שאלות לגבי סוגים של SMART TV
לאחרונה אני מרגיש צורך להחליף את הפלזמה 50" הישנה בled חדשה וגדולה יותר (60-65) ,אחד הסיבות להחלפה היא אופציית טלויזיה חכמה עם גלישה , קישוריות לטלפון ולטאבלט.
לתומי חשבתי שרוב החברות הגדולות יעברו ל ANDROID אבל בבדיקות שעשיתי ראיתי שלא ממש , נתקלתי בשמות של מערכות הפעלה שאני לא ממש מכיר:
webOS (אם אני לא טועה מערכת הפעלה כושלת של PALM)
Tizen software
Firefox OS (מאמין שקשור לדפדפן של פירפוקס)
ועוד.
מה אתם אומרים
איזו מערכת הפעלה מועדפת?
האם לדעתכם בעתיד הקרוב ANDROID KITKAT תחליף חלק ממערכות ההפעלה והאם כדאי לחכות בסבלנות ?
לתומי חשבתי שרוב החברות הגדולות יעברו ל ANDROID אבל בבדיקות שעשיתי ראיתי שלא ממש , נתקלתי בשמות של מערכות הפעלה שאני לא ממש מכיר:
Tizen software
ועוד.
מה אתם אומרים
איזו מערכת הפעלה מועדפת?
האם לדעתכם בעתיד הקרוב ANDROID KITKAT תחליף חלק ממערכות ההפעלה והאם כדאי לחכות בסבלנות ?
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
לא נראה לי שתרצה אנדרואיד על מסכים בקרוב
אבל זו רק הערכה שלי כמובן. יש יתרונות ללקחת את אנדרואיד ולבנות עליה מערכת למסך כמובן אבל יש גם חסרונות (בעיקר שהיצרניות לא ממש רוצות לרשום גוגל על המסך..). סמסונג בוודאות מנסה להתרחק מאנדרואיד ואם היא הייתה *היום* יכולה לדוגמא לזרוק את אנדרואיד לפח עבור TIZEN הם היו עושים את זה בין רגע.
אני לא יודע להגיד לך איזו מע' הפעלה הכי טובה אבל webOS זה השם של המערכת החדשה של LG. אני דווקא חושב שאנשים אמרו פה עליה דברים לא רעים. חפש פה בפורום..
השאלה הגדולה יותר - האם הסמארט כ"כ חשוב לך עד כדי כך שתחליט ע"פ זה איזה מסך לקנות? לדעתי ולדעת רבים סמארט הוא עדיין רק גימיק ולא מעבר.
אני לא יודע להגיד לך איזו מע' הפעלה הכי טובה אבל webOS זה השם של המערכת החדשה של LG. אני דווקא חושב שאנשים אמרו פה עליה דברים לא רעים. חפש פה בפורום..
השאלה הגדולה יותר - האם הסמארט כ"כ חשוב לך עד כדי כך שתחליט ע"פ זה איזה מסך לקנות? לדעתי ולדעת רבים סמארט הוא עדיין רק גימיק ולא מעבר.
חבל , חשבתי שהתקדמו עם הSMART וזה מעבר לגימיק.
ראיתי שטושיבה הוציאו ליין של SMART עם אנדרואיד אבל רק עד 55" , וכמובן הפסיקו לייצר טלויזיות
לפיליפס יש מספר דגמים עם android tv אבל מאד יקר
נראה לי שאחכה מספר חודשים לפני רכישה , נראה לאן הרוח נושבת
תודה
ראיתי שטושיבה הוציאו ליין של SMART עם אנדרואיד אבל רק עד 55" , וכמובן הפסיקו לייצר טלויזיות
לפיליפס יש מספר דגמים עם android tv אבל מאד יקר
נראה לי שאחכה מספר חודשים לפני רכישה , נראה לאן הרוח נושבת
תודה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
·opher כתב:לאחרונה אני מרגיש צורך להחליף את הפלזמה 50" הישנה בled חדשה וגדולה יותר (60-65) ,אחד הסיבות להחלפה היא אופציית טלויזיה חכמה עם גלישה , קישוריות לטלפון ולטאבלט.
Tizen software
ועוד.
מה אתם אומרים
איזו מערכת הפעלה מועדפת?
האם לדעתכם בעתיד הקרוב ANDROID KITKAT תחליף חלק ממערכות ההפעלה והאם כדאי לחכות בסבלנות ?...
לפני החלפת המסך, תרכוש ותחבר אליו סטיק כרומקאסט של גוגל...פחות מ200 ש"ח.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=861503