חיבור פלאפון למערכת ישנה ברכב
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי,
סלחו לי על הפלישה לפורום, פשוט פורום רכב נראה די שומם.
יש לי רדיו דיסק די ישן ברכב (קורולה מקורי 2004), ללא aux, ואני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות טובה מהנייד.
יש למישהו רעיון?
תודה
סלחו לי על הפלישה לפורום, פשוט פורום רכב נראה די שומם.
יש לי רדיו דיסק די ישן ברכב (קורולה מקורי 2004), ללא aux, ואני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות טובה מהנייד.
יש למישהו רעיון?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אני הזמנתי עבור רדיו מובנה שיש לו רק כניסת AUX את המוצר הזה שקולט בלוטות סטריאו (יש לו גם כניסת AUX, אבל יותר נוח לדעתי בלוטות) ואת האודיו הנקלט הוא משדר ב-FM אל הרדיו של הרכב.
http://www.ebay.com/itm/371211552285
זה כמובן משמש גם לשיחות טלפון דרך בלוטות.
יש לו גם יציאת AUX אבל זה כמובן לא רלוונטי אליך (אני משתמש בזה במקום ה-FM, אתה כמובן תשתמש ב-FM).
יש מוצרים זולים יותר שאין להם יציאת AUX אלא רק משדר FM, אין לי מושג מהי איכותם לעומת זה.
http://www.ebay.com/itm/371211552285
זה כמובן משמש גם לשיחות טלפון דרך בלוטות.
יש לו גם יציאת AUX אבל זה כמובן לא רלוונטי אליך (אני משתמש בזה במקום ה-FM, אתה כמובן תשתמש ב-FM).
יש מוצרים זולים יותר שאין להם יציאת AUX אלא רק משדר FM, אין לי מושג מהי איכותם לעומת זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
רציני..
אשמח לפתרון אלגנטי וזול יותר, אפילו אם תהיה פגיעה מסוימת באיכות. אם הדרך היחידה היא משדר fm, (אני מסתייג ממנו, אין איזה גאדגאט של כניסת aux שמתלבשת על חריץ הסידי? ) , יש המלצות למשהו טוב וזול?
אשמח לפתרון אלגנטי וזול יותר, אפילו אם תהיה פגיעה מסוימת באיכות. אם הדרך היחידה היא משדר fm, (אני מסתייג ממנו, אין איזה גאדגאט של כניסת aux שמתלבשת על חריץ הסידי? ) , יש המלצות למשהו טוב וזול?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
היה כזה דבר לקלטות.
ל-CD אין כזה פתרון.
ל-CD אין כזה פתרון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"