למסך שלי יש בהגדרות אופציה לשליטה על בהירות/צריכת חשמל וביטלתי את זה, למרות זאת בשבוע האחרון התחילה לי תופעה שבצפייה בסדרות במסך מלא עם כתוביות המסך מוחשך ומאוד קשה לקרוא בגלל שהמסך מתקן את עצמו ומוריד בהירות. בהתחלה חשבתי זה תיקוני תמונה של הוידאו או בעיה של המחשב אבל לא.
ברגע שאני מקפיא תמונה בסצינה חשוכה (בסדרה ללא פסים שחורים) הבהירות יורדת ובעת כניסה לתפריט שהוא בצבע לבן הבהירות חוזרת לרגיל ואז ביציאה מהתפריט הבהירות שוב יורדת וזה מציק מאוד בעין, מה אפשר לעשות?
בעיית בהירות במסך
תעביר את הבהירות ל 51 כי מעל 50 מערכת החיסכון הדינמית (הבתאם לתמונה המוצגת - צבע לבן וגוונים בהירים דורשים הרבה חשמל) בחשמל מתבטלת בהרבה מסכים ותבטל את כל אפשרויות החיסכון בכל ההגדרות שניתן בכל התפרטים
כל העיניין הזה קורא ביגלל דרישת הרשויות לעמוד בדרוג צריכת חשמל ולכן היצרנים מכניסים את המנגנונים האלה...
כל העיניין הזה קורא ביגלל דרישת הרשויות לעמוד בדרוג צריכת חשמל ולכן היצרנים מכניסים את המנגנונים האלה...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.