדובר במכירת משחקים בשיטת שיתוף, וזו שיטה לא ממש מומלצת שהחוקיות שלה
מוטלת בספק. מישהו קונה משחק במחיר מלא, ובעצם מוכר לך ולעוד כמה אנשים את היוזר והסיסמא
שמאפשרת לך להוריד אותו. ככה הוא מכסה את ההשקעה וגם גוזר רווח. הבעיתיות בזה שאתה יכול
לשחק במשחק רק בתנאי שאתה נמצא ביוזר הספציפי הזה, וכבר היו סיפורים על אנשים שהיוזר שמכרו להם
נחסם והמשחק הפסיק לעבוד בפתאומיות.
-
AmitShabtay
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה על התשובה..
לגבי איביי, איך בדיוק אפשר למכור לכמה אנשים אותו יוזר וסיסמא?
איך פותחים יוזר אמריקאי ?
לגבי איביי, איך בדיוק אפשר למכור לכמה אנשים אותו יוזר וסיסמא?
ניתן להכנס לאותו יוזר מעד 5 קונסולות שונות. מה שהקומבינטורים ב-eBay עושים זה בעצם
לקנות עותק דיגיטלי במחיר מלא של 59.99$ ואח"כ מוכרים ל-5 אנשים גישה ליוזר שלהם בכ-18$ לאחד.
כך יוצא שהם בעצם מרוויחים 90$ ויוצאים עם רווח נקי של 30$ בלי להתאמץ.
כנס ל-Store בקונסולה ופתח חשבון PSN, תגדיר שאתה גר בארה"ב ותזין כתובת פיקטיבית
בארה"ב. אתה יכול להזין כל כתובת, העיקר שהיא תהיה אמיתית כולל מיקוד והכל.
אם אתה מסתבך, יש ביוטיוב הרבה סרטוני הדרכה.
לקנות עותק דיגיטלי במחיר מלא של 59.99$ ואח"כ מוכרים ל-5 אנשים גישה ליוזר שלהם בכ-18$ לאחד.
כך יוצא שהם בעצם מרוויחים 90$ ויוצאים עם רווח נקי של 30$ בלי להתאמץ.
כנס ל-Store בקונסולה ופתח חשבון PSN, תגדיר שאתה גר בארה"ב ותזין כתובת פיקטיבית
בארה"ב. אתה יכול להזין כל כתובת, העיקר שהיא תהיה אמיתית כולל מיקוד והכל.
אם אתה מסתבך, יש ביוטיוב הרבה סרטוני הדרכה.